Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Cok dogru senın verdıgın karar.
Benım ki allahtan oyle degıl, evını ayırdı cıddı cıddı Bosanmak istiyor ama adam ısı yokusa suruyor.
Evlılerken kadının Yuzune bakmazdı, evler ayrıldı kadına asık oldu curuk elma.
Kadında bana olanı biteni anlatıyor, her gunde bisey oluyor mutlaka.
Cocugu falan dolduruyor adam. Sanki kadın onu sokaga atmıs gıbı triplere giriyor cocuga boyle lanse ediyor.
Kadın boyle iki arada bir derede.
Bı de kadın boyle keyıfteyız temalı Storyler atınca adam tabi cıldırıyor.
Atma dedım, sabaha kadar eglen ama gosterme dedım.
Bakalım ne olacak sonları.

Zaten ayrilmaya karar verdiyse nispet yapmaya ne gerek var?

Seni alnından öpücem Mutfak masasına koymuştum kartı. Benim bu akıllı kedim dün gece masaya falan çok çıktı. Herhalde masadan kartı atmış, yerde oynamış, halının altına götürmüş Koridordaki halının altından çıktı kart Gidip hemen kendime dondurma aldım ben de

Hahahahahahaha ruh esim muroagahshshahagagaagag
İnsan sevgisinden mada Calciferrcım, hatır gonul var bende. Kahvenin kırk yıl hatrı gıbı dusun. Yoksa oyle cok sevdıgım falan da yok.
Cevresındekılere anlatsa kulaktan kulaga yayılacak biliyor. Guvendıgı ıcın anlatıyor o da napsın. Ama bazen bayıyor.
Her allahın gunu aynı muhabbet bir yerden sonra cidden sıkıyor bak enerjimi emmıs.
Ben sımdı ona baglıyorum su ruh halimi

Gozun aydın afiyet olsun hahahahaha

Niye 2021 abla? 2020'ye yetişmezler mi? şöyle bir ilk buluşmada annesiyle tanıştıran irkeek falan bulsalar, yetişir bence

Gerçekten ayrilmak isteyen bir an once kurtulmaya bakar. Bu sanki ilgi gorunce hosuna gitmis gibi.
Yıllarca görmediği ilgiyi şimdi görmüş. İlgi sarhoşu olup geri dönmese bari. Döndüğü anda paaaat diye kesilecek o ilgi. Öküz moda geri döncek herif.

Boyle durumlarda kararını verip karsı tarafa bildirip, ortadan yok olacaksın.
Avukatı avukatınla muhattap olacak.
Benim bir sevgilim vardı ayrıldıgımızda ben ortadan kaybolmustum, bır gece eve gelmisti.
Hemde zili calarak.
Aılem evdeyken........
Adrenalin dolu guzel gunlerdı ama korkudan aglamıstım ozaman

Merak mı etmiş

Merak mı etmiş
Sarhos olmus arkadasları da gaz vermıs.
Gelmıs evin onune Bakmıs evde ıslıklar yanmıyor sadece benim oda da var isik, ailem evde yok sanmıs zırzop halbuki balkonda oturuyorlardı.
Hosuma gıtmıstı sımdı hosuma gitmedi dersem yalan olurahshshshshsh
Evet ortadan yok Olunca ben bırını buldum mutluyum sanmıs ahahahaga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…