- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.010
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.261
C vitamini kullandim. Ama aknemi tetikledi benim. Baska marka denemeyi dusunuyorum. Hyaluronik asit de denemek istiyorum.Hyalüronik Asit ve C vitamini kullanan var mı ?
Öyle valla özgüven tavan yapıyor süslenince birde topuklu giyince, öbür türlü yerlerde özgğvenIse giderken insan kendini daha iyi hissetmek istiyorSür surustur
Dogrudur canim termal su al bunaldikca da sık yüzüne. Maske cok bunaltiyor.Aynen benim de t bölgem gün içerisinde yağlanıyor. Bir de maske ile çalışınca çok daha fena
Termal suyunuda almalısın aven ın arada fıs fıs yaparsın. Çantaya atmalık boyutuda mevcutKaydettim bunu da :)
Dimi insan kendini vs meleği zannediyor aafagahajÖyle valla özgüven tavan yapıyor süslenince birde topuklu giyince, öbür türlü yerlerde özgğven
Pure aldım. ben 1 haftaya yakındır kullanıyorum. C vitamini yazın sıkıntılı dikkatli kullanılması gerekiyor diye biliyorum. O yüzden sadece yatarken kullanıyorumC vitamini kullandim. Ama aknemi tetikledi benim. Baska marka denemeyi dusunuyorum. Hyaluronik asit de denemek istiyorum.
Evet oyleymis gunduz de gunes kremini ihmal etme.Pure aldım. ben 1 haftaya yakındır kullanıyorum. C vitamini yazın sıkıntılı dikkatli kullanılması gerekiyor diye biliyorum. O yüzden sadece yatarken kullanıyorum
Ahahjaja eski eşimle aynı yerdeyiz bazen diyor ki burası iş yeri manken gibi havayla geliyorsun güya eleştiriyor o geldi aklımaDimi insan kendini vs meleği zannediyor aafagahaj
AA şimdi baktım fiyatına çok uygunmuş. Attım sepeteAven in su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum bir de la roche posay ın da su bazlı nemlendiricisini tavsiye ederim ikisinden birini
Aaa catlasin da patlasin ex kisisi ohhhhAhahjaja eski eşimle aynı yerdeyiz bazen diyor ki burası iş yeri manken gibi havayla geliyorsun güya eleştiriyor o geldi aklıma
Gün yüzü gördüğüm mü varEvet oyleymis gunduz de gunes kremini ihmal etme.
Evet fransız ürün markası hem de dermokozmetikAA şimdi baktım fiyatına çok uygunmuş. Attım sepete
Ayy deme öyle demeGün yüzü gördüğüm mü var
Güneş kreminide çok öneriyorlar hatta çoğu doktor bu markaları önerir güneş kremi çok güzel 50 faktör ben bı ara bb falan kullanmıyordum yüzümde hafıf ışıltılı duruyorduAA şimdi baktım fiyatına çok uygunmuş. Attım sepete
Yazın yine güneş görüyorum. Kışın evden çıkarken karanlık, girerken karanlıkAyy deme öyle deme
Cosrx güneş kremini deneyeceğim. Daha önce la Roche kullandım onu da beğenmiştim.Güneş kreminide çok öneriyorlar hatta çoğu doktor bu markaları önerir güneş kremi çok güzel 50 faktör ben bı ara bb falan kullanmıyordum yüzümde hafıf ışıltılı duruyordu
Kisin da kullanilmali deniliyor ama bilemedim insan gunes gormeyince icinden de gelmiyorYazın yine güneş görüyorum. Kışın evden çıkarken karanlık, girerken karanlık
Cosrx aloe verali olan dimi? Ben de deniycem onu merak ediyorum.Cosrx güneş kremini deneyeceğim. Daha önce la Roche kullandım onu da beğenmiştim.
Avene la Roche ile aynı seviyede ve ikisini de doktorlar öneriyor dediğin gibi
Aynen. Maaşımı sanırım cilt bakımına yatıracağımCosrx aloe verali olan dimi? Ben de deniycem onu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?