- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
hahhaha açık sözlü arkadaş. Arkadaş gibi arkadaş işteBiri yok hayatımda, çevremizdekiler evleniyor tek tek, ben kaldım böyle diye söyleyen sevdiğim bir arkadaşım vardı. O günde moral olsun diye bak üzülme, ben de evlenmedim, evlilik listesinde -kendi aramızda bir esprisi vardı- son da tek olmayacaksın, seni bırakmam dedim. Therewillbe seni saymıyorum ki sen zaten listenin en sonundasın o kesin, beni üzen listede seni saymayınca sonda benim olmam demişti.Üzülsem mi gülsem mi bilemedim o an
Edit: Buraya üyeyse okursa söyleyeyim hâlâ sevdiğim arkadaşımsın.
Pöfff ondan da vardı. Onunla da arkadaşlığımı bitirdim. Ağlar ağlar anlatırdı. En son adam bunu dövdü. Dedim artık barışma yeter. Demesin mi " bırakta ona ben karar vereyim "Şu hayatta katlanamayıp yollarımı ayırdığım iki kız arkadaş tipi var, biri toksik ilişkisini anlatıp anlatıp ağlayıp "bu son şansı" diyerek her seferinde o ilişkiyi devam ettiren, diğeri de kendini sevmeyen. Daha yaştan dolayı evlenemiyorum diye ağlayan olmadı onlar da 3. tip olacak herhalde ileride.
Aynen fazla açık sözlü ama ilk duyduğum an bir ne oluyor ya dedimhahhaha açık sözlü arkadaş. Arkadaş gibi arkadaş işte
“Bırak da ona ben karar vereyim”se niye sana anlatmışPöfff ondan da vardı. Onunla da arkadaşlığımı bitirdim. Ağlar ağlar anlatırdı. En son adam bunu dövdü. Dedim artık barışma yeter. Demesin mi " bırakta ona ben karar vereyim "ona da Hande Yener'i armağan ettim
Bide bunlar sey yapar o anlatir anlatir sen uzunca yorum yapar, yardimci olmaya çalisirsin. Sen bir seyini anlatinca boşver der geçer“Bırak da ona ben karar vereyim”se niye sana anlatmışAnlatıp anlatıp öneriyi dikkate almayan insanlar tam dayaklık bence
Ola ki kocayı boşarsam şu lexa yı cepte tutayım diye yolladın dimi bu parçayı
Farklı duygular hissettiriyor senin gibiOla ki kocayı boşarsam şu lexa yı cepte tutayım diye yolladın dimi bu parçayı
Ağzının tadını biliyorsunn çakallll kalbimden vurdun beni
Şaka bi yana enerjimden kaynaklı böyle ponçik duygulu şarkılarda kendimi anımsatmış olabilirim. Ehem pek bir mütevaziyimdir
İyi arkadaş olun dedim ama bunun gibi de olmayınBordo bereli gibi bir yıl bekledim çocuğun tek olmasınıtek olduğumuz kısa zaman dilimlerinde de hep benimki beni çok çekici bulduğunu falan söylüyordu bir gece o yazdı, ertesi akşam onunla görüşmeden önceki son erkek arkadaşım mesaj attı, onunla görüştüm
1 yıl kadar samimi, güzel bir arkadaşlığımız oldu. Ben annemin rahatsızlığından dolayı okulu bırakıp Antalya'ya döndüm. O dönemde çok moral verdi, yanımda oldu. Görüşme imkanımız da olmadığı için gerçekten o dönemki iyi niyetine inanıyorum. Iyi arkadaş olduğumuz için by kadar uyumluyuz sanırım, @Karamellasepeti şahidim uyumumuzaIyi arkadaş olabileceğiniz birini bulun, hayat daha keyifli oluyor
2 yıl sonradan bildiriyorum kaynana kayımço elti melti görümce cart curt zart zurt olmayınca evlilik sadece iki kişiyle mis gibi oluyor
