- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.181
Ahh ahhh hem de nasıl addgjkBı de nedense etleri sıkı oluyor erkeklerin
Misirimi patlatip oturup izleyeyim guzel yapiyor takdir ettim
Bunu da bırakayım buraya
Ben bunların ısınma turlarını yaparken tıkanıp kalıyordum, spor salonunda haftada 5 gün 2şer saat spor yaptığım dönemde
Bunu da bırakayım buraya
Benim astımım var gerçiBen bunların ısınma turlarını yaparken tıkanıp kalıyordum, spor salonunda haftada 5 gün 2şer saat spor yaptığım dönemdekondisyonum hiç olmadığı kadar iyiydi ama bu yüksek yoğunluklu sporlar aşırı aşırı ağır yeni başlayanlar sakın denemeyin hık-ık der gidersiniz
Benim astımım var gerçiBunlar nabzı çok kısa sürede çok yükseltmeyi hedefliyor ondan tıkıyordur beni. Brokolis sen tamamını bitirebiliyor musun bu tarz egzersizlerin?
Ben bunların ısınma turlarını yaparken tıkanıp kalıyordum, spor salonunda haftada 5 gün 2şer saat spor yaptığım dönemdekondisyonum hiç olmadığı kadar iyiydi ama bu yüksek yoğunluklu sporlar aşırı aşırı ağır yeni başlayanlar sakın denemeyin hık-ık der gidersiniz
Astım için yoğunluğu az yapmak şart. 26 kilo kadar bir fazlam var. Pandemiden önce başlamıştım spora, salonlar kapanınca yarım kaldı. Şimdi de dönemiyorum risk grubundayım diyeEvet 30 dk ya da 45 dk şeklinde yapiyorum. Eskiden bana da bu zor geliyordu hep zumba yapiyordum hem kolay hem eğlenceli geliyordu
bilerek attım bu videoyu bu kadının videolarini seviyorum. 40 saniye egzersiz 20 saniye mola şeklinde nefes almaya ve diğer hareketi görmeye zamanın oluyor. Başta zor geliyor mesela karnindaki kasta agri hissesdiyorsun ama 3 -5 defa yaptığında kasların alışıyor.
Astım icin yine aynı hareketler yapılır bence ama 40 saniyede atıyorum 20 hareket yerine daha az yapılır .gerci bu konuda hiç bilgim yok ama mutlaka onun da çözümünü bulmuşlardır
HoşgeldinEvlenip ayrılmış,çocuklu,aşkı arayan ama henüz bulamayan bir bekar olarak ben de sayılır mıyım,katılabilir miyim bu sohbete
Hoş buldumHoşgeldin ❤
Astım için yoğunluğu az yapmak şart. 26 kilo kadar bir fazlam var. Pandemiden önce başlamıştım spora, salonlar kapanınca yarım kaldı. Şimdi de dönemiyorum risk grubundayım diyeKpss’den sonra düzgün beslenme ve spora dönüş yapmak istiyorum. Şu an çok stresli geliyor beslenmeyi düzenlemek
İki mesajına bir cevap bereyim, 2 gün kondisyon, bir gün üst vücut, bir gün karın, bir gün bacak çalışıyorduk. 2 haftada 4 kilo vermiştim tartıda ama görüntü olarak çok daha inceydim. 86 kiloyum şu an, hâlâ karın kası başlangıcı ve bacak kaslarım duruyor 2016’da yaptığım o spordan
Evin dibindeydi gidiyordum sıkılmadan. Oradayken de hadi şunu da yapalım bunu da yapalım yorulmuyordum hiç. Çok tekrarlı ağırlığı az, nabzı fazla hızlandırmayacak şekilde çalışıyordum.
Tabiki de, hosgeldınEvlenip ayrılmış,çocuklu,aşkı arayan ama henüz bulamayan bir bekar olarak ben de sayılır mıyım,katılabilir miyim bu sohbete
Detoksa basla sende gec kalmadanBir çeyiz mevzusu dönmüş, sonra spor sonra diyet.. Çeyiz durumu malum, sporu bırakmıştım, son zamanlarda da diyet yapmam gerekiyor.. Bu gece de gerçekleri yüzüme vurdunuz. Cümleten sağ olun.
O çeyizci benim sanırım. KV ile don seçme keyfisiiBir çeyiz mevzusu dönmüş, sonra spor sonra diyet.. Çeyiz durumu malum, sporu bırakmıştım, son zamanlarda da diyet yapmam gerekiyor.. Bu gece de gerçekleri yüzüme vurdunuz. Cümleten sağ olun.
Şu aralar birçok şeyi bıraktım. Sağlıklı beslenmeye çalışıp sporu rutinim haline getirmeye çalışıyorken acıkmadığım halde yemek yemeye başladım. Çalışmam gerekiyor, yapmam gereken işler var sırf onları yapmamak kaçmak için yemek yiyorum. Akşam ıslak kek yaptım, o da tam pişmedi sanki değişik bir şey oldu (Neden tek olduğum belli demi=D) Detoks hiç aklıma gelmemişti. Limonlu, tarçınlı su yeterli olur muDetoksa basla sende gec kalmadan
Hoş buldummmTabiki de, hosgeldın♥
Ondan sonra da epey dönmüş muhabbet :)O çeyizci benim sanırım. KV ile don seçme keyfisii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?