- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.501
Tünaydın = okulda öğlen dersine giren Kalem etekli ,gömlekli, gözlüklü öğretmenTünaydınnnn canlar
Astrooo bir pp koysana
pp olmadan tam olarak çıkarımda bulanamıyorum senin hakkında seri katil misin, tatlı bir tavşan mısın yoksaJES gibi Kalbi nasır bağlamış biri misin çözemiyorum
Dayının surat iştahımı kaçırdıNasıl ama
Dur hemmmmen telafi edicem hatamı bekleDayının surat iştahımı kaçırdı
Tünaydın = okulda öğlen dersine giren Kalem etek,gömlek, gözlüklü öğretmen
Dayının surat iştahımı kaçırdı
Bu bir iltifat mı yoksa? Zeytin dalı mı uzatıyorsun muzkadValla ben de yazacaktım nerdeyse elextra ilkokuldaki dantel yakalığı olan öğretmen ödev sormadan kontrole defter götüren kırmızı kurdaleli gıcık kız gibi oldu
Hatayı hatayla telafi etmeye meylediyorsun etme ! Bekle bi sn
Bu bir iltifat mı yoksa? Zeytin dalı mı uzatıyorsun muzkad
Bende öğretmenim stajda kalem etekte giymiştim bak asdfhjkjTünaydın = okulda öğlen dersine giren Kalem etekli ,gömlekli, gözlüklü öğretmen
Baktık karakteri düzgün görünen de bozuluyor, sadece yakışıklılığa bakıyoruz artıkOlaya yakisiklilik olarak bakilmasida muamma geldi:) Karakterden daha onemli degil
Gizemliigeldi gelmekte olan şekerim :)
hadi beni analiz et :)
İnektim her zaman ama ispiyoncu olmadım aksine sağdılar kopyadan asdfhhjValla ben de yazacaktım nerdeyse elextra ilkokuldaki dantel yakalığı olan öğretmen ödev sormadan kontrole defter götüren kırmızı kurdaleli gıcık kız gibi oldu
Gizemlii
Önce pp koymamış olman sonrasında koy dediğimizde de böyle havalı ama bir o kadar da gizemli, çok duygu yansıtmayan bir foto koyuşun..
Seni böyle azcık burnu havada ama perdelerini kaldırınca kedi gibi olan, dışa karşı ilk bakışta sert ve soğuk duran biri olarak düşündüm
954 Mesajına Dislike atayımda gör senSen niye üstüne alındın ki ?
Hayatım bu ne? Hep giyinikler Adam i severim ama cıblakken
ahjkajflsd
yeni tanıştığım herkes çok gıcık, soğuk ve ruhsuz olduğumu söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?