Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Biz horoz kapmışlar olarak siz güzel hanımları darlamayalım diye elektra ile özele geçtik O bana özelden tabak çanak çozel şeyler attı
Siz yine de arada verin tavsiyeleri buradan, belki diğer arkadaşların işine yarar. Tabak çanak değil de şöyle cilt bakımı, indirim vs gibi tavsiyeleri. (Kendim için değil ama diğer arkadaşlar için diyorum)

Kuzum onlari ben de veririm çift olmaya ne hacet

Cilt bakimi için Kore urunlerine gectim ben kuzum onlar çok iyi temiz içerikli guzel urunleri var
Bir yerde daha kore ürünleri tavsiyesi aldım. Bir iki hafta içinde ürünlere bakıp tekrar danışacağım sana :)
Üstteki mesaja şaşırmışsın. Kötü bir şey demek istememiştim. Bir gün siz de çift olacaksınız..

Yok yaa onu oylesine attim
Birkac urun var çok begendiğim onlari mutlaka tavsiye ederim Bide duzenli gunes kremi kullanmaya basladim. Onceden aliskanligim yoktu pek.

Çok uzun zaman önce izlemiştim. Tüm bölümlerini izlediğim dizi lisedeydi yanılmıyorsam. Aşk dizisiydi :)
Evet aşk dizileri gırla var ama ben daha çok dönem dizilerine bayılıyorum. Yerli-yabancı +100 uzun soluklu dizi izlemiş biri olarak best dizim Queen seon deok isimli bir kore dönem dizisi... Efsane bi dizidir ilgililerine duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…