- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
İlla olacaksa hani o hataya düşülüceksede erkeğin çöpsüz üzüm olanı makbuldür.Benim ki de tek. Kaynana peder de erken göçerse sen gör o zaman mutluluğutaşlamayın kız beni en iyi koca böyle koca valla evlenince daha iyi anlarsınız
Bu konuda katılıyorum sanaBenim ki de tek. Kaynana peder de erken göçerse sen gör o zaman mutluluğutaşlamayın kız beni en iyi koca böyle koca valla evlenince daha iyi anlarsınız
Geldim geldim hemen adapte olmalıyım
Benimkinin sadece kız kardeşi var. O da zararsız. Ama tek olan çocuk daha zor. Anne bütün ilgiyi tek çocuğa verdiği için paylaşması zor oluyor. O da sıkıntıİlla olacaksa hani o hataya düşülüceksede erkeğin çöpsüz üzüm olanı makbuldür.
İşte o yüzden komple çöpsüz bulacak eğer hataya düşeyim derseBenimkinin sadece kız kardeşi var. O da zararsız. Ama tek olan çocuk daha zor. Anne bütün ilgiyi tek çocuğa verdiği için paylaşması zor oluyor. O da sıkıntı
HoşgeldinGeldim geldim hemen adapte olmalıyım
İliskimin 6. Ayındayım ve daha ikinci aydan itibaren evlenelim evlensek her şey daha da kolay olurdu gibi cümleler söyleyerek aklıma girmeye çalışıyor. Henüz 24 yaşındayım ve atama bekliyorum. Evlilik meraklısı bir insan da hiç olmadım. Şimdi bunu duyunca daha bir evhamlandim5 yıl sonrasından bildiriyorum. Evlenmeyin arkadaşlar ya da geç evlenin. Evlilik güzel tabiki ama ne kadar geç o kadar iyi
Allah kurtarsın bacım suçun neydi? Ne diye içerde tutuyorlar 6 aydır...İliskimin 6. Ayındayım ve daha ikinci aydan itibaren evlenelim evlensek her şey daha da kolay olurdu gibi cümleler söyleyerek aklıma girmeye çalışıyor. Henüz 24 yaşındayım ve atama bekliyorum. Evlilik meraklısı bir insan da hiç olmadım. Şimdi bunu duyunca daha bir evhamlandim
Allah kurtarsın bacım suçun neydi? Ne diye içerde tutuyorlar 6 aydır...
Feryadım tanrıya...Allah kurtarsın bacım suçun neydi? Ne diye içerde tutuyorlar 6 aydır...
Daha yaşın çok erken ve yapacakların var. Bir ablan olarak tavsiyem şartların olgunlaşmadan evlenmeni tavsiye etmem. Eğer kendinden emin olsaydın evet der evlenirdinİliskimin 6. Ayındayım ve daha ikinci aydan itibaren evlenelim evlensek her şey daha da kolay olurdu gibi cümleler söyleyerek aklıma girmeye çalışıyor. Henüz 24 yaşındayım ve atama bekliyorum. Evlilik meraklısı bir insan da hiç olmadım. Şimdi bunu duyunca daha bir evhamlandim
Senn konuşma sonerEvlilik karşıtısın da ilişki karşıtı da mı oldun kız
Aşıkları rahat bırakAllah kurtarsın bacım suçun neydi? Ne diye içerde tutuyorlar 6 aydır...
Açıkçası daha ne kendimden ne de ondan eminim. Daha gencim ve dediğiniz gibi yapmak istediğim kendi başıma keşfetmek istediğim bir sürü şey var. Sanki onunla evlendiğimde bir çok şeyi tamamlayamadan bütün hayallerim yerle yeksan olacakmış gibi hissediyorum.Daha yaşın çok erken ve yapacakların var. Bir ablan olarak tavsiyem şartların olgunlaşmadan evlenmeni tavsiye etmem. Eğer kendinden emin olsaydın evet der evlenirdin
Kuzum dur daha gez, toz, eğlen ama evlenme gibi bir adım atma... Tünelin ucu iyi yerlere çıkmıyor valla aha dayıya sor. C CalciferAçıkçası daha ne kendimden ne de ondan eminim. Daha gencim ve dediğiniz gibi yapmak istediğim kendi başıma keşfetmek istediğim bir sürü şey var. Sanki onunla evlendiğimde bir çok şeyi tamamlayamadan bütün hayallerim yerle yeksan olacakmış gibi hissediyorum.
Abowww bacım senin ilişki sana pranga olmuş resmenAçıkçası daha ne kendimden ne de ondan eminim. Daha gencim ve dediğiniz gibi yapmak istediğim kendi başıma keşfetmek istediğim bir sürü şey var. Sanki onunla evlendiğimde bir çok şeyi tamamlayamadan bütün hayallerim yerle yeksan olacakmış gibi hissediyorum.
He şöyle dediğime gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?