- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.081
Nerde görülse ağzına kürekle vurulmalı.Konusma sekıllerı gercekten de aynı
Allah ıslah etsin agsgsgaNerde görülse ağzına kürekle vurulmalı.
Konusma sekıllerı gercekten de aynı
Nerde görülse ağzına kürekle vurulmalı.
Cok dogru gozlemGerçekten şu cümleleri duyunca tüylerim diken diken oluyor, sadece gözlem yani bu artık ne kadar coklarsa
Gelişi ve gidişi çok hızlı olmuş yazık
Cok dogru gozlemgercekten cumleler hep aynı.
Baya coklar brok.
Ve bıtmeyecekler malesef
İnan da gör.Bir irkeke inanarak guzellesecek dünya ve kociskoculuk kazanacak elbette ❤
Kocıskoculugun kazandıgını ben henuz gormedım belki ilerleyen hayatımda gorurumBir irkeke inanarak guzellesecek dünya ve kociskoculuk kazanacak elbette ❤
En fenası asalak olanların kendını asalak olarak gormemesıErkeklerin çoğu aynı kafa yormaya gerek yok eli para tutan istediğiyle gezip tozuyor diğerleri ya asalak modunda ya da iş güç peşinde
Kocıskoculugun kazandıgını ben henuz gormedım belki ilerleyen hayatımda gorurum
Kocıskoculuk senden saygıyı goturen bısı....
Cok tavsiye etmiyorum agagsjakakaka
Brok evlenınce nası olcaksın seni cok merak ediyorum
Kesinlikle. Özellikle o eski erkek arkadaşım sen atanınca şöyle yaparız bunu alırız şuna bineriz planları yapıyordu bende enayi gibi evet cok mutlu oluruz diyordumEn fenası asalak olanların kendını asalak olarak gormemesı
BrokkkkkAsgshanavsjana
Kociskomun hizmetini eksik etmeyeceğim tabii ki. Ne demişler avrat var rezil ede avrat var vezir ede sgajamakka ben vezir i azam sadrazam yapacağım acshakajaak
Hahahahaha açkopek, alırdı Valla almazdı sacmalama demıcem.Kesinlikle. Özellikle o eski erkek arkadaşım sen atanınca şöyle yaparız bunu alırız şuna bineriz planları yapıyordu bende enayi gibi evet cok mutlu oluruz diyordumadam 200 liranın bile parasını istedi ya. Evlenip boşansam kesin o benden nafaka alırdı
En fenası asalak olanların kendını asalak olarak gormemesı
Brokkkkk
Sunumlu kahveler yapacak mısın sadrazam kocana?
Brok ya gahahahahahahahahahahaSen benimle dalga geçiyorsun galiba...
Sunumlu kahve yapıp icmeyeceksek neden evlenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?