Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Hoff müstakbel kayın ailesi kurbanda çekirdek aileleri için 1 adet büyük baş kesiyorlar yangın. O gün kendileri hallediyorlar tüm işlemleri.
Benim ailemde bağış yapıyor. O sicak eti ellemeyi dusunemiyorum bile.Kurban bayramlarında bizim ailedeyiz dedim afamahdhsj

Bir kaç kurban bayramı sonrası olası açacağım konu kv sabahın köründe beni kurban kesmek için uyandırdı olmaz inşallah

Hahahahahahahahajajahahaah
Arefe den Kayınaıleme gıdıcez cunku kurbanı kesip dagıtıcam bayram sabahı erkenden
Sızce kocama gitmeyelim dıyım mı
Kırmakta istemiyorum, cunku bir koca kolay yetismiyor

Senı tehditlerle korkutabılmek mumkun mu be brok tam bir kocacı ciktın basıma
Saka yaptı saka

Bir şeyler ima etti ama yazmamista ne demek istedigini sanki hangi kahve takımıyla sunum yaptığını sordum sanki gizli bilgi dgsjakakkajaah

Senı otuz saniye siyah bakkal posetı ile et dagıtırken hayal ettim brok ve sigara yaktım suan

Bir şeyler ima etti ama yazmamista ne demek istedigini sanki hangi kahve takımıyla sunum yaptığını sordum sanki gizli bilgi dgsjakakkajaah
Ayaklı fincan tercihim.... Hem pahalılar da... Sınsı sinsi bız zengınız demek oluyor...
Ayaklı fincan al bol bol

Hahahahahahahahajajahahaah
Arefe den Kayınaıleme gıdıcez cunku kurbanı kesip dagıtıcam bayram sabahı erkenden
Sızce kocama gitmeyelim dıyım mı
Kırmakta istemiyorum, cunku bir koca kolay yetismiyor

Rabbim affetsin tüm büyük konusmalarim için

Olabilir haklisiniz, problem çıkaran taraf olmadım hicbir insanı ilişkide. Empati düzeyim gerçekten çok yüksek. O kadar ki duygunuzu kendim yaşıyor gibi icsellestirebiliyorum ve bu yüzden kimsenin üzülmesini istemiyorum. Beni bu kadar çileden çıkaran kimse olmamıştı, en büyük tepkim de bu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…