Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Aşka sevgiye saygımız sonsuz ama 2.aydan evlenelim diyen çocuğu gözüm tutmadı bdv 'de olsak boşan derdim

Geçende benneyanginlargordum bir konuya evlenin yazmıştı. Alıntılayıp “sonra da boşanın demek için evlenin yazıyorsunuz değil mi” yazmıştım

Kız tazecik üye daha üstüne gitmeyin diye savunuyorum arkadaşımı, sen karışma diyosun

Aşka sevgiye saygımız sonsuz ama 2.aydan evlenelim diyen çocuğu gözüm tutmadı bdv 'de olsak boşan derdim
Değil mi ama?!
Çok garip geliyor. Halen de öyle. Ama zaman geçtikçe evlilik vaatleri veya hayallerini sıralaması azaldı. Belki benim sürekli daha çok erken bu konuları konuşmak için dememden belki de beni tanıdıkça ona göre biri olmadığımı anladığından. Hangisi henüz bilmiyorum.

Kuzum dur daha gez, toz, eğlen ama evlenme gibi bir adım atma... Tünelin ucu iyi yerlere çıkmıyor valla aha dayıya sor. C Calcifer
Ki benim evliliğim çoğuna göre rahat. eşim sıkmaz. Kıskançlığı yokturvarkadaşlarımla gezer dolaşırım çocuk onda olur. İstediğimi alırım yerim içerim. Ona rağmen diyorum ne kadar. Geç o kadar iyi

Atandıktan sonra 3-5 sene maaşını ye.. Tatil yap... Biraz gez... Sonra halen bu hatayı yapacam diyorsan evlenebilirsin ama öncesinde kandırmasınlar seni... Atanır atanmaz evlenelim herşey daha kolay olur falan derlerse inanma sakın...

Ona kalsa atanmayı beklemeyelim bile.... Hemen evlenelim ev tutalım beraber olalım. Ama inatla iki tarafın da kendi ayakları üstünde durması gerektiğini aksi halde yuva kurulmaycagini söylüyorum. Kendisi de şu anda bir yerde çalışmıyor buna rağmen bu denli gözü kara oluşu beni korkutuyor

Bence boşan

Ahahaha valla o evlenin dediyse kesin dediğin gibi daha sonra boşanın diyebilmek içindir.
Sonuçta kimse evlenmezse biz kimi boşucaz

Senin memur olma ihtimali =

Olgunlaşmamış kendisi....
Etinden, sütünden faydalan istiyorsan ama bununla ciddi bir adım atma

Daha 6 ay hiçbir şey Biz daha 6 ayda aynı dili bile konuşmuyorduk. Cidden eski mesajlara bakınca bu biz miymiş ya, diyorum. Daha iyi tanıyın birbirinizi.

Buradan da gaza gelip kestirip atma Sevdiğini biliyorum çünkü. Bir de bu topicte çiftleri tek tekleri çift yapmaya çalışıyoruz. Oyuna gelme

Şaka bir yana, kendisine ilişkisiyle ilgili konuşurken dedim ki foruma gelirsen sana herkes ayrıl der Eğlen azıcık, farklı bakış açılarını duy diye çağırdım, kırmayıp üye oldu o da sağolsun

Bir öğretmen maaşı ne derece yetebilir ki tek başına
Zaten öyle deyip öğretmenleri küçümsüyor eşleri. Sonra da araba için kredi çek. Ev için kredi çek. Baban tarla alacak kredi çek. Bir de senden 7 yaş büyük birinin bazı şeyleri halletmiş olması gerekmez mi?

31 yaşında.. İşsiz... Bir baltaya sap olamamış..
2 aylık ilişkisinde evlenelim diyor.
Sen bana kriz geçirteceksin
Kız kendine gel lütfen eğlen, keyfine bak ama...
Başkasi olsaydi benim yerimde inanın daha kimse demeden salak mısın kendine gel kızım ne yapıyorsun böyle derdim. Bundan %100 eminim. Kendi kendime de bazen diyorum hatta ne hakaretlerde bulunuyorum kendime. Ama en kötü ihtimalle ilişkimiz biter ben de bu zamana kadar geçirdiğim güzel anilarla kalırım diyorum.
Henüz ayrılmayı istemiyorum çünkü. Kendisine de dedim iş bulamazsa ilişkimiz şu anki noktadan ileriye gidemez

Pöfff ne övmüşüm kocişkomi. Kusura bakma Lexacommander

İzduşumu burada nasıl eğlenebilir ki ? Bence bilerek çağırdın ki gerçekleri görsün

Kestirip atmak istemiyorum seviyorum ve hiç kimsenin gelmediği kadar bana iyi geliyor. Hemen yarın evlenelim fikri bana göre değil ve sanırım ilişkide bir taraf tez canlı bir taraf oturaklı olunca dengede kalıyor. (henüz evlenmemis olmamız dengede kalmak sanırım )
Her şeyden öte bu denli seviyorken ayrılma fikrini ortaya atsam bile ayrılma konuşmaları sırasında ayrılmak istemiyorum diye ağlayan ben oluyorum.

İzduşumu burada nasıl eğlenebilir ki ? Bence bilerek çağırdın ki gerçekleri görsün
Gerçek bir dost olduğundan kesinlikle eminim ve dostların dediklerini bazen duymak istemeyiz. Her ne kadar acı veya tatlı da olsa kulak ardı edebiliyorum. Burada o kadar insanın benim gördüğüm ama kafamı başka tarafa geçirdiğim gerçeklerin gözüme sokulmasını istiyor. Onu biliyorum. Ve arkadasimi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…