- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.161
Ekmegı kestım brok sıfır ekmek, az seker dustum sıfırlayamadım henuz. Detoks yapıyorum ve sadece salata yiyorum.. Ins ölmem agagagagagagaBende diyette ve spor yapıyorum bu ne grupta herkes birbirinden habersiz diyette miohaa
Benim aksine yuzum doluyor seviyorum ama gıdıp gobek ve popodan alıyorum verirsem yuzden veriyorum
Brok akıl akıldan ustundur diye bosuna dememıs ler. Hıc denemedim ama okurken bile mantıklı geldi ve kendimi yaparken gordum,yapabilirim oyleMekik çekerken ayaklarına bi yerden destek al mesela koltuktan falan nasil cekiyorsun acaba
Ekmegı kastım brok sıfır ekmek, az seker dustum sıfırlayamadım henuz. Detoks yapıyorum ve sadece salata yiyorum.. Ins ölmem agagagagagaga
Bol su içmek gerek diyetle zira spor vs ile su kaybı oluyor bızde kılo verdik sanıyoruz. Limonlu salatalıklı su ıcmekte faydalıBende gobek var, yok dıyor herkes ama bana gore var. Ve en fazla iki mekik cekebılıyorum. Uc hıc beceremedımsımdı bende diyetteyım bakalım sonu ne olacak
Napayım et soteye ekmek mı banayımEe sadece salata yersen mekik cekemezsin tabii . Parmaciklrinin yazmaya mecali olduğuna sukret
Aynen suyum oyle. Icınde salata tarcın cubugu limon varBol su içmek gerek diyetle zira spor vs ile su kaybı oluyor bızde kılo verdik sanıyoruz. Limonlu salatalıklı su ıcmekte faydalı
Brok akıl akıldan ustundur diye bosuna dememıs ler. Hıc denemedim ama okurken bile mantıklı geldi ve kendimi yaparken gordum,yapabilirim oyle
Napayım et soteye ekmek mı banayım
Ekmeksiz sote+salata olur kuzu hepten aç birakma kendini enerjin olmazNapayım et soteye ekmek mı banayım
Erkek kardeşim spora gidiyor boyda olumca çocuk baya fizik yaptı sabahları yumurta yulaf peynir falan yer. Onu gördükçe gaza geliyorum yapıyorum ama yok olmuyor devamı gelmez. Kalçası benden guzel arada yapıştırıyorumAynen suyum oyle. Icınde salata tarcın cubugu limon var
Erkek kardeşim spora gidiyor boyda olumca çocuk baya fizik yaptı sabahları yumurta yulaf peynir falan yer. Onu gördükçe gaza geliyorum yapıyorum ama yok olmuyor devamı gelmez. Kalçası benden guzel arada yapıştırıyorumbu erkeklerin bacakları kalçası cıdden güzel oluyor ya
Ekmeksiz sote+salata olur kuzu hepten aç birakma kendini enerjin olmaz
Desteksiz??? AdammsınnYaparsın benim karın kaslarım aşırı zayıftı bende cekemiyordum sadece boynumu kaldirabiliyordumama bu şekilde gelişti
Başta destekli simdi desteksiz de cekebiliyorum
Ohhhh mis gibianneannem bana akşamüstü yumurtalı ekmek yapmıştı, beraer çay keyfi yapalım die
:)
Hahahahahahaha tavuk yiyim sadece ya, kuzu etini ekmeksiz yiyemiyorum. Ondan salataya abandımEkmeksiz sote+salata olur kuzu hepten aç birakma kendini enerjin olmaz
Bı de nedense etleri sıkı oluyor erkeklerinErkek kardeşim spora gidiyor boyda olumca çocuk baya fizik yaptı sabahları yumurta yulaf peynir falan yer. Onu gördükçe gaza geliyorum yapıyorum ama yok olmuyor devamı gelmez. Kalçası benden guzel arada yapıştırıyorumbu erkeklerin bacakları kalçası cıdden güzel oluyor ya
Olur olur tavuk ye protein lazimHahahahahahaha tavuk yiyim sadece ya, kuzu etini ekmeksiz yiyemiyorum. Ondan salataya abandım
Bize hersey lazım farkındaysan.........Olur olur tavuk ye protein lazim
Desteksiz??? Adammsınn♥ dur bakalım denıycem sana video atarım agahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?