- 16 Ağustos 2016
- 3.713
- 9.419
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.221
Nemlendirici arıyorum. Hassas bir cilt yapısı var.. O birkaç ürünü de öğrenmek isterim. Güneşi göremediğim için güneş kremine ihtiyacım var mı bilmiyorumYok yaa onu oylesine attim
Birkac urun var çok begendiğim onlari mutlaka tavsiye ederimBide duzenli gunes kremi kullanmaya basladim. Onceden aliskanligim yoktu pek.
Ben de hergün nemlendirici ve güneş kremi sürmeden başlamıyorum makyaja. Hem makyaj için de güzel bir zemin oluşturuyor nemli gözüküyor ciltYok yaa onu oylesine attim
Birkac urun var çok begendiğim onlari mutlaka tavsiye ederimBide duzenli gunes kremi kullanmaya basladim. Onceden aliskanligim yoktu pek.
Cilt bakımıma bir rutin yapmaya çalışıyorum genelde temiz içerikli ürünler alıyorum. Roll-on umu kendim yaptım. 10 gündür kullanıyorum ve aşşırı memnunumSiz yine de arada verin tavsiyeleri buradan, belki diğer arkadaşların işine yarar. Tabak çanak değil de şöyle cilt bakımı, indirim vs gibi tavsiyeleri.(Kendim için değil ama diğer arkadaşlar için diyorum)
İyi geceler..Ben kaçar hanımlar, iyi geceler, iyi forumlar sizlere. Öpüyorum hepinizi, kendinize iyi bakın, yarın görüşmek üzere.
Çift olanlar erken yatarak geceyi teklere bırakışımız bile aynı, Allah bizi ne etmeye
Çok pahalı yaaa o sayfa. İnsanlar boykot etmeye başladı o sayfayıCilt bakimi için Kore urunlerine gectim ben kuzum onlar çok iyi temiz içerikli guzel urunleri var
Sigara içiyor olsam şuan buna yakmıştımİyi geceler..
Gözünüz arkada kalmasın, gidin. Buradakiler tek kalma konusunda uzmanlaştı. Siz de bırakıp gidiyorsunuz şimdi, gidin, peki..
Ben tıkınıyorum çekirdek kola sigaraNe ediyonuz gençlerrrr, keyifler nasılll
Evdeyken de kullanmak lazim diyenler var. Pencereden giren isik da etkiliymis.Nemlendirici arıyorum. Hassas bir cilt yapısı var.. O birkaç ürünü de öğrenmek isterim. Güneşi göremediğim için güneş kremine ihtiyacım var mı bilmiyorumAma güneş kremini düzenli kullanmak gerekiyor yani güneşi görenler için :)
Şuan nicklerinizi not aldım. Bir iki hafta içinde hepinizi darlayabilirimCilt bakımıma bir rutin yapmaya çalışıyorum genelde temiz içerikli ürünler alıyorum. Roll-on umu kendim yaptım. 10 gündür kullanıyorum ve aşşırı memnunum
Ben bilmem beyim bilirBende gelemmibırazcık evli ve gebe olabilirim ama ruhum yalnız benim
Ben dambılla kol kas çalışıyorum bi yandan foruma bakıyorumBen tıkınıyorum çekirdek kola sigarasiz napıyorsunuz
İyi gecelerBen kaçar hanımlar, iyi geceler, iyi forumlar sizlere. Öpüyorum hepinizi, kendinize iyi bakın, yarın görüşmek üzere.
Çift olanlar erken yatarak geceyi teklere bırakışımız bile aynı, Allah bizi ne etmeye
Sadece orasi değil ki baska sayfalar da var. Ama doğru hepsi genel olarak pahali. Ordan ucuza alip burada pahaliya satiyorlar.Çok pahalı yaaa o sayfa. İnsanlar boykot etmeye başladı o sayfayı
Missha nın ürünlerine baktın mı? Biraz pahalı ama kalitesi çok iyi. İçerik bakımdan da temizNemlendirici arıyorum. Hassas bir cilt yapısı var.. O birkaç ürünü de öğrenmek isterim. Güneşi göremediğim için güneş kremine ihtiyacım var mı bilmiyorumAma güneş kremini düzenli kullanmak gerekiyor yani güneşi görenler için :)
Uuuuuuu çok seksi asfgjkkBen dambılla kol kas çalışıyorum bi yandan foruma bakıyorum
Ben makyaj yapmiyorum bu ara hep evdeyimBen de hergün nemlendirici ve güneş kremi sürmeden başlamıyorum makyaja. Hem makyaj için de güzel bir zemin oluşturuyor nemli gözüküyor cilt
Ben bb kullanıyorum baya iyi ürünleriMissha nın ürünlerine baktın mı? Biraz pahalı ama kalitesi çok iyi. İçerik bakımdan da temiz
Bi sayfa var yine Kore ürünleri satıyor fiyatları daha uygun. Oradan yüz temizleyicisi ve tonik aldım. Yüz temizleyicisi yüzüne sürünce köpürüyor. Tonik Aloe Vera lıSadece orasi değil ki baska sayfalar da var. Ama doğru hepsi genel olarak pahali. Ordan ucuza alip burada pahaliya satiyorlar.
Yok bakmamıştım, inceleyeyim aklımda bulunsun..Missha nın ürünlerine baktın mı? Biraz pahalı ama kalitesi çok iyi. İçerik bakımdan da temiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?