Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Yok yaa onu oylesine attim
Birkac urun var çok begendiğim onlari mutlaka tavsiye ederim Bide duzenli gunes kremi kullanmaya basladim. Onceden aliskanligim yoktu pek.
Nemlendirici arıyorum. Hassas bir cilt yapısı var.. O birkaç ürünü de öğrenmek isterim. Güneşi göremediğim için güneş kremine ihtiyacım var mı bilmiyorum Ama güneş kremini düzenli kullanmak gerekiyor yani güneşi görenler için :)

Yok yaa onu oylesine attim
Birkac urun var çok begendiğim onlari mutlaka tavsiye ederim Bide duzenli gunes kremi kullanmaya basladim. Onceden aliskanligim yoktu pek.
Ben de hergün nemlendirici ve güneş kremi sürmeden başlamıyorum makyaja. Hem makyaj için de güzel bir zemin oluşturuyor nemli gözüküyor cilt

Cilt bakımıma bir rutin yapmaya çalışıyorum genelde temiz içerikli ürünler alıyorum. Roll-on umu kendim yaptım. 10 gündür kullanıyorum ve aşşırı memnunum

İyi geceler..
Gözünüz arkada kalmasın, gidin. Buradakiler tek kalma konusunda uzmanlaştı. Siz de bırakıp gidiyorsunuz şimdi, gidin, peki..

Evdeyken de kullanmak lazim diyenler var. Pencereden giren isik da etkiliymis.
Yazin nemlendirici degil de serum kullaniyorum ben daha cok. Ustune gunes kremi de surunce yeterli oluyor. Propolis serum var mesela. Propolis arilardan elde edilen cok etkili bir maddeymis. Ayni zaman da tuketilebiliniyormus. By Wishtrend Propolis serum bir bak kuzum

Cilt bakımıma bir rutin yapmaya çalışıyorum genelde temiz içerikli ürünler alıyorum. Roll-on umu kendim yaptım. 10 gündür kullanıyorum ve aşşırı memnunum
Şuan nicklerinizi not aldım. Bir iki hafta içinde hepinizi darlayabilirim

Missha nın ürünlerine baktın mı? Biraz pahalı ama kalitesi çok iyi. İçerik bakımdan da temiz

Sadece orasi değil ki baska sayfalar da var. Ama doğru hepsi genel olarak pahali. Ordan ucuza alip burada pahaliya satiyorlar.
Bi sayfa var yine Kore ürünleri satıyor fiyatları daha uygun. Oradan yüz temizleyicisi ve tonik aldım. Yüz temizleyicisi yüzüne sürünce köpürüyor. Tonik Aloe Vera lı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…