- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.741
- 198
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.461
BendeeeBen de üzücü şeylere “Muhteşem” i basıyorum. Üye annesinin hastalığını yazıyor mesela, bir gün beni de ondan terslicekler diye korkuyorum
Ya ben birde cin gibiyim farkediyorum misal kimlerin kin güttüğünü...Seri “beğenmedim” basan psikopatları unutmamak lazım. Ben hiç nicklere bakmadan okurum yorumları. Aynı konuda birinin bir yorumuna beğenmedim bir yorumuna muhteşem basarım. Tek yorumuna beğenmedim basmak yetiyor bazen, seri beğenmedim saldırısına uğruyorsun
Yönetim bunun farkındaymış meğerseabi benim hayatta en sevdiğim cevap peki :)
en güzel laf sokma kelimesi ahahah
Düşündürüken sorgulayınca yaptığı hatanın farkına varıyor insan. sonra da o hatanın siniriyle direk saldırganlaşıyor. Ne demişler Gerçekler acıdır.Bırakın bu işleri millete zekasını sorgulatacak yorumlar yapıyor polemiğe giriyorsunuz sonra da emojiden ban yedim bilmem ne
İyi demişMesela bu topiğin altında en sevdiğimastrojurnal çünkü size gıcığım biri bana bugün kalbin kazan gibi kararmış dedi sizi görse birde
evet dikkat çekiyorsunYa ben birde cin gibiyim farkediyorum misal kimlerin kin güttüğünü...
3 gün önce bir konuda fikir ayrılığına düşmüşüz misal aradan günlee geçmiş başka bie konuda herkesle aynı yorumu yapmışım diyelim. O kişi o konudaki 100 yorumu beğenmiş ama benimkini atlamış. Kendi düşüncesiyle aynı olsa bile haa diyorum bu bana kin güdüyor
Tabiii umursuyor muyum
Buna rağmen bile yine mantıklı yorumlarını görünce beğeniyorum eminim buna bile kuduruyorlardır hahahhaha
Valla sonra özür diledi sen kötü olursun bakİyi demişhangi konuda demiş gidip Möhteeeşem ifadesi bırakayım ahahaha
Pehh R yapmış desene bize yine ekmek çıkmadıValla sonra özür diledi sen kötü olursun bak
Kazan mı kaldı ayolMesela bu topiğin altında en sevdiğimastrojurnal çünkü size gıcığım biri bana bugün kalbin kazan gibi kararmış dedi sizi görse birde
Sadece millete değil kendine de zalımca davranıyor bu calciDüşündürüken sorgulayınca yaptığı hatanın farkına varıyor insan. sonra da o hatanın siniriyle direk saldırganlaşıyor. Ne demişler Gerçekler acıdır.
Bu arada ben de çok mükemmel bir hayat yaşamadım. Hatalarım oldu hatta çok konum bile var. Bunları burada yazdıysam benim geçmişimdir ve utanmam bundan. demek ki eskiden birazcık salakmışım
Bana şey yazmış biri Hayırdır Lexacommander gayet ciddi bir yorum yapmıştım neden güldün bişey mi var?En son BAn yeme nedenim
Kendimi eleştirebildiğim için kimsenin söylediği umrumda olmuyorSadece millete değil kendine de zalımca davranıyor bu calci
Kalabalık aileyse yemeği kazanda yapıyorlar demek kiKazan mı kaldı ayol
onu biliyorumBana şey yazmış biri Hayırdır Lexacommander gayet ciddi bir yorum yapmıştım neden güldün bişey mi var?
Cevabım:
İşte tipik burnu havada taktiği ben kendimi eleştireyim de başkası laf etmesin fenasın fenaaaaKendimi eleştirebildiğim için kimsenin söylediği umrumda olmuyorNe yapim yani KV ilk başlarda gıcık oluyorum diye sayfalarca konu açmışsam
Banlanırsam muzkad yüzündendir kanımı yerde komayın vasiyetimdir.Kızlar mesela bu topik altında şikayet edilebiliyor mu ? Bi arkadaşa lazımda..
buranın IQ seviyesi çok yüksekİşte tipik burnu havada taktiği ben kendimi eleştireyim de başkası laf etmesin fenasın fenaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?