- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.741
- 198
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.141
Yetemedim herüf geldıYettttim
Tek kelimeyle korkunçççDüşünüyom da, her şeyden birkaç tane aldı. Rahat 20 bin olmuştur.
Aman dogru insanı bulunca en kolayı Ceyız. BosverEvlenecem desem iki parça çeyizim bile yok.
Evet bende de öyle olduKızlar kk ya girerken sorun yasıyor musunuz sayfa yuklenmıyor bende
Yüklendi.Kızlar kk ya girerken sorun yasıyor musunuz sayfa yuklenmıyor bende
Gız anam şu baaaayanın yorumları mithiş ticribe ile sabit diejemde kaç yışında kindileri acabayyynAman dogru insanı bulunca en kolayı Ceyız. Bosver
Kızlar kk ya girerken sorun yasıyor musunuz sayfa yuklenmıyor bende
Ahanda baaayaan tökezledi nazarımamı geldın gııGız anam şu baaaayanın yorumları mithiş ticribe ile sabit diejemde kaç yışında kindileri acabayyyn
36 yasındayımGız anam şu baaaayanın yorumları mithiş ticribe ile sabit diejemde kaç yışında kindileri acabayyyn
Tımımdır cvp alındı.. Ticribe cuk oturmuş tişikkirler36 yasındayım
Abla özel değilse evliliğini neden noktaladın36 yasındayım
Vadesi dolmustuAbla özel değilse evliliğini neden noktaladın
En güzeli.Vadesi dolmustu
Uzun uzun anlatsam da sonuc bu.En güzeli.
İyi işte sürünme keyfiDüzzeltemedim, bozuk şu an. ben tepkilerimi ve duygularımı yönetebilen bir insan olamıyorum, ağlama krizine falan giriyorum çok uzatıyorum falan filanNeyse yaaa...
Sizde ne var ne yok? Nasılsınız?
Düzelmese de kesip atsın g.tü b.klu erkeklerin tribini çekmek için gelmedik dünyayaİyi işte sürünme keyfigenel hayat şartlarını kastediyorum özel bir şey yokta. Umarım düzelir aranız
Valla öyle de olayı bilemeyince bişey diyemedimDüzelmese de kesip atsın g.tü b.klu erkeklerin tribini çekmek için gelmedik dünyaya
Brokk not aliyorum bunlari çicegimmAsgshanavsjana
Kociskomun hizmetini eksik etmeyeceğim tabii ki. Ne demişler avrat var rezil ede avrat var vezir ede sgajamakka ben vezir i azam sadrazam yapacağım acshakajaak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?