- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
İzduşumu burada nasıl eğlenebilir ki ? Bence bilerek çağırdın ki gerçekleri görsün
Ya yok öyle de deme lütfen delfinocum çünkü insan arkadaşının her ne kadar iyiliğini istiyor olsa da yanlış telkinler vermemek gerekiyor. Beni az çok tanıyorsun. Yaş vs. Gibi şeyleri sorun etmem hatta çok az şeyi takarım bu hayatta rahat bir insanım ama böyle relax olan ben bile 31 yaşında şuan işsiz olan bir erkeğin 2.aydan evlenelim diye diretiyor olduğunu mantıklı karşılamam.Daha 6 ay hiçbir şeyBiz daha 6 ayda aynı dili bile konuşmuyorduk. Cidden eski mesajlara bakınca bu biz miymiş ya, diyorum. Daha iyi tanıyın birbirinizi.
Buradan da gaza gelip kestirip atmaSevdiğini biliyorum çünkü. Bir de bu topicte çiftleri tek tekleri çift yapmaya çalışıyoruz. Oyuna gelme
Şaka bir yana, kendisine ilişkisiyle ilgili konuşurken dedim ki foruma gelirsen sana herkes ayrıl derEğlen azıcık, farklı bakış açılarını duy diye çağırdım, kırmayıp üye oldu o da sağolsun
Ya yok öyle de deme lütfen delfinocum çünkü insan arkadaşının her ne kadar iyiliğinide istiyor olsa da yanlış telkinler vermemek gerekiyor. Beni az çok tanıyorsun. Yaş vs. Gibi şeyleri sorun etmem hatta çok az şeyi takarım bu hayatta rahat bir insanım ama böyle relax olan ben bile 31 yaşında şuan işsiz olan bir erkeğin 2.aydan evlenelim diye diretiyor olduğunu mantıklı karşılamam.
Hop şimdi burdan çıkıp ayrıl da demem ama kafanı yastığa koyduğunda " şuan evet desem ve evlensek 31 yaşında işsiz olan kocacığım evi ne ile gecindirmeyi düşünüyor ve hayatımızı nasıl idame ettireceğimizi düşünüyor gibi şeyleride düşünmek gerekiyor. Bu tarz olaylar işte insanların kişiliği ile ilgili ipuçları veriyor ama görmek isteyene...
Yoksa gez, toz, eğlen, seviş... Ama ilerde iş bulsa dahi ciddi düşünmezdim ben böyle biriyle çünkü dediğim gibi ben hayatta herkesin kendi kişiliğiyle ilgili açıklar verdiğine inanıyorum ve bu açıkları yakaladığımda "düzelmiş, değişmiş" gibi şeylerle kendimi kandırıp yanlışlara sürüklenmiyorum.
Senin 2.ayınız dan itibaren evlenelm diyen 31 yaşındaki koca bebek bence Sorumsuz ve olgunlaşamamış. Bunca yazıyı ufacık bir bilgiye göre mi yazdın diyebilirsin ama çok az yanılırım bu konularda...
Ya burdaa da mı senBugün işim var uykucu şirin
Bunun bilincinde olman ne kadar güzel. Çok akıllı bir kızsın senGerçek bir dost olduğundan kesinlikle eminim ve dostların dediklerini bazen duymak istemeyiz. Her ne kadar acı veya tatlı da olsa kulak ardı edebiliyorum. Burada o kadar insanın benim gördüğüm ama kafamı başka tarafa geçirdiğim gerçeklerin gözüme sokulmasını istiyor. Onu biliyorum. Ve arkadasimi çok seviyorum ♥
Yok ya ben ayrıl demiyorum aksine adam yakışıklıysa suyunu sık bolca keyfine bak ama iş bulsa dahi ciddi düşünme diyorum.biliyorum belki saçma geliyor bu dediğim veya çok az insanın yapabileceği bişey gibi dursada bence mantıklı olan bu... İlerde iş bulması demek işsiz olduğu dönemde evlilik gibi ciddi bir olaya adım atmak istediği, bu zihniyette biri olduğunu değiştirir mi?Ben de o yüzden uzat, henüz evlenme diyorumSevdiğini ve ayrılırsa üzüleceğini de biliyorum kıyamıyorum kuzuma Bana sanki arkadaşım atandığında evlenmemiş olursa ayrılacaklarmış gibi geliyor şu cicim ayları da biraz daha geçince daha mantıklı düşünebilir bence. Biraz da zor bir dönemden geçiyor, ailevi sağlık sorunları falan. Az daha düze çıkınca kendini toparlayıp o cesareti bulabilir belki. Hani şu an için sevgilisinin ona iyi geldiğini bildiğim için kıyamıyorum
Yok ya ben ayrıl demiyorum aksine adam yakışıklıysa suyunu sık bolca keyfine bak ama iş bulsa dahi ciddi düşünme diyorum.biliyorum belki saçma geliyor bu dediğim veya çok az insanın yapabileceği bişey gibi dursada bence mantıklı olan bu... İlerde iş bulması demek işsiz olduğu dönemde evlilik gibi ciddi bir olaya adım atmak istediği, bu zihniyette biri olduğunu değiştirir mi?
