- 25 Ekim 2015
- 19.367
- 99.158
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.621
Bende oyleyim kışın film izlemeyi seviyorum diye düsünmeye basladımSıze de oluyor mu bilmiyorum, evde degılken eve gideyim acıcam guzel bır fılm gıycem uful uful elbisemi alıcam kahvemı uzatıcam ayaklarımı keyıf yapıcam diyorum.
Ama bu hıc olmuyor?
Noluyo sonra?Sıze de oluyor mu bilmiyorum, evde degılken eve gideyim acıcam guzel bır fılm gıycem uful uful elbisemi alıcam kahvemı uzatıcam ayaklarımı keyıf yapıcam diyorum.
Ama bu hıc olmuyor?
Benimle birlikte bdv de idiBende oyleyim kışın film izlemeyi seviyorum diye düsünmeye basladımoooo brokcum hosgeldin yoktun epeydir Brokolis
Ya balkona cıkıyorum ya buraya giriyorum o arada vatsapa bakıyorum ordan cıkamıyorum falan.Noluyo sonra?
Bende oyleyim kışın film izlemeyi seviyorum diye düsünmeye basladımoooo brokcum hosgeldin yoktun epeydir Brokolis
Benimle birlikte bdv de idicıkamıyoruz ordan
Ajshhshshshbsbssaaahahaha çok iyi etmişsin. Ben birgün tertemiz delirip ilk banımı öyle yemek istiyorum.Sürekli çocuk doğurup kocamı nasıl düzelteyim konularına yazmakla mesguldum
Umarım uremezsiniz soyunuz tükenir yazdım banlanir miyim hgcjgcjgcjgcjyf
Benim yerimede kızın tamam mı hic ugrasacak halim yokBenimle birlikte bdv de idicıkamıyoruz ordan
Valla ya super olurduArtık sesli kayıt özelliği de olmalı yangın bazen yazmak yetmiyor
Evde bir kaba su koy deniz tuzu varsa ilave et ayaklarini icinde beklet 10 15 dk falan iyi gelebilir
Ben LCW parfümü kullanıyorumBir de parfümler vardı, beklemediğim derecede beğendim. Bayağo iyiler bim'in kendi ürünleri değil ama aktüelden gelenler. Sabah gidip alacağım, doldurma parfüm bile 70 tl olduğu yerde 20-25 tl sudan ucuzBim reklamı yaptım resmen
Ajshhshshshbsbssaaahahaha çok iyi etmişsin. Ben birgün tertemiz delirip ilk banımı öyle yemek istiyorum.
Hibiskus ve kuşburnu çaylarının tadları çok güzelDenemediysen öneririm. Bir de şeker ve tiroid için baktırdın mı hiç? Onlar da ödem yapabiliyor.
Dedi ve gittii...Sürekli çocuk doğurup kocamı nasıl düzelteyim konularına yazmakla mesguldum
Umarım uremezsiniz soyunuz tükenir yazdım banlanir miyim hgcjgcjgcjgcjyf
Valla ya super olurdu
Acıldı banı ama hala gelmedi lexaLexa gibi her baninin hakkini veriyor masallaahh
Susun delı konusuyor Konus delı de diyebiliriz dinlerkenAra konuscaz diyesim geliyor bazen
Ben çok masabasinda oturduysam oluyor . Masabasi mi işin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?