- 31 Ocak 2020
- 2.529
- 9.841
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.301
Hee ben evli sanıyordum
Yapmaz yapmaz ben süsü bırak kahvaltı bile hazırlamıyorum
Yok, sevgılısı var ama henuz evlı degıl.
Evlenınce beyine neler yapacaksın diye sordugumda sunumlarından bahsetti o da
Dedim o zaman şöför koltuğundan kalkRahat oluyor.
Kazan gibi kararmış onunki deHahahhaha yani kuzum calcii ninki minnos diyosun
Kırılmaktan nasır mı tuttuBenim kalbim pek mınnos sayılmaz sanki biraz nasırlı gıbı
Ahhahahha tamam anladım hava degisiminden suan aradıgımiz calciiye ulasamiyoruzKırdılar beni Regen
Kırılmasına ızın verdıgım ıcın nasır tuttuKırılmaktan nasır mı tuttu
Gölgesinde serinleyenlerKim kırdı☹
Ben süremiyorumDedim o zaman şöför koltuğundan kalk
Hahahha trendyoldan teklif gelcek banaŞimdilik sorusturuyorum evlenince neyime en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarım sürüyor. Neden yapmayacakmisim?Benim kociskom her seyin en iyisine layık. K KurkmantoluS
Bu süreçteKatibin Ruhu na sırrını sordum bana kavun mavun kelek melek dedi sırrını vermek istemedi geçiştirdi. Bir de kocam beye kavun dedi gibi de oldu ama görmezden geldim dikkatimi dağıtmak istemedim.
Regen_ bana kırbaç önerdi . Trendyol dan kırbaç bakmaya başladım . Ana haberlere çıkarım sanırım damadın belini kırdı diye artık auxniwdnakdna
benneyanginlargordum içinden vahşi bir kaynana çıktı bana kurban bayramında siyah poşetle et dagitmami önerdi . Benimle dalga mı gecti ciddi miydi emin değilim. Biraz çevremdeki gelinleri gozlemleyecegim
Banı kalkmış.....Ahhaha aman haa gelir valla o konu sahibi kıskanclar deliriyosunuz dimi diye cemkirtmeyelim buralarda
Güldüm vallaŞimdilik sorusturuyorum evlenince beyime en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarım sürüyor. Neden yapmayacakmisim?Benim kociskom her seyin en iyisine layık. K KurkmantoluS
Bu süreçteKatibin Ruhu na sırrını sordum bana kavun mavun kelek melek dedi sırrını vermek istemedi geçiştirdi. Bir de kocam beye kavun dedi gibi de oldu ama görmezden geldim dikkatimi dağıtmak istemedim.
Regen_ bana kırbaç önerdi . Trendyol dan kırbaç bakmaya başladım . Ana haberlere çıkarım sanırım damadın belini kırdı diye artık auxniwdnakdna
benneyanginlargordum içinden vahşi bir kaynana çıktı bana kurban bayramında siyah poşetle et dagitmami önerdi . Benimle dalga mı gecti ciddi miydi emin değilim. Biraz çevremdeki gelinleri gozlemleyecegim
Off aman gelmesinBanı kalkmış.....
Regen sen neymişsin kırbaç felanŞimdilik sorusturuyorum evlenince beyime en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarım sürüyor. Neden yapmayacakmisim?Benim kociskom her seyin en iyisine layık. K KurkmantoluS
Eşim bana geçende sizdeki ön koltuk sevdası nedir anlamadım dedi. Ben şok
Güldüm valla
Çok isteyince olur belkiAllahım nasip et be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?