- 21 Mayıs 2020
- 458
- 664
- 18
- 36
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.001
Nadasa bırak kendini sende.
Maddi olarak CALISMAK zorunda mısın hemen.
Yoksa idare edebilir misin
[/QUOT
Evlilikte kalma kredi borcu var ,o nedenle çekişmeli actim zaten davayı, biraz da kafa dolu kendimi veremiyorum, haklisin aslında da işteler var
Yeter ki gel her sanıye yazönümüzdeki 3 gün yıllık iznimi evde yatarak kullanacağım. tehlikenin farkında mısınız ? burayı 23490943 sayfa yapma potansiyelim var
hahaha
HosgeldinHerkes çift ben neden tekimdedim ve geldim
Yeter ki gel her sanıye yaz
Nerdeyse hepsiBu gece kayıp üyeler var sanki
Ciftligi sevmedik ondan agagagagagaEeee neden tekmişiz ya biz
Ee dogum gunu ıcın neler yaptınız?bugün doğumgünü münasebeti ile kapalıydım, tüm ilgimi sevgimi sevglimfdkfjdfldlşfs
ay yok işim gücüm de çoktu, kafayı kaşıyamadım
Belki trileçe yapıyorlardır ya da yeni tarif deniyorlardır. Ya da gecelik siparişi veriyorlardır..Nerdeyse hepsi
Bu gece kayıp üyeler var sanki
Eeee neden tekmişiz ya biz
Goca buldular zaarNerdeyse hepsi
Daha öğlen atıp tutuyorlardı. Ama bilemiyorum. Zaten hep böyle atıp tutanlar evleniyor hemen.Goca buldular zaar
Ee dogum gunu ıcın neler yaptınız?
Hee once atıyorlar sonra pısman olup tutup evleniyorlarDaha öğlen atıp tutuyorlardı. Ama bilemiyorum. Zaten hep böyle atıp tutanlar evleniyor hemen.
Bilemiyorum artık. Şimdi arkalarından konuşmuş gibi olmayayım beraber atmıştıkHee once atıyorlar sonra pısman olup tutup evleniyorlar
Inslalh canım hayirlsii güzel seler olur InsalahK Keyiflipandaaa cıgım Allah hakkında hayırlısını versin, sımdı gozun de buyuyordur bunlar ama hepsını asacaksın yeni daha.
Is konusunda ki stresini anlıyorum sende kendine gore islere bakarsın. Maas az olsun huzur olsun
Cok guzel olmus, nice upuzun senelernormalde tabak başına 100 tl hakeden muhteşem kahvaltımla başlayan günümüz rakı ile taçlanarak sonlandı :)
aylardır ilk kez alkolü mideme alıyorum, malum elime sürmekten oraya sıra gelmemişti hahahah
Cok guzel olmus, nice upuzun seneler ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?