Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

İzduşumu burada nasıl eğlenebilir ki ? Bence bilerek çağırdın ki gerçekleri görsün

KK’ya çağırdım kız genel anlamda Bu topicte de sohbet güzel deyip az bir tuzağa düşürdüm Gerçekleri görüyor aslında. Görmese bana da anlatamazdı baştan buraya da yazamazdıTamamen körelmedi gözleri daha

Ya yok öyle de deme lütfen delfinocum çünkü insan arkadaşının her ne kadar iyiliğini istiyor olsa da yanlış telkinler vermemek gerekiyor. Beni az çok tanıyorsun. Yaş vs. Gibi şeyleri sorun etmem hatta çok az şeyi takarım bu hayatta rahat bir insanım ama böyle relax olan ben bile 31 yaşında şuan işsiz olan bir erkeğin 2.aydan evlenelim diye diretiyor olduğunu mantıklı karşılamam.
Hop şimdi burdan çıkıp ayrıl da demem ama kafanı yastığa koyduğunda " şuan evet desem ve evlensek 31 yaşında işsiz olan kocacığım evi ne ile gecindirmeyi düşünüyor ve hayatımızı nasıl idame ettireceğimizi düşünüyor gibi şeyleride düşünmek gerekiyor. Bu tarz olaylar işte insanların kişiliği ile ilgili ipuçları veriyor ama görmek isteyene...
Yoksa gez, toz, eğlen, seviş... Ama ilerde iş bulsa dahi ciddi düşünmezdim ben böyle biriyle çünkü dediğim gibi bu hayatta herkesin kendi kişiliğiyle ilgili açıklar verdiğine inanıyorum ve bu açıkları yakaladığımda "düzelmiş, değişmiş" gibi şeylerle kendimi kandırıp yanlışlara sürüklenmiyorum.
Senin 2.ayınız dan itibaren evlenelm diyen 31 yaşındaki koca bebek bence Sorumsuz ve olgunlaşamamış. Bunca yazıyı ufacık bir bilgiye göre mi yazdın diyebilirsin ama çok az yanılırım bu konularda...

Ben de o yüzden uzat, henüz evlenme diyorum Sevdiğini ve ayrılırsa üzüleceğini de biliyorum kıyamıyorum kuzuma Bana sanki arkadaşım atandığında evlenmemiş olursa ayrılacaklarmış gibi geliyor şu cicim ayları da biraz daha geçince daha mantıklı düşünebilir bence. Biraz da zor bir dönemden geçiyor, ailevi sağlık sorunları falan. Az daha düze çıkınca kendini toparlayıp o cesareti bulabilir belki. Hani şu an için sevgilisinin ona iyi geldiğini bildiğim için kıyamıyorum

Bunun bilincinde olman ne kadar güzel. Çok akıllı bir kızsın sen

Yok ya ben ayrıl demiyorum aksine adam yakışıklıysa suyunu sık bolca keyfine bak ama iş bulsa dahi ciddi düşünme diyorum.biliyorum belki saçma geliyor bu dediğim veya çok az insanın yapabileceği bişey gibi dursada bence mantıklı olan bu... İlerde iş bulması demek işsiz olduğu dönemde evlilik gibi ciddi bir olaya adım atmak istediği, bu zihniyette biri olduğunu değiştirir mi?
Valla övünmek gibi olmasın çocukluğumdan bu yana ne kaotik ortamlardan geçtiğim için gözlem, analiz yeteneğim çok gelişti... İlişkiler, İnsanlar konusunda asla yanılmam

Yok, bence de haklısın. Yaşıtlarımız çalışıyor ev araba alıyor, aileden ayrı tek başlarına, uzak şehirlerde hayat kuruyorlar kendilerine. 30’lu yaşlara kadar yapmadıysa sonra yapması zor bence. İnsan rahata alışıyor. Ama sevgilisi de biraz da aile yapısından dolayı sanırım, evlenmeden düzen kuramayacağına inanmış. Düzen kurup sonra evlenmektense evlendikten sonra düzen kurmayı düşünüyor. Az bir dışarıdan fikir alsın başka açılardan baksın istedim.

Bir de her ilişkide bazı sorunlar oluyor. Ben de ilk yıllarda karşılaştığım yaşadığım sorunları anlatsam BDV’de 50 kere ayrıl derdi herkes Şans verdim düzeldi. Ha belki görece düzelecek şeylerdi, bilemiyorum. Hani herkesin, hatta başkası anlatıyormuş gibi baksan kendinin de “ayrıl” diyeceği her ilişki illa ki çok kötü demek de değil. Fiziksel, psikolojik ya da ekonomik şiddet; saygısızlık, aldatma gibi kırmızı çizgiler hariç tabi. Yanlış mı düşünüyorum? Her ilişkinin dinamiği farklı sonuçta. O etken ön plana çıkıyor.

