- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.201
Biz horoz kapmışlar olarak siz güzel hanımları darlamayalım diyeOndan sonra da epey dönmüş muhabbet :)
Siz yine de arada verin tavsiyeleri buradan, belki diğer arkadaşların işine yarar. Tabak çanak değil de şöyle cilt bakımı, indirim vs gibi tavsiyeleri.Biz horoz kapmışlar olarak siz güzel hanımları darlamayalım diyeelektra ile özele geçtik O bana özelden tabak çanak çozel şeyler attı
Enemmm bunlar evlenince aralarinda altın çevirtmeye başlarlarBiz horoz kapmışlar olarak siz güzel hanımları darlamayalım diyeelektra ile özele geçtik O bana özelden tabak çanak çozel şeyler attı
Siz tekler de öyle uzaktan izleyin..Enemmm bunlar evlenince aralarinda altın çevirtmeye başlarlar
Bu topic nereye gidiyor
Kuzum onlari ben de veririm çift olmaya ne hacetSiz yine de arada verin tavsiyeleri buradan, belki diğer arkadaşların işine yarar. Tabak çanak değil de şöyle cilt bakımı, indirim vs gibi tavsiyeleri.(Kendim için değil ama diğer arkadaşlar için diyorum)
He yaaa hangimizin daha çok pileziiiği var diye nispet yaparlar bizeEnemmm bunlar evlenince aralarinda altın çevirtmeye başlarlar
Bu topic nereye gidiyor
Bekleriz tavsiyeleri :)Kuzum onlari ben de veririm çift olmaya ne hacet
Onlar beşik sallarken biz de gezdiğimiz yerlerden foto atariz bosverHe yaaa hangimizin daha çok pileziiiği var diye nispet yaparlar bize
Biz horoz kapmışlar olarak siz güzel hanımları darlamayalım diyeelektra ile özele geçtik O bana özelden tabak çanak çozel şeyler attı
Enemmm bunlar evlenince aralarinda altın çevirtmeye başlarlar
Bu topic nereye gidiyor
Cilt bakimi için Kore urunlerine gectim ben kuzum onlar çok iyi temiz içerikli guzel urunleri varBekleriz tavsiyeleri :)
Hee ya bi ben geldim de acik dağittim mevzuyuDaha da uzardı yani çeyiz konusu
Gündüz çağırdım tekleri, topiğiniz elden gidiyeah dedim gelmediler ben napayım
Ben de verebilirimKuzum onlari ben de veririm çift olmaya ne hacet
Bir yerde daha kore ürünleri tavsiyesi aldım. Bir iki hafta içinde ürünlere bakıp tekrar danışacağım sana :)Cilt bakimi için Kore urunlerine gectim ben kuzum onlar çok iyi temiz içerikli guzel urunleri var
Kore dizileri çok fena oluyor.Bir yerde daha kore ürünleri tavsiyesi aldım. Bir iki hafta içinde ürünlere bakıp tekrar danışacağım sana :)
Üstteki mesaja şaşırmışsın. Kötü bir şey demek istememiştim.Bir gün siz de çift olacaksınız..
Çok uzun zaman önce izlemiştim. Tüm bölümlerini izlediğim dizi lisedeydi yanılmıyorsam. Aşk dizisiydi :)Kore dizileri çok fena oluyor.
Yok yaa onu oylesine attimBir yerde daha kore ürünleri tavsiyesi aldım. Bir iki hafta içinde ürünlere bakıp tekrar danışacağım sana :)
Üstteki mesaja şaşırmışsın. Kötü bir şey demek istememiştim.Bir gün siz de çift olacaksınız..
Evet aşk dizileri gırla var ama ben daha çok dönem dizilerine bayılıyorum. Yerli-yabancı +100 uzun soluklu dizi izlemiş biri olarak best dizim Queen seon deok isimli bir kore dönem dizisi... Efsane bi dizidir ilgililerine duyurulurÇok uzun zaman önce izlemiştim. Tüm bölümlerini izlediğim dizi lisedeydi yanılmıyorsam. Aşk dizisiydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?