- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.081
oldukça tekim , sadece ben ve kendim D@gizemliasli tek misin çift misin kız? Eğleniyoz burda sen de gel
Tekler dönünce taşlayacak biziAman iyi ki bir horoz bulmuş bunlar da diyecekler
benneyanginlargordum Çiftleri davet etmeyecektin buraya, bak topiğini ele geçirdik
YakısırTekler dönünce taşlayacak biziAman iyi ki bir horoz bulmuş bunlar da diyecekler
benneyanginlargordum Çiftleri davet etmeyecektin buraya, bak topiğini ele geçirdik
Çeyiz duzme sayfası olmuş burasi dhshshsgsjsbaj
Tekleri çağırıyoruz gelmiyorlar biz napalım
Deme deme öyle biz o yeni gelinciklerden değilizYa bu çeyiz duzme olayı bana çok saçma geliyor sgaghaha sevgilimin bile ceyizi varmis benim yok dhshajak
Gelmezler tabii her yer çeyiz dolmuş bi naftalinle sandığa koyduk kısmına gecmemissiniz
Deme deme öyle biz o yeni gelinciklerden değiliz
Aman kız şortlu pijama aldım indirim varken alam dedimHadi hadi gördüm pijamalar alınmış simdiden
Meşhur kırmızı gecelikten çeyize döndü konuYa bu çeyiz duzme olayı bana çok saçma geliyor sgaghaha sevgilimin bile ceyizi varmis benim yok dhshajak
Gelmezler tabii her yer çeyiz dolmuş bi naftalinle sandığa koyduk kısmına gecmemissiniz
Aman kız şortlu pijama aldım indirim varken alam dedim
Meşhur kırmızı gecelikten çeyize döndü konu
Acilinnnnn yettim ulen ne oluyor burda
Her aldigini instagramdan paylasan nisanli kiz topiğine cevirmissiniz burayi
Ben de Zara, Mango indirimlerinde fellik fellik gezeyim anca. Evren bundan olmaz diyor herhalde benim için
Tekler indirimlerden neler aldiniz biz de bunlari konusalim hıhhhhhh
İki sene sonra evlenıcem Ağustos da 27 ye gircem. Bazı şeyleri yapayım artık asfgjkklDünyayı yeni gelinlerin tatlı telaşı kurtaracak, bir çeyizlik eşya daha aldikca güzelleşecek dünya ❤❤anxwjsnjsnqjsn
Ben en son cilt bakım ürünü aldım yaaaaAcilinnnnn yettim ulen ne oluyor burda
Her aldigini instagramdan paylasan nisanli kiz topiğine cevirmissiniz burayi
Ben de Zara, Mango indirimlerinde fellik fellik gezeyim anca. Evren bundan olmaz diyor herhalde benim için
Tekler indirimlerden neler aldiniz biz de bunlari konusalim hıhhhhhh
İki sene sonra evlenıcem Ağustos da 27 ye gircem. Bazı şeyleri yapayım artık asfgjkkl
En erken başlayan benimİki seneye ohooo
Ben 26yim hiçbir şey almadım son 1 ay kala alırım herhalde
Diğer kisimlara bakmaktan oraya sira gelmiyor kiOrada da var ya zara home a arada göz kirp ki evren anlasın niyeti sjxnwjdnwind
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?