- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.321
Hmm pekiGülünecek bir konu yok ortada
Özel ders bile aldım ama vermedi bana. Bir gün tepemin tası atacak satacağım arabayıBen süremiyorum
Evlilik hayatımda o konular ile ilgili hiç konuşmadık. Böyle takıntıları olmazdı. Neden dedi niye dedi bilmiyorum o yüzden çok şaşırdımÖn koltuk gelinin namusudur deseydin
Bana da kursa göndereyim diyo, üşeniyorumÖzel ders bile aldım ama vermedi bana. Bir gün tepemin tası atacak satacağım arabayı
Ben yatmaya gidiyorum bak yatmaya. Uyumaya değilOoo kızlar hepinize baktım her biriniz farklı bdv konularindasinizokuyun ozetleyin bana da
minnoş bir gelinim oysa
Ben yatmaya gidiyorum bak yatmaya. Uyumaya değil
Hmm peki
Kırdın kalbimi brokcumŞakasına dedim ya burada kociskoculari sevmeyen bir üyeyim
Hee pardon olayı bilmediğim içinŞakasına dedim ya burada kociskoculari sevmeyen bir üyeyim
Bence gitmelisinBana da kursa göndereyim diyo, üşeniyorum
Millete çok taktik vermesonra yine bekleriz
Ben o sohbette vardım ama beni de etiketlememişsinGece 3 e dogru olan sohbette sende yoktun diye hatrliyorum yoksa etiketlerim daha dün etiketledim yaa seni
Ben farklıyım galiba bu konularda. Ön sevişmesiz olanlarında çok daha fazla zevk alıyorumAynen oyle. Sevısmenınde bir haysiyeti var
Aynenn hazrda bekliyoruz sankiben istemeden olmaz asla onun keyfi icin
Arkadaş aşırı dert etmiş bu durumu yav.Regen_ bana taş erkegı kendime baglama buyusu bulman lazım, yasım kırk olmadan..
Acele et.
Arkadaslıgını goster!!
Her konuda asırı sanslı olman bir miktar kıskandirabilir cevreyı, anlatırken uc kuluf bir Elham oku ıcındenBen farklıyım galiba bu konularda. Ön sevişmesiz olanlarında çok daha fazla zevk alıyorumAma erkek arkadaşımın geç boşalma “sorunu” var
Ben hazırda bekliyorum vallaKeşke quickie yapmak için ders arasında eve gelse benimki de Öğrenciyken yapardık ama derse geç kalırdık
Bende edıcem artik katibim, basım kel degıl yasta geciyor...Arkadaş aşırı dert etmiş bu durumu yav.
C Calcifer gelir bak kıskancliktan nazar falan eder sen her yerde söylemeBen farklıyım galiba bu konularda. Ön sevişmesiz olanlarında çok daha fazla zevk alıyorumAma erkek arkadaşımın geç boşalma “sorunu” var 0
Ben hazırda bekliyorum vallaKeşke quickie yapmak için ders arasında eve gelse benimki de Öğrenciyken yapardık ama derse geç kalırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?