- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.521
Weeknd A bende bayılırımmmmbu da mı olmaz ya ?
çok severim bunları
Sen de hiç olayı çakmıyorsun. Sen soyacaksın onu gizem iyidirHayatım bu ne? Hep giyinikler Adam i severim ama cıblakken
Yok kuzum yok, benden geçti artık herifim benim içimi sömürdü. Bir zahmet cıblak gelsinler hiç uğraşamamSen de hiç olayı çakmıyorsun. Sen soyacaksın onu gizem iyidir
Hahaha bu iyidi krall..Sen de hiç olayı çakmıyorsun. Sen soyacaksın onu gizem iyidir
Senin durum ne oldu çekirgem var mı gelişme? Haberdar et ustanıYok kuzum yok, benden geçti artık herifim benim içimi sömürdü. Bir zahmet cıblak gelsinler hiç uğraşamam
Senin durum ne oldu çekirgem var mı gelişme? Haberdar et ustanı
Kara çocuklara bende bayılırım. Lexa al sana enerjiWeeknd A bende bayılırımmmmkara çucukları severim.
Bizim müptezellere yaz sana nasıl mükemmel taktik veriyorlar ulan çıldırdıydım senin konu daKoca bir hiççççç.
Gitmiş sevdiğim atıştırmalık ları falan almış mutfağa koymuş, kredi kartı limitimi yükseltmiş. Ama bir konuşma teşebbüsü bile yok
bu da homeoffice günlerime renk kattı bu sıcak günlerde, yanında bir adet sangria ile.
Weeknd A bende bayılırımmmmkara çucukları severim.
Başlarım ona da ya valla beni çok ayar etmişti. Bizim ki de ilerde ona evrilmese iyi. Sakin yapısı var dünya yansa umurunda değile gidiyor sanki. Ben sana çıplak da bulurum yapman guzum sen yeter ki isteYok kuzum yok, benden geçti artık herifim benim içimi sömürdü. Bir zahmet cıblak gelsinler hiç uğraşamam
Kara çocukların Tripot özelliğine mi bayılıyorsunuz diyecektim de Evlisiniz diye ağzıma kadar geldi demedim, bak halen demiyorum misal ahahahahahaKara çocuklara bende bayılırım. Lexa al sana enerji
Oda bir güzellik tabiKara çocukların Tripot özelliğine mi bayılıyorsunuz diyecektim de Evlisiniz diye ağzıma kadar geldi demedim, bak halen demiyorum misal ahahahahahabookermoon
Ben onu American boy şarkısından beri seviyorum Estelle ile olan. Ama Kim e gıcığım ondan dinlemiyorum artıkkanyeciğimi de severim, o koca götlü kadına gitse de kalbimde yeri ayrı hahah
Finalde son 7 sayfa çıkıcak kuzum ordan sorumlusunGececi tayfa uyuyup gunduzcu tayfa gelmisKonu yine degismis sayfa kactan basliyiii yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?