- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Aşka sevgiye saygımız sonsuz ama 2.aydan evlenelim diyen çocuğu gözüm tutmadıbdv 'de olsak boşan derdim
Değil mi ama?!Aşka sevgiye saygımız sonsuz ama 2.aydan evlenelim diyen çocuğu gözüm tutmadıbdv 'de olsak boşan derdim
Ki benim evliliğim çoğuna göre rahat. eşim sıkmaz. Kıskançlığı yokturvarkadaşlarımla gezer dolaşırım çocuk onda olur. İstediğimi alırım yerim içerim. Ona rağmen diyorum ne kadar. Geç o kadar iyi
Atandıktan sonra 3-5 sene maaşını ye.. Tatil yap... Biraz gez... Sonra halen bu hatayı yapacam diyorsan evlenebilirsin ama öncesinde kandırmasınlar seni... Atanır atanmaz evlenelim herşey daha kolay olur falan derlerse inanma sakın...Açıkçası daha ne kendimden ne de ondan eminim. Daha gencim ve dediğiniz gibi yapmak istediğim kendi başıma keşfetmek istediğim bir sürü şey var. Sanki onunla evlendiğimde bir çok şeyi tamamlayamadan bütün hayallerim yerle yeksan olacakmış gibi hissediyorum.
Ona kalsa atanmayı beklemeyelim bile.... Hemen evlenelim ev tutalım beraber olalım. Ama inatla iki tarafın da kendi ayakları üstünde durması gerektiğini aksi halde yuva kurulmaycagini söylüyorum. Kendisi de şu anda bir yerde çalışmıyor buna rağmen bu denli gözü kara oluşu beni korkutuyorAtandıktan sonra 3-5 sene maaşını ye.. Tatil yap... Biraz gez... Sonra halen bu hatayı yapacam diyorsan evlenebilirsin ama öncesinde kandırmasınlar seni... Atanır atanmaz evlenelim herşey daha kolay olur falan derlerse inanma sakın...
Bence boşanDeğil mi ama?!
Çok garip geliyor. Halen de öyle. Ama zaman geçtikçe evlilik vaatleri veya hayallerini sıralaması azaldı. Belki benim sürekli daha çok erken bu konuları konuşmak için dememden belki de beni tanıdıkça ona göre biri olmadığımı anladığından. Hangisi henüz bilmiyorum.
Ahahaha valla o evlenin dediyse kesin dediğin gibi daha sonra boşanın diyebilmek içindir.Geçendebenneyanginlargordum bir konuya evlenin yazmıştı. Alıntılayıp “sonra da boşanın demek için evlenin yazıyorsunuz değil mi” yazmıştım
Kız tazecik üye daha üstüne gitmeyin diye savunuyorum arkadaşımı, sen karışma diyosun
Senin memur olma ihtimali =Ona kalsa atanmayı beklemeyelim bile.... Hemen evlenelim ev tutalım beraber olalım. Ama inatla iki tarafın da kendi ayakları üstünde durması gerektiğini aksi halde yuva kurulmaycagini söylüyorum. Kendisi de şu anda bir yerde çalışmıyor buna rağmen bu denli gözü kara oluşu beni korkutuyor
Olgunlaşmamış kendisi....Ona kalsa atanmayı beklemeyelim bile.... Hemen evlenelim ev tutalım beraber olalım. Ama inatla iki tarafın da kendi ayakları üstünde durması gerektiğini aksi halde yuva kurulmaycagini söylüyorum. Kendisi de şu anda bir yerde çalışmıyor buna rağmen bu denli gözü kara oluşu beni korkutuyor
7 yas büyük benden...Olgunlaşmamış kendisi....
Etinden, sütünden faydalan istiyorsan ama bununla ciddi bir adım atma
Bir öğretmen maaşı ne derece yetebilir ki tek başınaSenin memur olma ihtimali =
31 yaşında.. İşsiz... Bir baltaya sap olamamış..7 has büyük benden...
Değil mi ama?!
