- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.241
Cilt bariyerini güçlendirici ürünleri ve güneş kremi çok iyi diyorlar. Maaşımı alayım alacağımBen bb kullanıyorum baya iyi ürünleri
Eğlence katarim kocadan ev işinden bahseden bir insan değilim . Bakiyim başka özelliğim iyi kızım işte yaŞuan nicklerinizi not aldım. Bir iki hafta içinde hepinizi darlayabilirim
Aven in su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum bir de la roche posay ın da su bazlı nemlendiricisini tavsiye ederim ikisinden biriniNemlendirici arıyorum. Hassas bir cilt yapısı var.. O birkaç ürünü de öğrenmek isterim. Güneşi göremediğim için güneş kremine ihtiyacım var mı bilmiyorumAma güneş kremini düzenli kullanmak gerekiyor yani güneşi görenler için :)
Aynen zaten kozmetik ve bakımda baya devlerCilt bariyerini güçlendirici ürünleri ve güneş kremi çok iyi diyorlar. Maaşımı alayım alacağım
Hoş geldiniz.. Gelin gelin, çiftler de sayfada dahil. Hatta bazen sayfanın tamamını ele geçiriyorlar.. bknz: öğlen sularında yapılan muhabbetlerBende gelemmibırazcık evli ve gebe olabilirim ama ruhum yalnız benim
Hangisi ki o? Birkac sayfa var benim takip ettiğim.Bi sayfa var yine Kore ürünleri satıyor fiyatları daha uygun. Oradan yüz temizleyicisi ve tonik aldım. Yüz temizleyicisi yüzüne sürünce köpürüyor. Tonik Aloe Vera lı
Gece de gelirim ben cilt bakımı falan diyorsunuz aşırı ilgi alanım gözlerim parladıHoş geldiniz.. Gelin gelin, çiftler de sayfada dahil. Hatta bazen sayfanın tamamını ele geçiriyorlar.. bknz: öğlen sularında yapılan muhabbetler
Bu sıralar Kore ürünleri ön planda. Kuzenim Kore'ye tatile gitmişti. O zaman bana 2. Tane maske getirmişti. Çok beğenmiştim ama Türkiye'de yoktu o zamanlarAynen zaten kozmetik ve bakımda baya devler
Kaydettim bunu da :)Aven in su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum bir de la roche posay ın da su bazlı nemlendiricisini tavsiye ederim ikisinden birini
LimonianHangisi ki o? Birkac sayfa var benim takip ettiğim.
Avene in termal suyu da cok iyi kuzu. Yazin hele cok ise yariyor. Gun icinde yuzune fislat fislat dur ferahlatiyor. Ben de hassas ciltliyim hemen kizariyorum fislatiyorum iyi geliyor. Spor oncesi sonrasi falan da.Kaydettim bunu da :)
Ben işe gidiyorum ondan dolayı yapıyorumBen makyaj yapmiyorum bu ara hep evdeyim
Ayy bunu duymamistim bakacagim sağol tatlimLimonian
Gün içerisindeki yağlanmaya iyi geliyor mu ?Avene in termal suyu da cok iyi kuzu. Yazin hele cok ise yariyor. Gun icinde yuzune fislat fislat dur ferahlatiyor. Ben de hassas ciltliyim hemen kizariyorum fislatiyorum iyi geliyor. Spor oncesi sonrasi falan da.
Ise giderken insan kendini daha iyi hissetmek istiyorBen işe gidiyorum ondan dolayı yapıyorum
Benim t bölgem yagli bence yagi da aliyor bi nebze.Gün içerisindeki yağlanmaya iyi geliyor mu ?
Aynen benim de t bölgem gün içerisinde yağlanıyor. Bir de maske ile çalışınca çok daha fenaBenim t bölgem yagli bence yagi da aliyor bi nebze.
Missha nın bir dönem bb kremini alınca ürünlerinin test ürünlerini göndermişlerdi . Cikdimi bebek gibi yumuşacık yapmıştıBu sıralar Kore ürünleri ön planda. Kuzenim Kore'ye tatile gitmişti. O zaman bana 2. Tane maske getirmişti. Çok beğenmiştim ama Türkiye'de yoktu o zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?