- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.901
Aynen hissetmisim demek ki hic istememistimAltınlar da olmayacaksa o düğün tantanasini neden çeker ki insan
Keşke öncesinde bilseydin yapmazdin
2 senede 1 gorüyorum çok sukurŞimdi nasıllar?
Şu an iyi misiniz peki yani giden altın olsun huzurluysanız:)Aynen hissetmisim demek ki hic istememistim
Iyi yapmissin tadini cikarmissinDugunde benim cok hevesim vardı Allah ıcın ıcımdekı o oynayan gelini inkar edemem simdı
Esimle iyiyiz onlari hala icim almiyor pek sevmedimŞu an iyi misiniz peki yani giden altın olsun huzurluysanız:)
Aslinda iyi gibimis sizin iliskiniz ailesi sıkntıliydi dimiBosandık canim biz beraberken oyleydık
Ben de ilk eşimin annesiyle böyleydim, hiç içim almamıştıEsimle iyiyiz onlari hala icim almiyor pek sevmedim
Yo ailesiyle sizli bızlıydım mesafeli duzgun ılıskım vardı, canımı sıktıklarında tepkimi gosterıyordum.Aslinda iyi gibimis sizin iliskiniz ailesi sıkntıliydi dimi
Karakter çatışmasi o zaman kuzumYo ailesiyle sizli bızlıydım mesafeli duzgun ılıskım vardı, canımı sıktıklarında tepkimi gosterıyordum.
Bızım kendı sıkıntımız vardı.
Ben de ilk eşimin annesiyle böyleydim, hiç içim almamıştıDüğünümde bana takacağı bileziği ben alıp vermiştim Ayy bende de salaklık dizboyu
Beterin beteri varmisBen de ilk eşimin annesiyle böyleydim, hiç içim almamıştıDüğünümde bana takacağı bileziği ben alıp vermiştim Ayy bende de salaklık dizboyu
Küçük birşey alabilirdi aslında ama alamam dedi. Ben de o zamanki aklımla alamıyorum diye üzülmesin dedim böyle bi saçmalık yaptım.Sen niye aldın ki durumu yoksa hiçbir şey takmasin
Oyle diyebilirizKarakter çatışmasi o zaman kuzum
Küçük birşey alabilirdi aslında ama alamam dedi. Ben de o zamanki aklımla alamıyorum diye üzülmesin dedim böyle bi saçmalık yaptım.
Kesinlikle bence de gereksiz. Ben o an gelinine hediye almak isteyip maddiKiralık altın alıp takanlar da var ya da sahte
Seni tenzih ederim ama bana bunlar gereksiz gösteriş geliyor
Kuzenime KV bilezik takıyor 7 8 tane. Kız bakıyor bilezikler eğri. Neyse düğün bitiyor bir kaç gün sonra eltisi geliyor. Bilezikleri istiyor. Meğerse bilezikler eltisininmişKiralık altın alıp takanlar da var ya da sahte
Seni tenzih ederim ama bana bunlar gereksiz gösteriş geliyor
Benim de olmadı. Ama kardeşime yapıldı. Gözüm yok ama keşke kaynana bizde o adet yok bu adet yok diye kesip atacağına biraz iyi niyetli olsaydı.O degilde benimde bir koçum olmadı
En azndan kaynanalar farkli ahhaha benim eltime yapildi bunlarBenim de olmadı. Ama kardeşime yapıldı. Gözüm yok ama keşke kaynana bizde o adet yok bu adet yok diye kesip atacağına biraz iyi niyetli olsaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?