- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.151
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.161
Hahahahaha dans ederek kahvesini götürecek potansiyel gördüm ben brokcumdaBrokkkkk
Sunumlu kahveler yapacak mısın sadrazam kocana?
Ahahhaa gececilere yorum yazmakla mesgulum yaa ne guzel sohbet donmüşGünaydın gececiler
Ben tavuk gibi 22 uyudumAhahhaa gececilere yorum yazmakla mesgulum yaa ne guzel sohbet donmüş
Yanginimm valla hatunluğu senden öğrenmek lazım ne guzel seyler yaziyosun oyleBrok ya gahahahahahahahahahaha
Bu tur seyleri cıddı yazdıgında asırı komik oluyorsun
Kurban etlerini parcalarken kocanı story de cekeceksın biliyorum, guclu erkegım diyerek...
Neyse gozum arkada kalmayacak tam bır kadın olacaksın masallahhhhhh
Kayınaılenle aranı ıyı tutacağına da emınım senın...
Yaa ben yorumlari okurken elimde telefonla uyumusum esim almis telefonu hahahah iyi ki yorum yapmadiBen tavuk gibi 22 uyudum. Burada uykum erken geliyor
Ayrica 10 nee yaa ben 02.40 civari bi girdim sonra yorumlari okuyodum sonrası yokBen tavuk gibi 22 uyudum. Burada uykum erken geliyor
Brokk not aliyorum bunlari çicegimm
İstanbul'da değilim ya temiz hava çarptı. İnsan yok burdaAyrica 10 nee yaa ben 02.40 civari bi girdim sonra yorumlari okuyodum sonrası yok
Yanginimm valla hatunluğu senden öğrenmek lazım ne guzel seyler yaziyosun oyle
Hahahahha yok valla yapmadımSen evli değil mıydın ya daha bunları yapmadın mi kociskona tövbe est
Yooo yangınım ikinci baharını güzelce yaşayacak ne kv aaYangintos hanımın artık kv olma zamanı gelmiş fantazi dünyası epey geniş
Geceki sohbetlere cevap yetistirmeye çalışıyorumKızlar için sızlar. Bir selam vermeyim dedim, ne var ne yok
Yooo yangınım ikinci baharını güzelce yaşayacak ne kv aadaha evlendiricem ben onu gelinlik bakıcaz falan benneyanginlargordum
Aynen ya aldı basıni gitti yeni evleneceklere ceyrek altın yerine altın tozu falan getirebilecek konuklarKocaya kv kim yapsın o zaman birilerine yapsın ama
Ayrıca kim evleniyorsa seri evlensin bekleme yapmasın lütfen çeyrek kaç olmuş ahsqhsau
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?