- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.481
evet havada karada şikayet alırsan banlanırsınKızlar mesela bu topik altında şikayet edilebiliyor mu ? Bi arkadaşa lazımda..
Mesela bu topiğin altında en sevdiğimastrojurnal çünkü size gıcığım biri bana bugün kalbin kazan gibi kararmış dedi sizi görse birde
Bende sevişme müzikleri var çok enerjik ama sen de sevişecek biri yok. Sen en iyisi kahtalı mıçı dinleHatunlar şöyle enerjik bir kaç müzik yollayın da dinleyeyim
Yalnız kazan gibi onu unutmayalımah en sevdiğim üye profili aahahahha
hoşuna gitmeyen en ufak yorumda;
1. senin başına gelir inşallah
2. kalbin kararmış
lan sen beni ne kadar tanıosun da o kıymalı börek gibi pufpuf kalbime kararmış diyosun :)
Hatunlar şöyle enerjik bir kaç müzik yollayın da dinleyeyim
Astrooo bir pp koysanaah en sevdiğim üye profili aahahahha
hoşuna gitmeyen en ufak yorumda;
1. senin başına gelir inşallah
2. kalbin kararmış
lan sen beni ne kadar tanıosun da o kıymalı börek gibi pufpuf kalbime kararmış diyosun :)
Ühü ühüüBende sevişme müzikleri var çok enerjik ama sen de sevişecek biri yok. Sen en iyisi kahtalı mıçı dinle
Benimkini nasıl çözdün anlatsana birazAstrooo bir pp koysana
pp olmadan tam olarak çıkarımda bulanamıyorum senin hakkında seri katil misin, tatlı bir tavşan mısın yoksaJES gibi Kalbi nasır bağlamış biri misin çözemiyorum
Seni çözme işini başka arkadaş yapmış heheheBenimkini nasıl çözdün anlatsana biraz
Amcanın bıyıklar fenaHepiniz dinleyin kızçelerklibinde izleyin
Camış derdim ben olsam da sen kıyamadınSeni çözme işini başka arkadaş yapmış hehehe
Kalbi kazan bağlamış sevişirken panda gibi yuvarlanan muzzzzzzkaddddddddd
Senden farklı bir parça beklerdim. Hayal kırıklığına uğrattın beniHele o bronz tenieridim
Camış derdim ben olsam da sen kıyamadın
Yooo kıyamamaktan değilCamış derdim ben olsam da sen kıyamadın
Senden farklı bir parça beklerdim. Hayal kırıklığına uğrattın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?