- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.821
lexammŞekerparem nasılsın? Çok iltifat edemiyorum @KedidirKedii kıskanıyor biliyorsun ahahha
E yangın Modun düşer tabi. Derdini kendi derdin gibi dinliyorsunHavalardan ozaman.
Bı de bu haldeyken kocası ile evını ayıran arkadasımı dinliyorum gunde uc dort kere EN az kirk dk.
Üff..
Bak yemin ediyorum son konusmamız aksam ustu idi.Off o ne yaa 40 dk kendimi bile dinleyemem suanacmasan ayip olacak birimi
Belkı de canım ya, hıc aklıma gelmedi bu.E yangın Modun düşer tabi. Derdini kendi derdin gibi dinliyorsun
Ağırlık verir sana
Özgün espiriler ve tekrarlanmıcak espiriler pls yoksa üzülerek belirtmem gerekir ki lisansını iptal etmek zorunda kalırız. 2021 in ponçik gelinleri grubuna transfer etmek zorunda kalırızgeldim
Aynen öyle canım. Bütün enerjini negatife çevirmiş. Kendi derdin gibi özümsemişsinBelkı de canım ya, hıc aklıma gelmedi bu.
Enerjimi emiyorlar belki de benım.
Bende iyi sayılırımlexammiyiyim balımm sen nasılsın ahahaha bosver kız
This is IISSSPPPAAARRRTTTTAAAÖzgün espiriler ve tekrarlanmıcak espiriler pls yoksa üzülerek belirtmem gerekir ki lisansını iptal etmek zorunda kalırız. 2021 in ponçik gelinleri grubuna transfer etmek zorunda kalırız
Daha öncede söylemiştik burda güçlü olan ayakta kalır diye sabahleyin calcifer dayıyı bile oraya gönderiyorduk az daha... Adam kayırma, eyyamcılık yok topiğimizde en güçlüler hayatta kalır...
Isın kotusu bak sen yazınca fark ettim, bana anlatıp duruyor ya sonra aksam oluncaAynen öyle canım. Bütün enerjini negatife çevirmiş. Kendi derdin gibi özümsemişsin
çünkü günlük seansını anlatıp rahatlıyor taa ki diğer seansa kadarIsın kotusu bak sen yazınca fark ettim, bana anlatıp duruyor ya sonra aksam olunca
Storyler basliyor rakılı saraplı, keyıfteyız
Oh sefamız olsun temalı
Kes arkadaşlığını bence. Ben oyle yapmistim.Isın kotusu bak sen yazınca fark ettim, bana anlatıp duruyor ya sonra aksam olunca
Oh sefamız olsun temalı
Bebeğim gel gidelim işte....Isın kotusu bak sen yazınca fark ettim, bana anlatıp duruyor ya sonra aksam olunca
Oh sefamız olsun temalı
Nasıl yapabildin, boyle miydi ılıskınız sizinde?Kes arkadaşlığını bence. Ben oyle yapmistim.
Bence boşasın arkiyiKes arkadaşlığını bence. Ben oyle yapmistim.
Bunlar beni yurt dısında da bulur lexaBebeğim gel gidelim işte....
Telefonu Yurt dışına kapalı yaparız kimsecikler ulaşamazda sana ohhh misss... Dert yok tasa yok sen iyice düşün
Calciferr ya kendımı suan koyun gerizekalısı gıbı hissediyorumçünkü günlük seansını anlatıp rahatlıyor taa ki diğer seansa kadar
Ben uzun konusanlara belli bi zaman sonra kulagmdan cekiyorum teli valla he aynen falan diyorumBak yemin ediyorum son konusmamız aksam ustu idi.
Kulak kıkırdagım acıdı, oyle dıyım sen anla.
Boşandığı esiyle arasinda hastalikli bir iliski vardi. Bosanmislardi ama ayrilamiyorlardi. Ayni zamanda surekli kavga ediyorlardi. Ikisi de takintiliydi. Bir gun arabada giderken bunlar on tarafta kavga etmeye basladilar. Birbirlerine vurmaya basladilar. Araba hareket ediyor ayni zamanda. Ben de arkada koltukta oturuyordum. Ciddi bir kaza yapmamiza ramak kaldi. Nasil bir yere carpmadi, bilmiyorum. O gunden sonra o insanlarin bana beladan baska birsey getirmedigini anladim ve bir daha asla telefonlarini acmadim.Nasıl yapabildin, boyle miydi ılıskınız sizinde?
Ahahahhah dert babasi misin sen kuzu yaIsın kotusu bak sen yazınca fark ettim, bana anlatıp duruyor ya sonra aksam olunca
Oh sefamız olsun temalı
Yok ya yapamıyorum oyle belki 40 oldugumda degısırımasdgahajajajaBen uzun konusanlara belli bi zaman sonra kulagmdan cekiyorum teli valla he aynen falan diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?