Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

İlla olacaksa hani o hataya düşülüceksede erkeğin çöpsüz üzüm olanı makbuldür.
Benimkinin sadece kız kardeşi var. O da zararsız. Ama tek olan çocuk daha zor. Anne bütün ilgiyi tek çocuğa verdiği için paylaşması zor oluyor. O da sıkıntı

5 yıl sonrasından bildiriyorum. Evlenmeyin arkadaşlar ya da geç evlenin. Evlilik güzel tabiki ama ne kadar geç o kadar iyi
İliskimin 6. Ayındayım ve daha ikinci aydan itibaren evlenelim evlensek her şey daha da kolay olurdu gibi cümleler söyleyerek aklıma girmeye çalışıyor. Henüz 24 yaşındayım ve atama bekliyorum. Evlilik meraklısı bir insan da hiç olmadım. Şimdi bunu duyunca daha bir evhamlandim

Allah kurtarsın bacım suçun neydi? Ne diye içerde tutuyorlar 6 aydır...

Daha yaşın çok erken ve yapacakların var. Bir ablan olarak tavsiyem şartların olgunlaşmadan evlenmeni tavsiye etmem. Eğer kendinden emin olsaydın evet der evlenirdin

Daha yaşın çok erken ve yapacakların var. Bir ablan olarak tavsiyem şartların olgunlaşmadan evlenmeni tavsiye etmem. Eğer kendinden emin olsaydın evet der evlenirdin
Açıkçası daha ne kendimden ne de ondan eminim. Daha gencim ve dediğiniz gibi yapmak istediğim kendi başıma keşfetmek istediğim bir sürü şey var. Sanki onunla evlendiğimde bir çok şeyi tamamlayamadan bütün hayallerim yerle yeksan olacakmış gibi hissediyorum.

Kuzum dur daha gez, toz, eğlen ama evlenme gibi bir adım atma... Tünelin ucu iyi yerlere çıkmıyor valla aha dayıya sor. C Calcifer

Abowww bacım senin ilişki sana pranga olmuş resmen şu an Lexacommander kulak vermeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…