Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Benim buyuk oğlan ben gormeden kendini ele veriyor. Gecen kremimi almis, surmus her yere. Yanima gelmis gulerek "anne ben senin kremini naptim?" Diyor. Guler misin aglar misin
Ahahah benimki de bazen kızılacak bir şey yaptıysa mesela ben mutfaktaysam geliyor anneeee anneee diyip sırıtıyor anlıyorum bir şey karıştırdığını
Diş fırçasına macununa çok takık gidip gidip alıyor sıkıyor güya kendi kendine fırçalayacak ama fırçayı kemiriyor kaçıncı fırça alışım artık kaldırdım ulaşacağı yerden

Dıs macunu olmus 30 TL. Sıkılıp oynancak ziyan edilecek bısı degıl artık. Yuksege koysana

Zaten surekli birşeyleri bir yerlere kaldirip duruyoruz. Buzdolabinin ustunde bir ben yokum

En sevdiğim hareketler
The Walking Dead’in son bölümü dışında tamamını izledim. Buna da karantinadan önce başlamıştım tam, insanlar deli gibi stok yapıyordu, her yer kaos olmuştu, bu virüsün yaşattıklarının bir zombi salgınıyla olan benzerliği psikolojimi bozdu Ara vermiştim şimdi tekrar başladım, daha 2. sezondayım. Telltale’in yaptığı oyunun videolarını izledim bir de. Baya TWD evrenine kapıldım bu ara.

Benim genel olarak psikolojimi
bozuyor ama TWD Ama bozuk psikoloji severim

Gecen gun dıs macunu aldım fiyatını gorunce aglayacaktım, bırı alsa bosuna sıksa onu kendimi odaya kitler aglarım asdfahajajaha
Marketlerde 20₺ üzeri alışverişe yarı fiyatına falan iniyordu bir ara. Hep öyle almıştım stok yapmışım. Taşınırken evden 4 tüp hiç kullanılmamış diş macunu çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…