- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Valla bugün ekstra uykum var 5-10 dk içinde gidiciyim benBi de bekâr olacaksın. Erkenden yatılır mı? Daha 23.00 dan sonra gelecek "UYUDUN MU?" Mesajları var
Zaten bende ağlancak halime gülüyorum merak etmeŞu mesajına herkes üzgün emojisi atmış bir ben gülmüşüm ahahaha kendimi çok kötü hissetim
Uyudun muuuValla bugün ekstra uykum var 5-10 dk içinde gidiciyim ben
Uyudun muValla bugün ekstra uykum var 5-10 dk içinde gidiciyim ben
İyi gecelerİyi geceler hanımlar, ben de yatışa geçiyorumKendinize iyi bakın Ben yokken çok da sayfa yapmayın konuyu hepsini okurum kalkınca ben çünkü işsizlik
Yaa gecmıs olsun pandacımBugün ayağımı burktum,onbeş gün deneme sürecinde olduğum iş Benim kafama yatmadı bıraktım,ne olacak bu iş konusu berbat durumdayımbenneyanginlargordum
Ya moral olarak biraz çöküğum,çok iş degistirdim malum özel sektör yoruldum sanırım birazYaa gecmıs olsun pandacım♥ kafana yatmadıysa dogru olanı yapmissın.
Sansını baska islerde deneyeceksın, pes etmek yok tabiki de.
Deneme yanılma yontemıyle hah bu iste diyeceksın bılıyosun kı.
Simdilik tatilinin tadı cıkar,
Doğru söylüyor delfino 6 sıralarında girdim delfinoyu gördüm mutlu oldum..Delfino sana karşı çok sıcak şeyler hissediyorumGündüz burası hareketliydi amirimSabah 6’dan girip nöbet tuttum
Yatmak için hazırlanıyorum artık ben
Konu başlığıyla bağımsız ama bugün de beni talihsizlikler buldu ,ve doğru yolda yürürken ayağımı burktumYa moral olarak biraz çöküğum,çok iş degistirdim malum özel sektör yoruldum sanırım biraz
Nadasa bırak kendini sende.Ya moral olarak biraz çöküğum,çok iş degistirdim malum özel sektör yoruldum sanırım biraz
Ben ayak parmaklarımı kırmıstım donerken afahahahhashhsKonu başlığıyla bağımsız ama bugün de beni talihsizlikler buldu ,ve doğru yolda yürürken ayağımı burktum
Ya kıyamam benim de birden oldu 3,4 saattir böleBen ayak parmaklarımı kırmıstım donerken afahahahhashhs
Catlamadıgına emın misin, sisme morarma var mıYa kıyamam benim de birden oldu 3,4 saattir böle
Şişme varCatlamadıgına emın misin, sisme morarma var mı
Keske bir acile gitseydin benım ayagım sısmıstı o vesileyle gıttım baktılar ıkı parmağım kırılmıs.Şişme var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?