Valla övünmek gibi olmasın çocukluğumdan bu yana ne kaotik ortamlardan geçtiğim için gözlem, analiz yeteneğim çok gelişti... İlişkiler, İnsanlar konusunda asla yanılmam
Dün gündüz geldi buralar sakindi. Hareketlenince çağıracağım dedim, ortalık şenlenmeden uyuyakaldımYa burdaa da mı sen
SeverimDün gündüz geldi buralar sakindi. Hareketlenince çağıracağım dedim, ortalık şenlenmeden uyuyakaldımSabah uyanınca aklıma geldi onu çağıracaktım diye
Evet aynı şeyleri söylüyorum bende... Her engelde ilişkiler bitirilmemeli zaten ama keskin çizgiler vardır. 31 yaşında işi olmadığı halde ( olmayabilir buna lafım yok gelişmiş bir ülke değiliz kimseyi işsiz diye yargılayamam) ancak işte işin olmadığı halde eğer mantıklı, sorumluluklarının bilincinde olan bir insansan 24 yaşında henüz atananamış kız arkadaşına evlenelim diye diretmezsin.Yok, bence de haklısın. Yaşıtlarımız çalışıyor ev araba alıyor, aileden ayrı tek başlarına, uzak şehirlerde hayat kuruyorlar kendilerine. 30’lu yaşlara kadar yapmadıysa sonra yapması zor bence. İnsan rahata alışıyor. Ama sevgilisi de biraz da aile yapısından dolayı sanırım, evlenmeden düzen kuramayacağına inanmış. Düzen kurup sonra evlenmektense evlendikten sonra düzen kurmayı düşünüyor. Az bir dışarıdan fikir alsın başka açılardan baksın istedim.
Bir de her ilişkide bazı sorunlar oluyor. Ben de ilk yıllarda karşılaştığım yaşadığım sorunları anlatsam BDV’de 50 kere ayrıl derdi herkesŞans verdim düzeldi. Ha belki görece düzelecek şeylerdi, bilemiyorum. Hani herkesin, hatta başkası anlatıyormuş gibi baksan kendinin de “ayrıl” diyeceği her ilişki illa ki çok kötü demek de değil. Fiziksel, psikolojik ya da ekonomik şiddet; saygısızlık, aldatma gibi kırmızı çizgiler hariç tabi. Yanlış mı düşünüyorum? Her ilişkinin dinamiği farklı sonuçta. O etken ön plana çıkıyor.
Ama ben de 2. aydan evlilik diyen insandan topuklarım totoma vura vura kaçardım o ayrıAma bu ben değilim O yüzden az daha bir objektif yorumlar alsın istedim.
Önce ben geldim kiYa burdaa da mı sen
Gündüz burası hareketliydi amirimSelam kızlar, keyifler nasıl ♥
Seninle denk gelemiyoruz ama ya, ben burdayken sen uyuyorsun.. Sen geliyorsun ben uyumaya gıtmısımGündüz burası hareketliydi amirimSabah 6’dan girip nöbet tuttum
Yatmak için hazırlanıyorum artık ben
Bende yatıcam yaGündüz burası hareketliydi amirimSabah 6’dan girip nöbet tuttum
Yatmak için hazırlanıyorum artık ben
Hiç iyi değil şahsen benim evde tadilat var tahta kurusu mu nedir evde görülmeye başladı sırtımı ısırmış aynı yerde 10 tane kıpkırmızı kaşınıyor batıyor delircem artıkSelam kızlar, keyifler nasıl ♥
Bi de bekâr olacaksın. Erkenden yatılır mı? Daha 23.00 dan sonra gelecek "UYUDUN MU?" Mesajları varBende yatıcam ya
Ayyy cok fena ınsallah tahta kurusu degıldır ya.. Senı anlıyorum benım de tikim var hasereye karsı.Hiç iyi değil şahsen benim evde tadilat var tahta kurusu mu nedir evde görülmeye başladı sırtımı ısırmış aynı yerde 10 tane kıpkırmızı kaşınıyor batıyor delircem artık
Şu mesajına herkes üzgün emojisi atmış bir ben gülmüşüm ahahaha kendimi çok kötü hissetimHiç iyi değil şahsen benim evde tadilat var tahta kurusu mu nedir evde görülmeye başladı sırtımı ısırmış aynı yerde 10 tane kıpkırmızı kaşınıyor batıyor delircem artık
Benim de haşereya karşı tikim var gördüm mü kaşınıyorumAyyy cok fena ınsallah tahta kurusu degıldır ya.. Senı anlıyorum benım de tikim var hasereye karsı.
Kurtulursun ınsallah, haber verirsin.
Benım de ayaklarım agrıyor, dus almam lazım usenıyorum.. Yaslandım.. Koca bulamadan yaşlandım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?