- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.041
Kadın haklıymış ama. Onu alaydım kullanırdım. Öbürü dolapta duruyor. ara sıra giyiyorumUzun ve penye seçiyor bir de yaayav insan biraz oğlunu düşünür.
Zaten ilk ve son gelişleri olduBiz öyle nişanda bohçaymış vs istemiyoruz annem de pek istemiyor. Büyüklerle o işler pek olmuyor insan utanır istediğinide alamaz. En iyisi gidip beğencen direk kendin alcanKv adayı ıle bır kere konuştum sadece ama tatlı bir sesi vardı mülayim bir kadınmış. Karışcağını sanmıyorum bakalım dizlerim tozlu bir şekilde bekliyorum
Aaaa seni ben her gece vahşi cazibe olarak olursun sanıyordum olmadı buKadın haklıymış ama. Onu alaydım kullanırdım. Öbürü dolapta duruyor. ara sıra giyiyorum
Ben baya kullanıyorum o kısa saten gecelikleri yaKadın haklıymış ama. Onu alaydım kullanırdım. Öbürü dolapta duruyor. ara sıra giyiyorum
Hayaller kırbaç, gerçekler paçalı donAaaa seni ben her gece vahşi cazibe olarak olursun sanıyordum olmadı buElinde kırbaç tam ismine uyar
Seni yaramaz seniiiBen baya kullanıyorum o kısa saten gecelikleri yaHatta aylardır evde tek olmama rağmen yine giydim
En çok ilgi görmek istediğimde giyiyorum onları, benimki etrafımda dolanıyor zaten
Çocukken Gossip Girl’le büyümenin yararı mı desem zararı mı desemSeni yaramaz seniii
Ben de grinin elli tonuna bağlarım belki içimden bir dominant çıkarÇocukken Gossip Girl’le büyümenin yararı mı desem zararı mı desemBlair hep güzel güzel gecelikler iç çamaşırlarıyla dolanıyordu evde
En sevdiğim aktivitedir yorucu iş/okul gününden sonra böyle oturup şarap içmek
Keyife bak biz okul sonrası gebeşe bağlardık. Yatağım için hazırlanmayı tercih ederdim niye çünkü niye olmasınÇocukken Gossip Girl’le büyümenin yararı mı desem zararı mı desemBlair hep güzel güzel gecelikler iç çamaşırlarıyla dolanıyordu evde
En sevdiğim aktivitedir yorucu iş/okul gününden sonra böyle oturup şarap içmek
Cuma günleri erken biterdi ya da hiç dersim olmazdı. Hiç evden çıkmadığımda sabah cilt bakımı akşama doğru böyle takılmacaKeyife bak biz okul sonrası gebeşe bağlardık. Yatağım için hazırlanmayı tercih ederdim niye çünkü niye olmasın
Ben son sene bir yurtta kaldım ondan önce 3 sene servisteydim. Cuma günü önemsiz her bölümün gördüğü bir ders vardı kimse gitmezdi pek ben ise salak olduğum için vicdan azabı çekerim diye yola düşerdimCuma günleri erken biterdi ya da hiç dersim olmazdı. Hiç evden çıkmadığımda sabah cilt bakımı akşama doğru böyle takılmaca
Bakımdan kastım da maskelerBen son sene bir yurtta kaldım ondan önce 3 sene servisteydim. Cuma günü önemsiz her bölümün gördüğü bir ders vardı kimse gitmezdi pek ben ise salak olduğum için vicdan azabı çekerim diye yola düşerdimcilt bakımından pek anlamazdım sağolsun erkek kankim eğittide düzelttik façayı
Bunu bilmiyordum bak deneyeyim ben regl olduğumda içimden canavar çıkıyor benimkinin canını okuyorum ya garibim tırsmaktan gık bile diyemiyorBakımdan kastım da maskelerReglim geciktiğinde çok yardımı oluyor. Böyle süs bebeği gibi giyinmek, bakım vs yaparak östrojen artıyormuş. Arkadaşımın doktoru 'ne yaptığında kendini dişi hissediyorsan geciktiğinde onu yap' demiş. Bende de pkos var, feminen şeylere yöneldiğimde düzene giriyor gerçekten. Lisede futbol oynuyordum, hakemliğe hazırlanıyordum. 3 ay regl olamadığım oluyordu
Ben geciktikçe fena oluyordum. Neyse ki doğum kontrol hapıBunu bilmiyordum bak deneyeyim ben regl olduğumda içimden canavar çıkıyor benimkinin canını okuyorum ya garibim tırsmaktan gık bile diyemiyor
Hangi bölümü okudun hakemlik düşündüğünü söyledin besyo mu yoksa o ilgin miydi?Ben geciktikçe fena oluyordum. Neyse ki doğum kontrol hapıpms'in yoğunluğu da azalıyor hapla. Ağrı oluyor sadece. Duygy dalgalanmasını normal zamanda çekiyorsun
Ingilizce öğretmeniyim kuzum. Hobi olarak hakemlik düşünüyordum. Üniversiteye başladığımda eğitim açılmadı. O yıl açılmayınca bir daha şansım olmadı zaten çok kilo aldım vs. Eğitim açılsaydı 3 yıl hakemlik yapıp gözlemciliğe geçiş yapmak istiyordum.Hangi bölümü okudun hakemlik düşündüğünü söyledin besyo mu yoksa o ilgin miydi?
Benim dayım Atatürk Üniversitesinde hoca hakemlik vs yapıyordu kuzenlerimde öyle baya eğlenceliymiş şehir şehir dolaştıkları oluyorIngilizce öğretmeniyim kuzum. Hobi olarak hakemlik düşünüyordum. Üniversiteye başladığımda eğitim açılmadı. O yıl açılmayınca bir daha şansım olmadı zaten çok kilo aldım vs. Eğitim açılsaydı 3 yıl hakemlik yapıp gözlemciliğe geçiş yapmak istiyordum.
Evet, benim iki kuzenim hakemBenim dayım Atatürk Üniversitesinde hoca hakemlik vs yapıyordu kuzenlerimde öyle baya eğlenceliymiş şehir şehir dolaştıkları oluyor
H&M’de çok güzel toz pembe, ekru gecelik tulum ve pijama takımları var. Bakmasıysan bir bak derim. Çok güzel ve kaliteli ürünleri. Önceden bir dantel gecelik, kimono, bir de dantelli body almıştım. 2017’de aldım, hâlâ sağlamlar
Saten bir ev tulumu var hele pembe pembeben de çalışmaya başlayınca çeyize başlayacağım, ilk alacağım şeylerden biri o olacak
Tahmin edeyim aslan ya da koç burcusunEvet, benim iki kuzenim hakemeniştem de saha komiseriydi, yeni emekli oldu. Bu ülkede zor biraz kadın hakem olmak yükselmek vs. Gezmek kısmı güzel. Erkek hakemler arasında çok var öğretmen olan da.
Kural uygulayıcı olmak tam benim tarzımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?