- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.841
Cok dogru senın verdıgın karar.Boşandığı esiyle arasinda hastalikli bir iliski vardi. Bosanmislardi ama ayrilamiyorlardi. Ayni zamanda surekli kavga ediyorlardi. Ikisi de takintiliydi. Bir gun arabada giderken bunlar on tarafta kavga etmeye basladilar. Birbirlerine vurmaya basladilar. Araba hareket ediyor ayni zamanda. Ben de arkada koltukta oturuyordum. Ciddi bir kaza yapmamiza ramak kaldi. Nasil bir yere carpmadi, bilmiyorum. O gunden sonra o insanlarin bana beladan baska birsey getirmedigini anladim ve bir daha asla telefonlarini acmadim.
Zaten ayrilmaya karar verdiyse nispet yapmaya ne gerek var?Cok dogru senın verdıgın karar.
Benım ki allahtan oyle degıl, evını ayırdı cıddı cıddı Bosanmak istiyor ama adam ısı yoksa suruyor.
Evlılerken kadının Yuzune bakmazdı, evler ayrıldı kadına asık oldu curuk elma.
Kadında bana olanı biteni anlatıyor, her gunde bisey oluyor mutlaka.
Cocugu falan dolduruyor adam. Sanki kadın onu sokaga atmıs gıbı triplere giriyor cocuga boyle lanse ediyor.
Kadın boyle iki arada bir derede.
Bı de kadın boyle keyıfteyız temalı Storyler atınca adam tabi cıldırıyor.
Atma dedım, sabaha kadar eglen ama gosterme dedım.
Bakalım ne olacak sonları.
Seni alnından öpücemOf benım en takıntılı oldugum seylerden bırı, lazım olanı veya aklıma geleni bulamamak.
Bazen aklıma bir elbisem takılıyor yatarken.
Hıc goemedıgımı hatırlıyorum dolapta.
Ve yataktan kalkıp elbiseyi bulana kadar arıyorum.
Bulamazsam inan uyuyamıyorum.
De ki bulunca napıyosun? Dolaba koyup hayatıma devam ediyorumgiymiyorum
Kredi kartımın evde kaybolduğunu bılsem halıları falan kaldırır bulurum
Hahahahahahaha ruh esim muroagahshshahagagaagag
Nispet degıl diyor ama bence de nispet. Sıkıntı tam da orda cikiyor iste.Zaten ayrilmaya karar verdiyse nispet yapmaya ne gerek var?
Gozun aydın afiyet olsun hahahahahaSeni alnından öpücemMutfak masasına koymuştum kartı. Benim bu akıllı kedim dün gece masaya falan çok çıktı. Herhalde masadan kartı atmış, yerde oynamış, halının altına götürmüş Koridordaki halının altından çıktı kart Gidip hemen kendime dondurma aldım ben de
Gerçekten ayrilmak isteyen bir an once kurtulmaya bakar. Bu sanki ilgi gorunce hosuna gitmis gibi.Nispet degıl diyor ama bence de nispet. Sıkıntı tam da orda cikiyor iste.
Niye 2021 abla? 2020'ye yetişmezler mi?Özgün espiriler ve tekrarlanmıcak espiriler pls yoksa üzülerek belirtmem gerekir ki lisansını iptal etmek zorunda kalırız. 2021 in ponçik gelinleri grubuna transfer etmek zorunda kalırız
Daha öncede söylemiştik burda güçlü olan ayakta kalır diye sabahleyin calcifer dayıyı bile oraya gönderiyorduk az daha... Adam kayırma, eyyamcılık yok topiğimizde en güçlüler hayatta kalır...
Olmaz diyemem, ınsan bılerek keyıfteyız sefamız olsun saraplarını dupdururken bence de paylasmazGerçekten ayrilmak isteyen bir an once kurtulmaya bakar. Bu sanki ilgi gorunce hosuna gitmis gibi.
Yıllarca görmediği ilgiyi şimdi görmüş. İlgi sarhoşu olup geri dönmese bari. Döndüğü anda paaaat diye kesilecek o ilgi. Öküz moda geri döncek herif.Gerçekten ayrilmak isteyen bir an once kurtulmaya bakar. Bu sanki ilgi gorunce hosuna gitmis gibi.
Bu seneden hayır gelmez artık bebeğimNiye 2021 abla? 2020'ye yetişmezler mi?şöyle bir ilk buluşmada annesiyle tanıştıran irkeek falan bulsalar, yetişir bence
Merak mı etmişBoyle durumlarda kararını verip karsı tarafa bildirip, ortadan yok olacaksın.
Avukatı avukatınla muhattap olacak.
Benim bir sevgilim vardı ayrıldıgımızda ben ortadan kaybolmustum, bır gece eve gelmisti.
Hemde zili calarak.
Aılem evdeyken........
Adrenalin dolu guzel gunlerdı ama korkudan aglamıstım ozaman
Yüreğine inecek delfinin. Ne demek 2023. O kadar süre çeyizleri nerde saklarBu seneden hayır gelmez artık bebeğim
Seni 2023 topiğine yollucam...
Uyudun mu diye mesaj atan versiyonu da varMerak mı etmiş
2025 daha uygun bizeBu seneden hayır gelmez artık bebeğim
Seni 2023 topiğine yollucam...
Sarhos olmus arkadasları da gaz vermıs.Merak mı etmiş
2025 daha uygun bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?