Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Zaten ilk ve son gelişleri oldu

Seni yaramaz seniii
Çocukken Gossip Girl’le büyümenin yararı mı desem zararı mı desem Blair hep güzel güzel gecelikler iç çamaşırlarıyla dolanıyordu evde

En sevdiğim aktivitedir yorucu iş/okul gününden sonra böyle oturup şarap içmek

Eklentiler

• E7DFC640-DBE4-4A4A-819C-55C98A19689B.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 31
  • 480FFBBC-358D-4511-9738-6332E4134B1C.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 27
Ben de grinin elli tonuna bağlarım belki içimden bir dominant çıkar

Keyife bak biz okul sonrası gebeşe bağlardık. Yatağım için hazırlanmayı tercih ederdim niye çünkü niye olmasın

Cuma günleri erken biterdi ya da hiç dersim olmazdı. Hiç evden çıkmadığımda sabah cilt bakımı akşama doğru böyle takılmaca
Ben son sene bir yurtta kaldım ondan önce 3 sene servisteydim. Cuma günü önemsiz her bölümün gördüğü bir ders vardı kimse gitmezdi pek ben ise salak olduğum için vicdan azabı çekerim diye yola düşerdimcilt bakımından pek anlamazdım sağolsun erkek kankim eğittide düzelttik façayı

Bakımdan kastım da maskeler Reglim geciktiğinde çok yardımı oluyor. Böyle süs bebeği gibi giyinmek, bakım vs yaparak östrojen artıyormuş. Arkadaşımın doktoru 'ne yaptığında kendini dişi hissediyorsan geciktiğinde onu yap' demiş. Bende de pkos var, feminen şeylere yöneldiğimde düzene giriyor gerçekten. Lisede futbol oynuyordum, hakemliğe hazırlanıyordum. 3 ay regl olamadığım oluyordu

Bunu bilmiyordum bak deneyeyim ben regl olduğumda içimden canavar çıkıyor benimkinin canını okuyorum ya garibim tırsmaktan gık bile diyemiyor

Bunu bilmiyordum bak deneyeyim ben regl olduğumda içimden canavar çıkıyor benimkinin canını okuyorum ya garibim tırsmaktan gık bile diyemiyor
Ben geciktikçe fena oluyordum. Neyse ki doğum kontrol hapı pms'in yoğunluğu da azalıyor hapla. Ağrı oluyor sadece. Duygy dalgalanmasını normal zamanda çekiyorsun

Hangi bölümü okudun hakemlik düşündüğünü söyledin besyo mu yoksa o ilgin miydi?
Ingilizce öğretmeniyim kuzum. Hobi olarak hakemlik düşünüyordum. Üniversiteye başladığımda eğitim açılmadı. O yıl açılmayınca bir daha şansım olmadı zaten çok kilo aldım vs. Eğitim açılsaydı 3 yıl hakemlik yapıp gözlemciliğe geçiş yapmak istiyordum.

Benim dayım Atatürk Üniversitesinde hoca hakemlik vs yapıyordu kuzenlerimde öyle baya eğlenceliymiş şehir şehir dolaştıkları oluyor

Benim dayım Atatürk Üniversitesinde hoca hakemlik vs yapıyordu kuzenlerimde öyle baya eğlenceliymiş şehir şehir dolaştıkları oluyor
Evet, benim iki kuzenim hakem eniştem de saha komiseriydi, yeni emekli oldu. Bu ülkede zor biraz kadın hakem olmak yükselmek vs. Gezmek kısmı güzel. Erkek hakemler arasında çok var öğretmen olan da.

Kural uygulayıcı olmak tam benim tarzımdı

ahh benim annem eşyalarını kendin alacaksın, bak ben sadece çeyizlikleri hallediyorum diyip tencere-tava-çamaşır herşeyi halletmişti. kah beraber ödedik kah o.
kadıncağızın ömrü vefa etmedi zaten, değil evlenmeme evlenme niyetine bile şahit olamadı.
çeyiz sürecinde annişlerinizle bol bol eğlenin, çok güzel bir anı oluyor :)
elektra cııım sana da önerimdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…