- 19 Mayıs 2020
- 48.884
- 220.247
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.921
Giden gitmiş yapacak birşey yok. Şöyle düşün, hiçbir borcun kalmadı onlara. Şöyle yaptık böyle yaptık demeye yüzleri kalmadı.Takilari cikartip cantaya koyuyosun ya iste o an kv ben alayim aksam eve gidince veririm dediydi sonra sabah oldu takilar yok vermediler
Yok yok hic bisi diyemiyorlar ahahaha o rahatlik varGiden gitmiş yapacak birşey yok. Şöyle düşün, hiçbir borcun kalmadı onlara. Şöyle yaptık böyle yaptık demeye yüzleri kalmadı.
Vermese iyiymiş, gitsin kaynanadan istesin.Kuzenime KV bilezik takıyor 7 8 tane. Kız bakıyor bilezikler eğri. Neyse düğün bitiyor bir kaç gün sonra eltisi geliyor. Bilezikleri istiyor. Meğerse bilezikler eltisininmiş
Bir tek olarak mis gibi tatil yapiyorum yahuu
Artık eltin gitsin baksın, yapacak birşey yok.En azndan kaynanalar farkli ahhaha benim eltime yapildi bunlar
Ahahha demin konuda okudum esi gelmis tatile 2 saat masaj yaptriomus kadina ajahjajaja suan yalniz tatil fikri daha guzel geldi keyfini cikar evlenince kociskona 2 saat masaj yapacaksinBir tek olarak mis gibi tatil yapiyorum yahuu
O bana yapsin ne münasebetAhahha demin konuda okudum esi gelmis tatile 2 saat masaj yaptriomus kadina ajahjajaja suan yalniz tatil fikri daha guzel geldi keyfini cikar evlenince kociskona 2 saat masaj yapacaksin
Sırayla birbirinize yapın.O bana yapsin ne münasebet
Ahhahaha 1 saat sen ona 1 saat o sana yapsinO bana yapsin ne münasebet
Sırayla birbirinize yapın.
Bu mantikliAhhahaha 1 saat sen ona 1 saat o sana yapsin
Kuzenime KV bilezik takıyor 7 8 tane. Kız bakıyor bilezikler eğri. Neyse düğün bitiyor bir kaç gün sonra eltisi geliyor. Bilezikleri istiyor. Meğerse bilezikler eltisininmiş
Valla bide piskin piskin bakiyorlar suratınaHavshakbs sonra ne oldu peki? Ya şunu yapan insan karşındaki insanı gram insan yerine koymuyordur. Hiç takmasa insan kendisini daha iyi hisseder
Valla bide piskin piskin bakiyorlar suratına
Tabiki kaynvalide risk almış bayaBi de ertesi gün kuyumcuya gidip bozdursa ne olacaktı? Muhtemelen her gün aramislardir altınları naptın diye
Tabiki kaynvalide risk almış bayabizimkiler gecesinde aldilar sıfır risk ile
Bunlari not al evlenirken uyanik ol karsi taraf cok fena oluyorResmen eltili kv li kumpas kurmuşlar amagerçi kociskonun da haberi vardır bu durumdan o da bu kumpasin içindedir
Bunlari not al evlenirken uyanik ol karsi taraf cok fena oluyor
Aranan gelin bulunduBen böyle geleneksel şeyleri sevmem düğün vs yapmam muhtemelen ama bana yalan soyleyemezler istedikleri kadar uyanık olsunlaraltın alamicam durumum yok desin mesela olur ama elimden beni salak yerine koyarak alırlarsa yalan söyleyip falan açarım boşanma davasını artık hem altınları öderler hem karşı taraf vekalet ücretini hem icra vekalet ücretini hem dosya masraflarını feleklerini sasirtirim valla
Aranan gelin bulundueli sopalı
Ahhaha insallah yapmazlarda ugrasmada...bu arada bende istemedim istemedigin icin gelip aliyolarElim sopalı değil ya bayramda koç elbise falan istemem altın da istememama bu suç yani dışarıda tanımadığım insan yapsada aynı anam babam yapsada ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?