- 31 Ocak 2020
- 2.529
- 9.841
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.121
Eve geldim yemek yedim Makınaya bulasık dizdim sımdı kahve ıcıcem, bulunca ilk size haber vericem
Nikah sahıdım sen olcaksın brokBundan şüphem yoktum kk 'nın iki eli yakanda olur shshajauau
Nikah sahıdım sen olcaksın brok
Saka yapıyor hınzır, kıy nikahı nikah memuru derimHayır onlar kardeşler dedigimde ağzıma mıcmazsan olurum
Saka yapıyor hınzır, kıy nikahı nikah memuru derim
Bi konu var okudun mu ya konuya bi üyenin yazdıklarına baksana sbahajjaj
O Konuya yorumum evlenmem olmustu okudun mu bilmem abahahagaggaaOzguvensiz es
hic şaşırmadım biliyor musun boleyn? karısına el kaldıran veya ekonomik psikolojik şiddet uygulayanlarin hemen hemen hepsi böyle ezik tipler, içlerindeki eksikligın acısını kadından çıkarmaktan başka bir vasıfları yok Ne bileyim. Öyle kocaya sesimi yükseltirsem bi köşeye siner oturur sandim ben🙈www.kadinlarkulubu.com
benneyanginlargordum boyle birini bulamayacaksan uğraştırma hiç ahajakaja
Uye cok guzel seyler yazmıs Kucuk yasta dogru davranmıs. Begenmeyenler olmus hey allahımBi konu var okudun mu ya konuya bi üyenin yazdıklarına baksana sbahajjaj
Kocami nasil oveceğimi sasirdiğimda benOzguvensiz es
hic şaşırmadım biliyor musun boleyn? karısına el kaldıran veya ekonomik psikolojik şiddet uygulayanlarin hemen hemen hepsi böyle ezik tipler, içlerindeki eksikligın acısını kadından çıkarmaktan başka bir vasıfları yok Ne bileyim. Öyle kocaya sesimi yükseltirsem bi köşeye siner oturur sandim ben🙈www.kadinlarkulubu.com
benneyanginlargordum boyle birini bulamayacaksan uğraştırma hiç ahajakaja
Uye cok guzel seyler yazmıs Kucuk yasta dogru davranmıs. Begenmeyenler olmus hey allahımuyeyle hemfikirim brok, yol yakınken donerim koseden.. Vınnnn
O Konuya yorumum evlenmem olmustu okudun mu bilmem abahahagaggaa
Ama ozguvensız dıye degıl, ezık oldugu halde karısına sıddet uygulayan kımıl zararlısı oldugu ıcın
Şu fit vucutlu sımsıkı kalça göbeklere sahip bir hatun olarak bekliyoruz seni asdgjj
Hahahahahahahahaha Allah gonlune gore versın dua kapıları acık olabilir dualarına dikkat et ahahahagabahaÜye kocasını adeta bezledigi çocuğun cisini haber vermesi mutluluguyla anlatmış yangın sbsjshsjsj
Olaylardan şöyle tatmin olma seviyesine çıkayım dünya da başka bir sey istemem
Evet eski konusunda varmıs uyelerden biri yazınca gordum. Sıddet goruyormus bu adamdanKadının o kadar ezikledigi birinden dayak yemesi bir de hoff
Hahahahahahahahaha Allah gonlune gore versın dua kapıları acık olabilir dualarına dikkat et ahahahagabaha
Mekik çek bol boloff benim sorunum hep göbek
nasıl beceriyo vücudum bilmiyorum ama aldığım her kilo göbek ver sırta gidiyor
şöyle düşün kalçalardan 38 beden geçebilir zorlasam ama göbek 40-42-44 gidiyo
şu an 40-42 arası o anlamsız ara bedendeyim
Kocami nasil oveceğimi sasirdiğimda ben
İki mekikten sonrasını cekenler eqlesınMekik çek bol bol
İki mekikten sonrasını cekenler eqlesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?