Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

hahhaha açık sözlü arkadaş. Arkadaş gibi arkadaş işte

Pöfff ondan da vardı. Onunla da arkadaşlığımı bitirdim. Ağlar ağlar anlatırdı. En son adam bunu dövdü. Dedim artık barışma yeter. Demesin mi " bırakta ona ben karar vereyim " ona da Hande Yener'i armağan ettim

“Bırak da ona ben karar vereyim”se niye sana anlatmış Anlatıp anlatıp öneriyi dikkate almayan insanlar tam dayaklık bence

Neden bunu dinleyince sen geldin aklıma Lexacommander
Ola ki kocayı boşarsam şu lexa yı cepte tutayım diye yolladın dimi bu parçayı
Ağzının tadını biliyorsunn çakallll kalbimden vurdun beni

Şaka bi yana enerjimden kaynaklı böyle ponçik duygulu şarkılarda kendimi anımsatmış olabilirim. Ehem pek bir mütevaziyimdir

Farklı duygular hissettiriyor senin gibi

İyi arkadaş olun dedim ama bunun gibi de olmayın

2 yıl sonradan bildiriyorum kaynana kayımço elti melti görümce cart curt zart zurt olmayınca evlilik sadece iki kişiyle mis gibi oluyor hahahhaha nasıl nispet yaptım ama
o değilde bence de evlenmeyin kızlar

Şu olayı Bdv de açsan kafana yağacak meteorları düşünemiyorum.. Seni gidi senii

BDV'de az bir üstü kapalı yazdıydım bak aklıma geldi, kendi mesajlarıma bakıp buldum

Senin bebe antalyada mı? Yamuk yaparsa söyle bana onu kapalı yola götürür. Onca turistin önünde döverim akıllı olsun sahipsiz sanmasın
Yok kız keşke. Tatillerde rahat görüşürdük İstanbullu kendisi. Ama Van'a atandı Korona yüzünden eğitime ara verilince ailesinin yanına gitti. "Ara kısa sürer yazın da okul devam ederse ailemi göremem" dedi kaç aydır orada Temmuzda yanıma gelecek inş

2 yıl sonradan bildiriyorum kaynana kayımço elti melti görümce cart curt zart zurt olmayınca evlilik sadece iki kişiyle mis gibi oluyor hahahhaha nasıl nispet yaptım ama
o değilde bence de evlenmeyin kızlar
İki taraf da tek çocuk bizde görümce, elti derdim olmayacak. Kötü yanı çocuğumuz olursa onun teyzesi, dayısı, amcası, halası ve kuzenleri olmayacak Kaynana kayınpeder de iyi çıkarsa tadından yenmez, daha tanışmadım kendileriyle

Benim ki de tek. Kaynana peder de erken göçerse sen gör o zaman mutluluğu taşlamayın kız beni en iyi koca böyle koca valla evlenince daha iyi anlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…