Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kırmızı dantelli verirsin bir sonraki siparişte
Annem hepsini şortlu alınca kızım bunlar oturunca her yerin gözükür dedi ben de içimden amaç o annecim dedim de anne işte üşütür vs diye masum düşünüyor beyaz krem çok guzel gecelikler var kırmızı gecelik bana itici geliyor biraz ama böyle diyipte alabilirim utanırım ya eve düşünsene geliyor bır kaç cm lik gecelik annemin gözlerini düşünemiyorum

Kumaştan tasarruf yapmışlar ondan böyle dersin
Düğün tarihi yakın mı :)

Heyecan varda buradaki konuları okudukça insan bir korkuyor
Haklısın. Ama bdv de derdi olanların konu açtığı bir bölüm çoğunlukla.. Mantığı devre dışı bırakmadan, iyice ölçüp tartmalı insan. Mutlu evlilikler de var.. Seninki de öyle olur inşallah

H&M’de çok güzel toz pembe, ekru gecelik tulum ve pijama takımları var. Bakmasıysan bir bak derim. Çok güzel ve kaliteli ürünleri. Önceden bir dantel gecelik, kimono, bir de dantelli body almıştım. 2017’de aldım, hâlâ sağlamlar

Saten bir ev tulumu var hele pembe pembe ben de çalışmaya başlayınca çeyize başlayacağım, ilk alacağım şeylerden biri o olacak

Düğün nişan alışverişi tarzı şeyleri sevmem. KV tek oğlu olduğu için hadi bir nişan alışverişi yapalım dedik. KV ile don bakmaya gidiyoruz düşün neyse gecelik bakıyorum ben. Annem kenara oturdu hiç karışmıyor. KV benimle birlikte gecelik seçiyor Neyse ben ayırıyorum beğendiklerimi KV uzun ve penye olanları ayırıyor rahat olur diye. En son patladım. Dedim sen karışma ben hem kısa alacağım hem saten
NİŞAN VE DÜĞÜN ALIŞVERİŞİ PİŞMANLIKTIR!

Gördüm ya dediklerine bayıldım zevklerimiz aynı demek

Biz öyle nişanda bohçaymış vs istemiyoruz annem de pek istemiyor. Büyüklerle o işler pek olmuyor insan utanır istediğinide alamaz. En iyisi gidip beğencen direk kendin alcan Kv adayı ıle bır kere konuştum sadece ama tatlı bir sesi vardı mülayim bir kadınmış. Karışcağını sanmıyorum bakalım dizlerim tozlu bir şekilde bekliyorum

Uzun ve penye seçiyor bir de yaa yav insan biraz oğlunu düşünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…