- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.881
Ahahahsfhhz ayni kafadayizBana arkadasım bıkere sana kuzu getireyim mi demıstı memletındeydı
Bende pirzola sandım, kuzudan anladıgım pirzola ve kaburga cunku
Tamam dedım.
Canlı kuzudan bahsediyormus, evde bakmam ıcın getirecekmiş ahahahahahahaahah
Bana arkadasım bıkere sana kuzu getireyim mi demıstı memletındeydı
Tamam dedım.
Takilari cikartip cantaya koyuyosun ya iste o an kv ben alayim aksam eve gidince veririm dediydi sonra sabah oldu takilar yok vermedilerYuh.
Cok sacma. Keske vermeseydin.
Onların hepsi senindi. Boyle bır adet yok
Tamamen uydurmuşlar böyle bi adet yokKaynvalide aldı kaynpeder bizde adet oyle dedi dertlendim tam bdv lik konum var aslinda
Soze boyle karar verdik, mobilyalarımı kanatcı muhtara kanat yiyip rakı ıcmeye gittigimizde aldık bir saat ıcınde hıc aklımızda yoktu. Yol ustunde vitrini guzel olan mobilya dukkanı gorduk girdik aldık.Gerçekten çok iyi ya. Benimki günlerce
planladı kafamı şişirdi
Ayyy tam aradığım arkadaşBana arkadasım bıkere sana kuzu getireyim mi demıstı memletındeydı
Tamam dedım.
Hırsızlık gasp etmek gibi bısey bu.Takilari cikartip cantaya koyuyosun ya iste o an kv ben alayim aksam eve gidince veririm dediydi sonra sabah oldu takilar yok vermediler
Takilari cikartip cantaya koyuyosun ya iste o an kv ben alayim aksam eve gidince veririm dediydi sonra sabah oldu takilar yok vermediler
Evet yaptılarDüğün yapmış miydiniz
ahahahahhahahahahSoze boyle karar verdik, mobilyalarımı kanatcı muhtara kanat yiyip rakı ıcmeye gittigimizde aldık bir saat ıcınde hıc aklımızda yoktu. Yol ustunde vitrini guzel olan mobilya dukkanı gorduk girdik aldık.
Gelinligımıde canımız sıkıldı gezmeye cıktık gelinlikci ye girdik begendım denedim oyle aldık agahahahahahaahahshshshshshs
E brok sonra kendine aldı ahahahaha kızı cok ıstemıs.Ahajahdrdiyfuyf kuzu kucağında kapını çaldığını düşünsene
Bosandık canim biz beraberken oyleydıkahahahahhahahahah
Yahu ne güzel bi çiftmişsinizz
Oyuna geldim aa dostlar diyip konu acmalik dimiTam bdv lik kv
Evet yaptılarzorla istemiyodum dugun aslinda
Dugunde benim cok hevesim vardı Allah ıcın ıcımdekı o oynayan gelini inkar edemem simdıEvet yaptılarzorla istemiyodum dugun aslinda
Ah doğruBosandık canim biz beraberken oyleydık
E brok sonra kendine aldı ahahahaha kızı cok ıstemıs.
Takmıs kuzuya bebek bezi
Ulan dedım evde bakılır mı o agıl hayvanı kokar manyak mısın?
Uc dort gun durdu evde sonra gonderdı ler
Bır de bana getırcektı
Tabiki yok boyle bir adet hee hee dedikTamamen uydurmuşlar böyle bi adet yok
He siz kendi rızanızla verirsiniz borçlarınızı falan kapatın diye ayrı.
Oyuna geldim aa dostlar diyip konu acmalik dimiaile terbiyemden ses etmedim
Gunah be cok rahatsızdı hayvan bezleAsdgdzzcbjb tövbe ya kuzu da neye uğradığını şaşırmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?