Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Mekik çekerken ayaklarına bi yerden destek al mesela koltuktan falan nasil cekiyorsun acaba
Brok akıl akıldan ustundur diye bosuna dememıs ler. Hıc denemedim ama okurken bile mantıklı geldi ve kendimi yaparken gordum,yapabilirim oyle

Bende gobek var, yok dıyor herkes ama bana gore var. Ve en fazla iki mekik cekebılıyorum. Uc hıc beceremedım sımdı bende diyetteyım bakalım sonu ne olacak
Bol su içmek gerek diyetle zira spor vs ile su kaybı oluyor bızde kılo verdik sanıyoruz. Limonlu salatalıklı su ıcmekte faydalı

Brok akıl akıldan ustundur diye bosuna dememıs ler. Hıc denemedim ama okurken bile mantıklı geldi ve kendimi yaparken gordum,yapabilirim oyle

Yaparsın benim karın kaslarım aşırı zayıftı bende cekemiyordum sadece boynumu kaldirabiliyordum ama bu şekilde gelişti
Başta destekli simdi desteksiz de cekebiliyorum

Aynen suyum oyle. Icınde salata tarcın cubugu limon var
Erkek kardeşim spora gidiyor boyda olumca çocuk baya fizik yaptı sabahları yumurta yulaf peynir falan yer. Onu gördükçe gaza geliyorum yapıyorum ama yok olmuyor devamı gelmez. Kalçası benden guzel arada yapıştırıyorum bu erkeklerin bacakları kalçası cıdden güzel oluyor ya

italyan erkekleri baya başarılı o konuda :)

Bı de nedense etleri sıkı oluyor erkeklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…