- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.181
Ahahhahah halatla adam kacar sen kırbaç bul bitane benceGideyim de kocayı eve bağlama taktiklerini ogreneyim biraz bir kaç halat siparişi verem
Azmine hayranım, ben vazgeçtim güldüm güldüm, cevaplarını içime attım, şimdi spor yapıp sindirmeyi düşünüyorumGeceki sohbetlere cevap yetistirmeye çalışıyorum
Ahahhahah halatla adam kacar sen kırbaç bul bitane bence
Tesekkurler bebemm ozelde anlatırım taktikleri burada sevmiyorum bahsetmeyi ahahjajajakkHuuuu çok sertsiniz regen hanım
Telif hakkıTesekkurler bebemm ozelde anlatırım taktikleri burada sevmiyorum bahsetmeyi ahahjajajakk
Benden cok uysal pamuk sekerı kayınvalıde olmaz mıydı brokcumYangintos hanımın artık kv olma zamanı gelmiş fantazi dünyası epey geniş
Eve vardım regencım arkadasıma ugradım simdı dukkana indim, eve cıkınca gorusuruz gene
Öyle kıymetli taktiklerimi herkese sunamam çalıyolar sonraTelif hakkı
Benim taktiklerle iyi de ben de anlatmıyorum.Öyle kıymetli taktiklerimi herkese sunamam çalıyolar sonra
Tövbe tövbe baska seylere sebep olcaksin paylasma sakınBenim taktiklerle iyi de ben de anlatmıyorum.
Anlat diyorlar anlatıyorum tam tersini yapıyorlar ben de daha söylemiyorum
Hiç belli olmuyorBrokolis benneyanginlargordum Katibin Ruhu kızlar sohbete ne zaman baslıyonuz sarja takayim teli sonra kaçırıyorum
Huawei nin şarjı güzel.Sarjiniz bitmiyor mu sizin yaa
Benimki samsungHuawei nin şarjı güzel.
3 farklı cihaz varSarjiniz bitmiyor mu sizin yaa
Ben simdi geldim, dıgerlerı nerde bilmiyorumBrokolis benneyanginlargordum Katibin Ruhu kızlar sohbete ne zaman baslıyonuz sarja takayim teli sonra kaçırıyorum
Bugün okudum birazcık burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?