- 17 Haziran 2019
- 1.177
- 5.354
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.641
Ben LCW parfümü kullanıyorumBir tanesi baya güzel ve kalıcı, her gittiğim yerde soruyorlar adını. 35 tl Aklında bulunsun parfüm arıyorsan. Etriel Blonde benimki. Çok farklı parfümleri var ama.
Aaaa sen ban yemedin miAjshhshshshbsbssaaahahaha çok iyi etmişsin. Ben birgün tertemiz delirip ilk banımı öyle yemek istiyorum.
Acıldı banı ama hala gelmedi lexa
Hakaret suç olmasa güzel dayama döşeme yapacam ama suç işte.Ara konuscaz diyesim geliyor bazen
Orası da dogru hahahahahaGelse ne farkeder ki kesin giderdi bugün çok gitmelik konu var çünkü
Sıze de oluyor mu bilmiyorum, evde degılken eve gideyim acıcam guzel bır fılm gıycem uful uful elbisemi alıcam kahvemı uzatıcam ayaklarımı keyıf yapıcam diyorum.
Ama bu hıc olmuyor?
Susun delı konusuyor Konus delı de diyebiliriz dinlerken
Sen yidin mi?Aaaa sen ban yemedin mibansiz tertemiz bir üye keşkeee benim olsaa
Rica ederimdeniycem yarın hemen :) teşekkür ederim
Yok be baskalarina dıycez delı konusuyor diyeBeni siz delirttiniz diye cemkiririm
Hemmen bakayım konusuna, gerılım ilgi alanım.....dün gece nekşflikşte "masallardan geriye kalan" diye bir film izledim.
sevdim mi sevmedim mi anlamadım.
tuhaf bi gerilim.
Ahhahaha yidim tabikiSen yidin mi?
Kaç kere?Ahhahaha yidim tabiki
Hakaret suç olmasa güzel dayama döşeme yapacam ama suç işte.
Hemmen bakayım konusuna, gerılım ilgi alanım.....
Yok be baskalarina dıycez delı konusuyor diye
kızlar delirdiniz mi sadece kendinizin cevap verdiginizi hayal ediyosunuz peki o anlamsz seyleri yazanların cemkirik sesleriyle duysanz daha da delirirsinizValla ya super olurdu
İzledim canım, keske izlemediğim bir film bulsam oyle sonunda sok olacagımben de severim ama bu hem izletti hem rahatsız etti.
başrol kızın oyunculuğu itici ve yapay geldi, ondan belki de..
gerilimde favorim evdeki düşman (orphan)
izlemediysen öneririm.
gerçekten son ana dek meselenin iyi gizlendiği bir film
astrojurnal turk filmi mı, baktım turk fılmı ciktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?