- 31 Ocak 2020
- 2.529
- 9.841
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.101
Çok severim bende bu sözüLevaiz Hahahahahahaha dur bunu story olarak atayım, bu geceye uygun bir soz benım açımdan agshshshshshshs
Senı tehditlerle korkutabılmek mumkun mu be brok tam bir kocacı ciktın basımaNeyi gorcem bu tehdit mıydı
Brok ya gahahahahahahahahahaha
Bu tur seyleri cıddı yazdıgında asırı komik oluyorsun
Kurban etlerini parcalarken kocanı story de cekeceksın biliyorum, guclu erkegım diyerek...
Neyse gozum arkada kalmayacak tam bır kadın olacaksın masallahhhhhh
Kayınaılenle aranı ıyı tutacağına da emınım senın...
HahahahahahahahajajahahaahHoff müstakbel kayın ailesi kurbanda çekirdek aileleri için 1 adet büyük baş kesiyorlar yangın. O gün kendileri hallediyorlar tüm işlemleri.
Benim ailemde bağış yapıyor. O sicak eti ellemeyi dusunemiyorum bile.Kurban bayramlarında bizim ailedeyiz dedim afamahdhsj
Bir kaç kurban bayramı sonrası olası açacağım konu kv sabahın köründe beni kurban kesmek için uyandırdı olmaz inşallah
Senı tehditlerle korkutabılmek mumkun mu be brok tam bir kocacı ciktın basıma
Saka yaptı saka
Senı otuz saniye siyah bakkal posetı ile et dagıtırken hayal ettim brok ve sigara yaktım suanHoff müstakbel kayın ailesi kurbanda çekirdek aileleri için 1 adet büyük baş kesiyorlar yangın. O gün kendileri hallediyorlar tüm işlemleri.
Benim ailemde bağış yapıyor. O sicak eti ellemeyi dusunemiyorum bile.Kurban bayramlarında bizim ailedeyiz dedim afamahdhsj
Bir kaç kurban bayramı sonrası olası açacağım konu kv sabahın köründe beni kurban kesmek için uyandırdı olmaz inşallah
Ayaklı fincan tercihim.... Hem pahalılar da... Sınsı sinsi bız zengınız demek oluyor...Bir şeyler ima etti ama yazmamista ne demek istediginisanki hangi kahve takımıyla sunum yaptığını sordum sanki gizli bilgi dgsjakakkajaah
Ne tehditi kız.Katibin Ruhu itiraf et broku tehdit mi ettin
Hahahahahahahahajajahahaah
Arefe den Kayınaıleme gıdıcez cunku kurbanı kesip dagıtıcam bayram sabahı erkenden
Sızce kocama gitmeyelim dıyım mı
Kırmakta istemiyorum, cunku bir koca kolay yetismiyor
Ayaklı fincan tercihim.... Hem pahalılar da... Sınsı sinsi bız zengınız demek oluyor...
Ayaklı fincan al bol bol
Brok ben bunu simarik Cocuklarda cok yapardımRabbim affetsin tüm büyük konusmalarim için
Ne tehditi kız.
Oooo brok katıp konuyu Anlamamıs bile.Ne tehditi kız.
Bak, mermerden sarmısak döveci de var 100 TL ye.Çeyiz listeme ekliyorum acshagsgs
Oooo brok katıp konuyu Anlamamıs bile.
Senden bahsediyoruz on dk dır katıp
Olabilir haklisiniz, problem çıkaran taraf olmadım hicbir insanı ilişkide. Empati düzeyim gerçekten çok yüksek. O kadar ki duygunuzu kendim yaşıyor gibi icsellestirebiliyorum ve bu yüzden kimsenin üzülmesini istemiyorum. Beni bu kadar çileden çıkaran kimse olmamıştı, en büyük tepkim de bu olduBen yangının söylediklerine katılıyorum belki çok fazla olaylara tepki veren biri olmadiginizdan size o tepkiniz büyük gibi gelmiş olabilir ama dışarıdan bak gidiyorum, gittim , bak gidiyorum emin misin, ya da gitmesem mi der gibi.
Ailemle arami bozmaya çalışıyorsun cümlesini kuran bir tane doğru düzgün bir adam görmedim ayrıca şu yaşıma kadar. Bu cümleyi kuran adamlar karısının ardından hep iş çeviren tipler oluyor.
Bunlara evlenirken lugat mi yükleniyor hepsinin konuşma şekli ayni anlamamak ben
Bak, mermerden sarmısak döveci de var 100 TL ye.Kardeşim almıştı.
Yok yavrım, kavun dediğin kelek çıkabilir, bakma biz de zar attık bir yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?