- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.152
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.281
Olmasam da ertesi gün like eksik bırakmamSen yoktun ki gece grubundaaksam 10 da uyumusun sabah 8 deseri like yapıyodun diye
Valla konu ilerledikçe anladım bendeKekimi ye beni yeme calciii hic anlamamış gibi falan
Ben de o zaman gölgesinde serinliyor musunuz dedim işteGıskanıyonuz derdi
Kocasının özelini buraya döküyorlar dalga geçince de kıskanç oluyoruz.Negatif kalplerımızle kıskanmayalım Calciferr bence
Kazan gibi karardık kıskana kıskana
Arzulanan kadın vasfındayım sanıyor kendini. Oysa ki gerçek çok daha acıDogrusu da bu.
Ama bunu guzel bısey sanabılıyorlar
Ali guven,,, ay genc kızken ne begenırdım onu...Kocasının özelini bıray döküyorlar dalga geçince de kıskanç oluyoruz.
Yürü yüreğim gidelim buralardan
Aynen burası bizim minnoş kalbimizi çıt diye kırar yangınAli guven,,, ay genc kızken ne begenırdım onu...
Ardına bakma yolcu ve yürü yuregim sarkılarını.
Yuru yuregim gıdelım buralardan ask bizimle degıl, sana buralarda bısey olsa kimsenin umrunda degıl
Benden cok uysal pamuk sekerı kayınvalıde olmaz mıydı brokcum
Ahhaha aman haa gelir valla o konu sahibi kıskanclar deliriyosunuz dimi diye cemkirtmeyelim buralardaKocasının özelini buraya döküyorlar dalga geçince de kıskanç oluyoruz.
Yürü yüreğim gidelim buralardan
Ön koltugu yerinden cikar yere oturup bagdas kurarak yolculuk yapsın, cevabım buOlur tabii
Olası gelin konuları kaynanam etrafında tavaf etmemi istiyor etmeli miyim?
Kaynanam arabada hep ön koltukta oturuyor ne demeliyim jaxnjasnpKSNxoaksncqojen
Eşim bana geçende sizdeki ön koltuk sevdası nedir anlamadım dedi. Ben şokOlur tabii
Olası gelin konuları kaynanam etrafında tavaf etmemi istiyor etmeli miyim?
Kaynanam arabada hep ön koltukta oturuyor ne demeliyim jaxnjasnpKSNxoaksncqojen
Benim on koltukta sofor koltuğunda ben yan koltukta cantam var canım isterse kaldırırım istemezse arkada oturur gelenEşim bana geçende sizdeki ön koltuk sevdası nedir anlamadım dedi. Ben şok
Calcimmm nerede yaa bizim calcii gitmiss minnoş kırılgan calciii gelmisAynen burası bizim minnoş kalbimizi çıt diye kırar yangın
Aynı kişi değil ki. :)) xkalebur diye kullanıcı buBen de o zaman gölgesinde serinliyor musunuz dedim işte
Benim kalbim pek mınnos sayılmaz sanki biraz nasırlı gıbıAynen burası bizim minnoş kalbimizi çıt diye kırar yangın
Rahat oluyor.Eşim bana geçende sizdeki ön koltuk sevdası nedir anlamadım dedi. Ben şok
Övünenlerini hepsine cevabım buAynı kişi değil ki. :)) xkalebur diye kullanıcı bu
Kırdılar beni RegenCalcimmm nerede yaa bizim calcii gitmiss minnoş kırılgan calciii gelmis
Kim kırdıKırdılar beni Regen
Hahahhaha yani kuzum calcii ninki minnos diyosunBenim kalbim pek mınnos sayılmaz sanki biraz nasırlı gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?