Ama ben de 2. aydan evlilik diyen insandan topuklarım totoma vura vura kaçardım o ayrı Ama bu ben değilim O yüzden az daha bir objektif yorumlar alsın istedim.

Evet aynı şeyleri söylüyorum bende... Her engelde ilişkiler bitirilmemeli zaten ama keskin çizgiler vardır. 31 yaşında işi olmadığı halde ( olmayabilir buna lafım yok gelişmiş bir ülke değiliz kimseyi işsiz diye yargılayamam) ancak işte işin olmadığı halde eğer mantıklı, sorumluluklarının bilincinde olan bir insansan 24 yaşında henüz atananamış kız arkadaşına evlenelim diye diretmezsin.
Bak ben 3-4 ay evvel 7 senelik sevgilimden ayrıldım. Onca yaşanmışlık, emek ama ileriye dönük bana birşey katamayacağına kanaat getirince ileri ki hayatında mutluluklar diyip ayrıldık. sırf belli başlı hormonların yarattığı çekime aldanıp zaten 7 senedir de birlikteyiz hurra evleneyim, başka yolum yok kafasına girmem ne kadar doğru olurdu ki?
Yani demem o ki insanların bazı hatalardan dönmesi için çoğu zaman vakti oluyor ama her nasıl oluyorsa Eğitim düzeyi, kültürü ne kadar yüksek olursa olsun bazı insanlar illa o hataya sürüklenmek istiyor ve herşey olup bittikten sonra gözlerini açıp ben nasıl bir belaya düştüm allahım diye hayıflanıyorlar...
Ben şahsen o hataları sezince "seviyorum, düzelir" gibi şeylerle kendimi kandırmıyorum...
Valla orda belki duygusuz, despot biri gibi duruyorumdur Evet çok duygu yüklü bir hatun sayılmam... Reailst bir insanım çok şükür bolca ekmeğini yiyorum bu özelliğimin
Bak insanlar aylarca depresyonlarda ömür çürütüyor benim dünya şeyimde değil keyfime bakıyorum
O yüzden arkadaşın izduşumune önereceğim yegane şey "çok seviyorum, çok aşığım" gibi duygulardan arınıp ileriye yönelik adımlar atarken bu hisleri devre dışı bırakması...
Adamla takıl, keyfine bak sana iyi geliyorsa devam et... Ancak evlenme aşamasına gelirseniz bu beyle ki yıllar sonra bile olabilir ona rağmen oturup düşünürken "işsiz olduğumuz dönemde bile evlenelim diyen bir adamdı bu evlilik gibi salt sorumluluk üzerine kurulu bir mecrayı taşıyabilir mi diye duygularından arınarak sorgulaa ve cevaba göre hareket et..
Çok yazdım ben kaçar... Öpüyorum sizi

Gündüz burası hareketliydi amirim Sabah 6’dan girip nöbet tuttum

Yatmak için hazırlanıyorum artık ben
Seninle denk gelemiyoruz ama ya, ben burdayken sen uyuyorsun.. Sen geliyorsun ben uyumaya gıtmısım gunduz zaten yokum, olsam da musaıt olamıyorum hep.. Hepimizin oldugu bır saat olsa da az eglensek

Hiç iyi değil şahsen benim evde tadilat var tahta kurusu mu nedir evde görülmeye başladı sırtımı ısırmış aynı yerde 10 tane kıpkırmızı kaşınıyor batıyor delircem artık
Ayyy cok fena ınsallah tahta kurusu degıldır ya.. Senı anlıyorum benım de tikim var hasereye karsı.
Kurtulursun ınsallah, haber verirsin.
Benım de ayaklarım agrıyor, dus almam lazım usenıyorum.. Yaslandım.. Koca bulamadan yaşlandım....

Hiç iyi değil şahsen benim evde tadilat var tahta kurusu mu nedir evde görülmeye başladı sırtımı ısırmış aynı yerde 10 tane kıpkırmızı kaşınıyor batıyor delircem artık
Şu mesajına herkes üzgün emojisi atmış bir ben gülmüşüm ahahaha kendimi çok kötü hissetim

Benim de haşereya karşı tikim var gördüm mü kaşınıyorum Suya bir gir suyun altında kal ağrılarına iyi gelir çıkışta ayaklarıma soğuk su tut. Hem kocada neymiş başa bela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…