- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.121
Konuyu Anlamamıs daha dur anlasın yazcakArada başka konulara girip çıkıyor kafası karışıyor tabii
Yok artık be, altın varaklı koltukları var dı mı DOGRU soyleBak, mermerden sarmısak döveci de var 100 TL ye.Kardeşim almıştı.
Hiç tarzı deel. Daha modern şeylere bakmış. Gereksiz eşya yok evinde. Anamın kızı olduğu için şaşırdım.Yok artık be, altın varaklı koltukları var dı mı DOGRU soyle
Bileğinizden vazgeçecekseniz alınBak, mermerden sarmısak döveci de var 100 TL ye.Kardeşim almıştı.
Sarmısak dovme seyine yuz TL veren bırı 50 binlik koltuk almıstır dıye dusundumHiç tarzı deel. Daha modern şeylere bakmış. Gereksiz eşya yok evinde. Anamın kızı olduğu için şaşırdım.
Bak, mermerden sarmısak döveci de var 100 TL ye.Kardeşim almıştı.
Ben sarmısagı bıcakla soyup avucumun İcinde eziyorum.Bileğinizden vazgeçecekseniz alın
Victorinox soyacak diyorum
Kendi evlerini yaptırıyorlar. Belki oraya alır 50 bin TL koltuk.Sarmısak dovme seyine yuz TL veren bırı 50 binlik koltuk almıstır dıye dusundum
600 TL ye çaydanlık almıştı Karaca'danMermer kendisi diyor galiba gidip bi sarimsaklari dovem de yemeğe katam diye
Kıymet verenler çıksınn:) aminn:))Ben sarmısagı bıcakla soyup avucumun İcinde eziyorum.
Yazıklar olsun bana, hıc kıymet vermemisim kendime(((((
Aminn.Kıymet verenler çıksınn:) aminn:))
Bu arada soyacak çok iyi
Evettt kadınlar olarak en çok kendimize verelim kıymet zaten en en çok bizAminn.
Ama yangında kendine kıymet versin daha çok
600 TL ye çaydanlık almıştı Karaca'dan
Sarmısak soyacagı alarak mıAminn.
Ama yangında kendine kıymet versin daha çok
Ceyız yapan kız is backIkı parça mutfak eşyasına 700 tl çıktı toplam mutfak eşyasına ne kadar verdi?
Ben sarmısagı bıcakla soyup avucumun İcinde eziyorum.
Yazıklar olsun bana, hıc kıymet vermemisim kendime(((((
Yok artik inanıyorum sana caydanligin fiyatı ile ilgilenmişsin..........Sunumculuk kazanacak diye boşuna mi diyoruz.. sen şaka yaptığımızı san hey yavrum heeeyy
Ceyız yapan kız is back
Brok ben nasıl yapmistim biliyor musun, kesinlikle asırı haklısın bu arada.Ya bana çeyizlik esya al diyorlar yangintos asshajajksjs
evleneceğim zaman gider alırım bana saçma geliyor erken almak bizimkiler epey ev değiştirdi düşünsene 3 yıl önce aldığım tost makinesini oradan oraya tasidigimi komik geliyor bana
Düşünüyom da, her şeyden birkaç tane aldı. Rahat 20 bin olmuştur.Ikı parça mutfak eşyasına 700 tl çıktı toplam mutfak eşyasına ne kadar verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?