- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.280
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.021
Ben dün gazla sipariş verdim çeyize ama yine şortlu pijama takımıBelki trileçe yapıyorlardır ya da yeni tarif deniyorlardır. Ya da gecelik siparişi veriyorlardır..
Kırmızı dantelli verirsin bir sonraki siparişteBen dün gazla sipariş verdim çeyize ama yine şortlu pijama takımı
Annem hepsini şortlu alınca kızım bunlar oturunca her yerin gözükür dediKırmızı dantelli verirsin bir sonraki siparişte
Kumaştan tasarruf yapmışlar ondan böyle dersinAnnem hepsini şortlu alınca kızım bunlar oturunca her yerin gözükür dediben de içimden amaç o annecim dedim de anne işte üşütür vs diye masum düşünüyor beyaz krem çok guzel gecelikler var kırmızı gecelik bana itici geliyor biraz ama böyle diyipte alabilirim utanırım ya eve düşündene geliyor bır kaç cm lik gevelik annemin gözlerini düşünemiyorum
Yok yaa bu sene daha tanışma olucak bir sene nişanlı kalırım iki seneye anca hazır değilim tamKumaştan tasarruf yapmışlar ondan böyle dersin
Düğün tarihi yakın mı :)
Tatlı heyecanlarYok yaa bu sene daha tanışma olucak bir sene nişanlı kalırım iki seneye anca hazır değilim tamyavaştan çeyiz diziyorum sadece
Heyecan varda buradaki konuları okudukça insan bir korkuyorTatlı heyecanlar
Haklısın. Ama bdv de derdi olanların konu açtığı bir bölüm çoğunlukla.. Mantığı devre dışı bırakmadan, iyice ölçüp tartmalı insan. Mutlu evlilikler de var.. Seninki de öyle olur inşallahHeyecan varda buradaki konuları okudukça insan bir korkuyor
Burdakilerle beraber hepimizin inşallahHaklısın. Ama bdv de derdi olanların konu açtığı bir bölüm çoğunlukla.. Mantığı devre dışı bırakmadan, iyice ölçüp tartmalı insan. Mutlu evlilikler de var.. Seninki de öyle olur inşallah
İyi geceler kuzuBen de geldim ama gidiciyim
Benim de gözler kapaniyor bugün. (Bdv'dekilerin gözü mü deydi bize nedir)İşlerimi halledip cumburlop yatağa inşallah
Sizlere de iyi geceler kuzucuklarİyi geceler kuzu
H&M’de çok güzel toz pembe, ekru gecelik tulum ve pijama takımları var. Bakmasıysan bir bak derim. Çok güzel ve kaliteli ürünleri. Önceden bir dantel gecelik, kimono, bir de dantelli body almıştım. 2017’de aldım, hâlâ sağlamlarAnnem hepsini şortlu alınca kızım bunlar oturunca her yerin gözükür dediben de içimden amaç o annecim dedim de anne işte üşütür vs diye masum düşünüyor beyaz krem çok guzel gecelikler var kırmızı gecelik bana itici geliyor biraz ama böyle diyipte alabilirim utanırım ya eve düşünsene geliyor bır kaç cm lik gecelik annemin gözlerini düşünemiyorum
Parmak değil yat tarafı ayağımın şişti canım.yururken ve üstüne basınca zorluyor beni.Keske bir acile gitseydin benım ayagım sısmıstı o vesileyle gıttım baktılar ıkı parmağım kırılmıs.
Parmak değil yat tarafı ayağımın şişti canım.yururken ve üstüne basınca zorluyor beni.
Düğün nişan alışverişi tarzı şeyleri sevmem. KV tek oğlu olduğu için hadi bir nişan alışverişi yapalım dedik. KV ile don bakmaya gidiyoruz düşünAnnem hepsini şortlu alınca kızım bunlar oturunca her yerin gözükür dediben de içimden amaç o annecim dedim de anne işte üşütür vs diye masum düşünüyor beyaz krem çok guzel gecelikler var kırmızı gecelik bana itici geliyor biraz ama böyle diyipte alabilirim utanırım ya eve düşünsene geliyor bır kaç cm lik gecelik annemin gözlerini düşünemiyorum
Çok tsk ederim, bugün aile hekimine bi uğrayım olmazsa dışarı çıkmam gerek zaten bi gostereyim,çok bisey yapamazsa da belki krem filan verirGeçmiş olsun ❤ Ne olur ne olmaz bir görün bence.
Gördüm ya dediklerine bayıldım zevklerimiz aynı demekH&M’de çok güzel toz pembe, ekru gecelik tulum ve pijama takımları var. Bakmasıysan bir bak derim. Çok güzel ve kaliteli ürünleri. Önceden bir dantel gecelik, kimono, bir de dantelli body almıştım. 2017’de aldım, hâlâ sağlamlar
Saten bir ev tulumu var hele pembe pembeben de çalışmaya başlayınca çeyize başlayacağım, ilk alacağım şeylerden biri o olacak
Biz öyle nişanda bohçaymış vs istemiyoruz annem de pek istemiyor. Büyüklerle o işler pek olmuyor insan utanır istediğinide alamaz. En iyisi gidip beğencen direk kendin alcanDüğün nişan alışverişi tarzı şeyleri sevmem. KV tek oğlu olduğu için hadi bir nişan alışverişi yapalım dedik. KV ile don bakmaya gidiyoruz düşünneyse gecelik bakıyorum ben. Annem kenara oturdu hiç karışmıyor. KV benimle birlikte gecelik seçiyor Neyse ben ayırıyorum beğendiklerimi KV uzun ve penye olanları ayırıyor rahat olur diye. En son patladım. Dedim sen karışma ben hem kısa alacağım hem saten
NİŞAN VE DÜĞÜN ALIŞVERİŞİ PİŞMANLIKTIR!
Uzun ve penye seçiyor bir de yaaDüğün nişan alışverişi tarzı şeyleri sevmem. KV tek oğlu olduğu için hadi bir nişan alışverişi yapalım dedik. KV ile don bakmaya gidiyoruz düşünneyse gecelik bakıyorum ben. Annem kenara oturdu hiç karışmıyor. KV benimle birlikte gecelik seçiyor Neyse ben ayırıyorum beğendiklerimi KV uzun ve penye olanları ayırıyor rahat olur diye. En son patladım. Dedim sen karışma ben hem kısa alacağım hem saten
NİŞAN VE DÜĞÜN ALIŞVERİŞİ PİŞMANLIKTIR!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?