- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.280
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.061
Allah rahmet eylesin kuzum ya bileydim söylemezdimahh benim annem eşyalarını kendin alacaksın, bak ben sadece çeyizlikleri hallediyorum diyip tencere-tava-çamaşır herşeyi halletmişti. kah beraber ödedik kah o.
kadıncağızın ömrü vefa etmedi zaten, değil evlenmeme evlenme niyetine bile şahit olamadı.
çeyiz sürecinde annişlerinizle bol bol eğlenin, çok güzel bir anı oluyor :)
elektra cııım sana da önerimdir :)
Çocukken Gossip Girl’le büyümenin yararı mı desem zararı mı desemBlair hep güzel güzel gecelikler iç çamaşırlarıyla dolanıyordu evde
En sevdiğim aktivitedir yorucu iş/okul gününden sonra böyle oturup şarap içmek
Allah rahmet eylesin kuzum ya bileydim söylemezdim
Benimki de Alzheimer hastası canım. Evlilik sürecime annemin dahil olamayacak olması üzüyor beni de. Daha önce de “sen çalışırsın ayırıp bana verirsin ben biriktiririm, öyle çeyiz yaparız” diyordu. Erkek arkadaşımla geleneklerden uzak bir süreç planlıyoruz neyse kiahh benim annem eşyalarını kendin alacaksın, bak ben sadece çeyizlikleri hallediyorum diyip tencere-tava-çamaşır herşeyi halletmişti. kah beraber ödedik kah o.
kadıncağızın ömrü vefa etmedi zaten, değil evlenmeme evlenme niyetine bile şahit olamadı.
Başın sağolsunahh benim annem eşyalarını kendin alacaksın, bak ben sadece çeyizlikleri hallediyorum diyip tencere-tava-çamaşır herşeyi halletmişti. kah beraber ödedik kah o.
Hoş geldinMüzmin bir bekar olarak bu konuyu daha önce Nasıl görmedim hayret ediyorum
Hoş buldumHoş geldin ❤ BDV’de gördüm seni dün davet etsem mi dedim ama çift misin tek misin bilemedim
Annemle gidiyorum mutfak ürünlerimi tencere yemek takımı vs o seçtı hep tecrübesine güvenerek dediğin gibi keyiflisağol kuzum, ay aşkolsun olur mu, hiç kötü etkilenmem ben :)
benimki nacizane öneri.. bence annelerle geçen en keyifli dönemlerden biri bu hazırlık dönemi :)
Bugün çiftler olarak ele mi geçirdik topiğiAnnemle gidiyorum mutfak ürünlerimi tencere yemek takımı vs o seçtı hep tecrübesine güvenerek dediğin gibi keyifliBabalada baş başa çıktım o ayrı olay mağazada kızların önünde yığılma görüyor kızım bu ne moda galiba bizde alalım diye diye bir sürü şey aldı sağ olsun çalışmadığım için ne beğensem alırlar
Senin de başın sağ olsun kuzum yaBaşın sağolsunAnneye ihtiyaç hiç bitmiyor maalesef. Burukluğu geçmiyor bende de. Evlenince yokluğunu daha çok hissedecekmişim gibi geliyor. Bir yemek tarifi ya da bir şeyi nasıl temizleyeceğimi sorabileceğim biri olsun isterdim. Teyzem ve halam var ama annenin yerini kimse tutmuyor işte
Öyle oldu vallaBugün çiftler olarak ele mi geçirdik topiği
Benimki yaşıyor kuzumSenin de başın sağ olsun kuzum yainşallah her zaman mutlu olursun kalbini kıran olursa burdakiler basar meydan dayağı atarız
Olur kuzum yazıyorumBenimki yaşıyor kuzumdiğer yorumumda yazmıştım Alzheimer hastası. Zihnen sağ diyemem işte, 6 yılı geçti teşhis konalı. Pek tanımıyor beni artık. Öyle işte. Çok da bahsetmek istemiyorum bu topicte. Kafa dağıtmaya iyi geldi burası. Çok ağırlaştırmayalım
Giyim dışında neler alıyorsun çeyize? İstersen özelden yaz, ben de çalışmaya başlayınca küçük küçük bir şeyler almak istiyorum. Az bir fikir alışverişi yapalım.
Başın sağolsunAnneye ihtiyaç hiç bitmiyor maalesef. Burukluğu geçmiyor bende de. Evlenince yokluğunu daha çok hissedecekmişim gibi geliyor. Bir yemek tarifi ya da bir şeyi nasıl temizleyeceğimi sorabileceğim biri olsun isterdim. Teyzem ve halam var ama annenin yerini kimse tutmuyor işte
Benimki yaşıyor kuzumdiğer yorumumda yazmıştım Alzheimer hastası. Zihnen sağ diyemem işte, 6 yılı geçti teşhis konalı. Pek tanımıyor beni artık. Öyle işte. Çok da bahsetmek istemiyorum bu topicte. Kafa dağıtmaya iyi geldi burası. Çok ağırlaştırmayalım
Giyim dışında neler alıyorsun çeyize? İstersen özelden yaz, ben de çalışmaya başlayınca küçük küçük bir şeyler almak istiyorum. Az bir fikir alışverişi yapalım.
saklama kapları, tencere, tava, yemek takımları vs :)
topiiin amacından sapmadan susuyorum haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?