- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.011
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.101
Ayy ben de cikmiyorum ama aldim birkac parca bir seyBen en son cilt bakım ürünü aldım yaaaaçıkmıyorum evden
En erken başlayan benim24, eylülde doluyor daha 23’üm diyorum 3 aydan az kalmış . Evlenmeye de 2.5-4.5 yıl var Atanınca almaya başlıcam şu an araştırma planlama aşamasındayım
Bak bu arada kaynamış eylülde 24 doluyor deyince aklıma geldiTahmin edeyim aslan ya da koç burcusun
O ara sıkışmayayım dedim belli şeyler ufaktan aldım çoğu en son alınır zatenİki seneye ohooo
Ben 26yim hiçbir şey almadım son 1 ay kala alırım herhalde
Evlenme plani yapanlarin benden cücük olmasi
Evren isi bilmiyor bence kuzum yeni ev düzdüm kendime gonderse gonderirdi bir tek o eksik çünküZara home bak diyorum e bakmıyorsun
Evren isi bilmiyor bence kuzum yeni ev düzdüm kendime gonderse gonderirdi bir tek o eksik çünkü
Alıksa umarim hiç bulamaz yoluYolu sasirmistir belki biraz alıktır
Alıksa umarim hiç bulamaz yolu
Geçen bir konuya bu tarz bir yorum yapmistim ama yok ben illa cingöz recailerden bulmaliyim asfaghahajaAliklik dediğin nedir ki bir kac kazikcikla hemencik gecer
Geçen bir konuya bu tarz bir yorum yapmistim ama yok ben illa cingöz recailerden bulmaliyim asfaghahaja
Helalllll biz de evde gebeşçe takılalım adfgjjkkızlarcım çooook uzun zaman sonra spora başlıyorum yarın, her beğeni bir helal olsundur, bir inşallah sakatlanmazsındır sdjkkjflfl
Haa gayret astrocumkızlarcım çooook uzun zaman sonra spora başlıyorum yarın, her beğeni bir helal olsundur, bir inşallah sakatlanmazsındır sdjkkjflfl
Eve geldim yemek yedim Makınaya bulasık dizdim sımdı kahve ıcıcem, bulunca ilk size haber vericem
Helalllll biz de evde gebeşçe takılalım adfgjjk
Haa gayret astrocumAllah muhafaza
Şu fit vucutlu sımsıkı kalça göbeklere sahip bir hatun olarak bekliyoruz seni asdgjjsvetlana isimli bi hocayla pilates yapacağım, pilates ne kadar fitleştirir bilmem ama bana svetlana ismi bile yetti, adını duyunca 500 gr yağ eridi asjdklasjkl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?