Şu olayı Bdv de açsan kafana yağacak meteorları düşünemiyorum.. Seni gidi senii
6 yıl önce erkek arkadaşımla tanıştığımda benzer şeyler hissediyordum. Bir yanım da olmaması için bahaneler üretiyordu. İlk tanıştığımızda 1 yıllık bir ilişkisi vardı. Asla sınırı aşmadan arkadaşça konuştuk. Çok da samimi değildik. O sevgilisinden ayrıldı, 2 kişiyle daha görüştü. Ben de o sırada 2 kişiyle görüştüm (yaklaşık 4-5 aylık bir süreç). Son görüştüğüm insanla ayrıldıktan sonra annemin rahatsızlığı ilerledi. Ben okulu falan bırakıp memlekete döndüm. 5 ay kadar fazladan annemle zaman geçirdim (iyi ki de yapmışım). Bu süreçte yine onun kız arkadaşı vardı. Ama kötü bir niyeti olmadan benim yanımda oldu (zor bir dönemden geçtiğimi fark etti, sınırı aşmadan benimle arkadaşlık etti, o süreçte bir daha asla yüz yüze gelmeyeceğimizi düşünüyorduk, o yüzden emin bir şekilde kötü bir niyeti olmadan diyebiliyorum). Uzaklaşsak da dönüp dolaşıp birbirimizi buluyorduk bir nevi.
Ben eylülde tekrar okula döndüm. O da ağustos gibi yeni ayrılmıştı son kız arkadaşından. Ekimin başında görüşmeye başladık. İlk iki yılımız zor geçti diyebilirim. Kavgalar ediyorduk ama tam kavga ettiğimizden çok kısa bir süre sonra bir şeyler oluyordu ve bir araya gelmek zorunda kalıyorduk. Uzaklaşamıyorduk bir türlü. O zamandan beri hâlâ birlikteyiz. Beni birçok açıdan tatmin eden mutlu eden bir ilişkim olduğunu söyleyebilirim.
Tek tavsiyem bekleyin. Bu süreçte diğer adaylara da şans verebilirsiniz. Başlarda bizim de başkalarını aldatarak bir araya gelmemiz için şanslar oldu ama yanlışa düşmedik. İlişkimizi yanlışlarla yalanlarla başlatmadık. Eğer hissettiğiniz doğruysa beklediğinizde bir şekilde bir araya geliyorsunuz.
Senin bebe antalyada mı? Yamuk yaparsa söyle bana onu kapalı yola götürür. Onca turistin önünde döverimBDV'de az bir üstü kapalı yazdıydım bak aklıma geldi, kendi mesajlarıma bakıp buldum
Yok kız keşke. Tatillerde rahat görüşürdükSenin bebe antalyada mı? Yamuk yaparsa söyle bana onu kapalı yola götürür. Onca turistin önünde döverimakıllı olsun sahipsiz sanmasın
Eee hadi bakalımYok kız keşke. Tatillerde rahat görüşürdükİstanbullu kendisi. Ama Van'a atandı Korona yüzünden eğitime ara verilince ailesinin yanına gitti. "Ara kısa sürer yazın da okul devam ederse ailemi göremem" dedi kaç aydır orada Temmuzda yanıma gelecek inş
Lexa topik sonunda bekalığı öven cümlelerinin faydası olmayacak.Eee hadi bakalım
İki taraf da tek çocuk bizde2 yıl sonradan bildiriyorum kaynana kayımço elti melti görümce cart curt zart zurt olmayınca evlilik sadece iki kişiyle mis gibi oluyorhahahhaha nasıl nispet yaptım ama
o değilde bence de evlenmeyin kızlar
Benim ki de tek. Kaynana peder de erken göçerse sen gör o zaman mutluluğuİki taraf da tek çocuk bizdegörümce, elti derdim olmayacak. Kötü yanı çocuğumuz olursa onun teyzesi, dayısı, amcası, halası ve kuzenleri olmayacak Kaynana kayınpeder de iyi çıkarsa tadından yenmez, daha tanışmadım kendileriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?