- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.011
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.141
Sabir yok anacim bendeSen hala cingöz recai de
Insanlar alikken alip cingöz recai olarak piyasaya sürüyorlar böylece katma değer üretiyorlarsgshahaha
Mekik çek bol bol
Sabir yok anacim bendeAlik olmasin acsin gozunu çarmayayim agzinin ustune
Sonra kocami buralarda fake hesap acip karim bana siddet uyguladi konularinda gorursunuz maazallah
Ben bel ve gobekten kılo almam çocuk gibi üstüm ama aldım mı kalça bacak alıyır gelsin selülitlerİki mekikten sonrasını cekenler eqlesın
normalde her konuda dirayetliyimdir ama bu spor işlerinde cıx
Asfahaha evlerden irakBi üye vardi kocasını doven
Bende bir kere denedim gerisi yoknormalde her konuda dirayetliyimdir ama bu spor işlerinde cıx
Bi üye vardi kocasını doven
Bende bir kere denedim gerisi yok
Simdi moda o kalça millet para verip yaptiriyorBen bel ve gobekten kılo almam çocuk gibi üstüm ama aldım mı kalça bacak alıyır gelsin selülitleryuvarlak hatlı ama bır kere yurtta bır sey gıymıştım arkadaşım fızığın guzel demıştı diğer oda da kalan kız kalçan büyükmüş diyince bir morelim bozuldu o bozuluş yemeden içmeden kesildim düzleşmişti şimdi yine aynı
Ben bel ve gobekten kılo almam çocuk gibi üstüm ama aldım mı kalça bacak alıyır gelsin selülitleryuvarlak hatlı ama bır kere yurtta bır sey gıymıştım arkadaşım fızığın guzel demıştı diğer oda da kalan kız kalçan büyükmüş diyince bir morelim bozuldu o bozuluş yemeden içmeden kesildim düzleşmişti şimdi yine aynı
Bende gobek var, yok dıyor herkes ama bana gore var. Ve en fazla iki mekik cekebılıyorum. Uc hıc beceremedımBen bel ve gobekten kılo almam çocuk gibi üstüm ama aldım mı kalça bacak alıyır gelsin selülitleryuvarlak hatlı ama bır kere yurtta bır sey gıymıştım arkadaşım fızığın guzel demıştı diğer oda da kalan kız kalçan büyükmüş diyince bir morelim bozuldu o bozuluş yemeden içmeden kesildim düzleşmişti şimdi yine aynı
Of niye oyle ya. Keske yuzden falan alsakbende direkt hamiş görüntüsü oluyor.
Of niye oyle ya. Keske yuzden falan alsak
Belki de umarım üstesinden gelirizbelki de voltranı oluşturmalıyız
Benim aksine yuzum doluyor seviyorum ama gıdıp gobek ve popodan alıyorum verirsem yuzden veriyorumbenim elmacık kemiklerim çıkık. yüzden alınca baya kötü oluyor, o kemikler kaybolup iki yanağına elma koymuş gibi oluyorum
Bende gobek var, yok dıyor herkes ama bana gore var. Ve en fazla iki mekik cekebılıyorum. Uc hıc beceremedımsımdı bende diyetteyım bakalım sonu ne olacak
Bende diyette ve spor yapıyorum bu ne grupta herkes birbirinden habersiz diyette miohaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?