Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bunu da bırakayım buraya
Ben bunların ısınma turlarını yaparken tıkanıp kalıyordum, spor salonunda haftada 5 gün 2şer saat spor yaptığım dönemde kondisyonum hiç olmadığı kadar iyiydi ama bu yüksek yoğunluklu sporlar aşırı aşırı ağır yeni başlayanlar sakın denemeyin hık-ık der gidersiniz

Benim astımım var gerçi Bunlar nabzı çok kısa sürede çok yükseltmeyi hedefliyor ondan tıkıyordur beni. Brokolis sen tamamını bitirebiliyor musun bu tarz egzersizlerin?

Benim astımım var gerçi Bunlar nabzı çok kısa sürede çok yükseltmeyi hedefliyor ondan tıkıyordur beni. Brokolis sen tamamını bitirebiliyor musun bu tarz egzersizlerin?

Evet 30 dk ya da 45 dk şeklinde yapiyorum. Eskiden bana da bu zor geliyordu hep zumba yapiyordum hem kolay hem eğlenceli geliyordu

bilerek attım bu videoyu bu kadının videolarini seviyorum. 40 saniye egzersiz 20 saniye mola şeklinde nefes almaya ve diğer hareketi görmeye zamanın oluyor. Başta zor geliyor mesela karnindaki kasta agri hissesdiyorsun ama 3 -5 defa yaptığında kasların alışıyor.

Astım icin yine aynı hareketler yapılır bence ama 40 saniyede atıyorum 20 hareket yerine daha az yapılır .gerci bu konuda hiç bilgim yok ama mutlaka onun da çözümünü bulmuşlardır

Ohanneess haftada 5 gün 2 şer saat mi naptin sen oyle

Astım için yoğunluğu az yapmak şart. 26 kilo kadar bir fazlam var. Pandemiden önce başlamıştım spora, salonlar kapanınca yarım kaldı. Şimdi de dönemiyorum risk grubundayım diye Kpss’den sonra düzgün beslenme ve spora dönüş yapmak istiyorum. Şu an çok stresli geliyor beslenmeyi düzenlemek

İki mesajına bir cevap bereyim, 2 gün kondisyon, bir gün üst vücut, bir gün karın, bir gün bacak çalışıyorduk. 2 haftada 4 kilo vermiştim tartıda ama görüntü olarak çok daha inceydim. 86 kiloyum şu an, hâlâ karın kası başlangıcı ve bacak kaslarım duruyor 2016’da yaptığım o spordan

Evin dibindeydi gidiyordum sıkılmadan. Oradayken de hadi şunu da yapalım bunu da yapalım yorulmuyordum hiç. Çok tekrarlı ağırlığı az, nabzı fazla hızlandırmayacak şekilde çalışıyordum.

Bu süreci atlatta verirsin nasılsa 5 gün 2 şer saat spor yapan azim her seycikleri yapar bence

Bir çeyiz mevzusu dönmüş, sonra spor sonra diyet.. Çeyiz durumu malum, sporu bırakmıştım, son zamanlarda da diyet yapmam gerekiyor.. Bu gece de gerçekleri yüzüme vurdunuz. Cümleten sağ olun.
Detoksa basla sende gec kalmadan

Bir çeyiz mevzusu dönmüş, sonra spor sonra diyet.. Çeyiz durumu malum, sporu bırakmıştım, son zamanlarda da diyet yapmam gerekiyor.. Bu gece de gerçekleri yüzüme vurdunuz. Cümleten sağ olun.
O çeyizci benim sanırım. KV ile don seçme keyfisii

Detoksa basla sende gec kalmadan
Şu aralar birçok şeyi bıraktım. Sağlıklı beslenmeye çalışıp sporu rutinim haline getirmeye çalışıyorken acıkmadığım halde yemek yemeye başladım. Çalışmam gerekiyor, yapmam gereken işler var sırf onları yapmamak kaçmak için yemek yiyorum. Akşam ıslak kek yaptım, o da tam pişmedi sanki değişik bir şey oldu (Neden tek olduğum belli demi=D) Detoks hiç aklıma gelmemişti. Limonlu, tarçınlı su yeterli olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…