- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.261
Oda bişeyTek derdi bosalmak gıbı geldı bana, pekte ımrenılcek yanı yok
Dayanamayan adamda icraat olmaz bence de. Sadece kendini düşünen biri gibiTek derdi bosalmak gıbı geldı bana, pekte ımrenılcek yanı yok
Bisey de, ıkı dk da bosalıyorsa pekte bısey degıl.Oda bişey
Aynen oyle. Sevısmenınde bir haysiyeti varDayanamayan adamda icraat olmaz bence de. Sadece kendini düşünen biri gibi
Mesaj sahibi olsaydı. Kedi uzanamadığı ciğere diye başlardıDayanamayan adamda icraat olmaz bence de. Sadece kendini düşünen biri gibi
Evet patilerim kısa derdım bende.Mesaj sahibi olsaydı. Kedi uzanamadığı ciğere diye başlardın
Sen yoktun ki gece grubundaHani etiketim Regen
Tabi canım süre önemliBisey de, ıkı dk da bosalıyorsa pekte bısey degıl.
Devam etsin kendini düşünmeye, böyle coraspini dayarlar.Dayanamayan adamda icraat olmaz bence de. Sadece kendini düşünen biri gibi
Kekimi ye beni yeme calciii hic anlamamış gibi falanNeye dayanamıyormuş.
Gıskanıyonuz derdiMesaj sahibi olsaydı. Kedi uzanamadığı ciğere diye başlardı
Gece 3 e dogru olan sohbette sende yoktun diye hatrliyorum yoksa etiketlerim daha dün etiketledim yaa seniBen de yokum o yüzden geri gidiyom
He yoktum maşallah gece 3 müGece 3 e dogru olan sohbette sende yoktun diye hatrliyorum yoksa etiketlerim daha dün etiketledim yaa seni
2dk zevk peşinde koşmanın adı da sevişme olmuşAynen oyle. Sevısmenınde bir haysiyeti var
Negatif kalplerımızle kıskanmayalım Calciferr bence2dk zevk peşinde koşmanın adı da sevişme olmuş
Aynenn hazrda bekliyoruz sankiTek derdi bosalmak gıbı geldı bana, pekte ımrenılcek yanı yok
Dogrusu da bu.Aynenn hazrda bekliyoruz sankiben istemeden olmaz asla onun keyfi icin
Kimler var yoklama alıyorum kuzum merak etmeyin olanlar olmayanlar aklimdaHe yoktum maşallah gece 3 mükız etiket bildirimi gelmedi ki bana, o kadar çok muhabbet dönmüş ki okuyamadım hiç
İşte böyle mesajları görünce dayanamıyor yazıyorum sonra adım çıkıyorMesaj sahibi olsaydı. Kedi uzanamadığı ciğere diye başlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?