Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Havalardan ozaman.
Bı de bu haldeyken kocası ile evını ayıran arkadasımı dinliyorum gunde uc dort kere EN az kirk dk.
Üff..
E yangın Modun düşer tabi. Derdini kendi derdin gibi dinliyorsun
Ağırlık verir sana

Özgün espiriler ve tekrarlanmıcak espiriler pls yoksa üzülerek belirtmem gerekir ki lisansını iptal etmek zorunda kalırız. 2021 in ponçik gelinleri grubuna transfer etmek zorunda kalırız
Daha öncede söylemiştik burda güçlü olan ayakta kalır diye sabahleyin calcifer dayıyı bile oraya gönderiyorduk az daha... Adam kayırma, eyyamcılık yok topiğimizde en güçlüler hayatta kalır...

This is IISSSPPPAAARRRTTTTAAA

Aynen öyle canım. Bütün enerjini negatife çevirmiş. Kendi derdin gibi özümsemişsin
Isın kotusu bak sen yazınca fark ettim, bana anlatıp duruyor ya sonra aksam olunca
Storyler basliyor rakılı saraplı, keyıfteyız
Oh sefamız olsun temalı

Isın kotusu bak sen yazınca fark ettim, bana anlatıp duruyor ya sonra aksam olunca
Oh sefamız olsun temalı
çünkü günlük seansını anlatıp rahatlıyor taa ki diğer seansa kadar

Oh sefamız olsun temalı
Bebeğim gel gidelim işte....
Telefonu Yurt dışına kapalı yaparız kimsecikler ulaşamazda sana ohhh misss... Dert yok tasa yok sen iyice düşün

Nasıl yapabildin, boyle miydi ılıskınız sizinde?
Boşandığı esiyle arasinda hastalikli bir iliski vardi. Bosanmislardi ama ayrilamiyorlardi. Ayni zamanda surekli kavga ediyorlardi. Ikisi de takintiliydi. Bir gun arabada giderken bunlar on tarafta kavga etmeye basladilar. Birbirlerine vurmaya basladilar. Araba hareket ediyor ayni zamanda. Ben de arkada koltukta oturuyordum. Ciddi bir kaza yapmamiza ramak kaldi. Nasil bir yere carpmadi, bilmiyorum. O gunden sonra o insanlarin bana beladan baska birsey getirmedigini anladim ve bir daha asla telefonlarini acmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…