Çok garip geliyor. Halen de öyle. Ama zaman geçtikçe evlilik vaatleri veya hayallerini sıralaması azaldı. Belki benim sürekli daha çok erken bu konuları konuşmak için dememden belki de beni tanıdıkça ona göre biri olmadığımı anladığından. Hangisi henüz bilmiyorum.
Zaten öyle deyip öğretmenleri küçümsüyor eşleri. Sonra da araba için kredi çek. Ev için kredi çek. Baban tarla alacak kredi çek. Bir de senden 7 yaş büyük birinin bazı şeyleri halletmiş olması gerekmez mi?Bir öğretmen maaşı ne derece yetebilir ki tek başına
Başkasi olsaydi benim yerimde inanın daha kimse demeden salak mısın kendine gel kızım ne yapıyorsun böyle derdim. Bundan %100 eminim. Kendi kendime de bazen diyorum hatta ne hakaretlerde bulunuyorum kendime. Ama en kötü ihtimalle ilişkimiz biter ben de bu zamana kadar geçirdiğim güzel anilarla kalırım diyorum.31 yaşında.. İşsiz... Bir baltaya sap olamamış..
2 aylık ilişkisinde evlenelim diyor.
Sen bana kriz geçirteceksin
Kız kendine gel lütfen eğlen, keyfine bak ama...
Pöfff ne övmüşüm kocişkomi. Kusura bakmaKi benim evliliğim çoğuna göre rahat. eşim sıkmaz. Kıskançlığı yokturvarkadaşlarımla gezer dolaşırım çocuk onda olur. İstediğimi alırım yerim içerim. Ona rağmen diyorum ne kadar. Geç o kadar iyi
İzduşumu burada nasıl eğlenebilir ki ? Bence bilerek çağırdın ki gerçekleri görsünDaha 6 ay hiçbir şeyBiz daha 6 ayda aynı dili bile konuşmuyorduk. Cidden eski mesajlara bakınca bu biz miymiş ya, diyorum. Daha iyi tanıyın birbirinizi.
Buradan da gaza gelip kestirip atmaSevdiğini biliyorum çünkü. Bir de bu topicte çiftleri tek tekleri çift yapmaya çalışıyoruz. Oyuna gelme
Şaka bir yana, kendisine ilişkisiyle ilgili konuşurken dedim ki foruma gelirsen sana herkes ayrıl derEğlen azıcık, farklı bakış açılarını duy diye çağırdım, kırmayıp üye oldu o da sağolsun
Kestirip atmak istemiyorum seviyorum ve hiç kimsenin gelmediği kadar bana iyi geliyor. Hemen yarın evlenelim fikri bana göre değil ve sanırım ilişkide bir taraf tez canlı bir taraf oturaklı olunca dengede kalıyor. (henüz evlenmemis olmamız dengede kalmak sanırımDaha 6 ay hiçbir şeyBiz daha 6 ayda aynı dili bile konuşmuyorduk. Cidden eski mesajlara bakınca bu biz miymiş ya, diyorum. Daha iyi tanıyın birbirinizi.
Buradan da gaza gelip kestirip atmaSevdiğini biliyorum çünkü. Bir de bu topicte çiftleri tek tekleri çift yapmaya çalışıyoruz. Oyuna gelme
Şaka bir yana, kendisine ilişkisiyle ilgili konuşurken dedim ki foruma gelirsen sana herkes ayrıl derEğlen azıcık, farklı bakış açılarını duy diye çağırdım, kırmayıp üye oldu o da sağolsun
Bugün işim var uykucu şirinmerve Ben dün 19’da uyumuştum kendim de kaçırdım geyiği seni de çağıramadım, bugün daha hareketli burası
Gerçek bir dost olduğundan kesinlikle eminim ve dostların dediklerini bazen duymak istemeyiz. Her ne kadar acı veya tatlı da olsa kulak ardı edebiliyorum. Burada o kadar insanın benim gördüğüm ama kafamı başka tarafa geçirdiğim gerçeklerin gözüme sokulmasını istiyor. Onu biliyorum. Ve arkadasimi çok seviyorumİzduşumu burada nasıl eğlenebilir ki ? Bence bilerek çağırdın ki gerçekleri görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?