- 21 Nisan 2018
- 8.219
- 30.276
- 548
- 36
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.781
Ben walking dead olmuşum bugun. Resmen cesetim cikti temizliktenEvin dolusuyla işi var, ben Fear The Walking Dead izliyorum
Merdiven inip cıkmakta iyi aslında.Ben de anca büro arşivine dadanıyorum, 5 kat merdiven çıkıyorumcaddeyi turluyoz
Bazen sinirden guluyorum. Bu huyum da annelikten sonra basladi. Delirmenin isaretleri sanirimBen aglarım
Ev 5.katta asansör yok.Merdiven inip cıkmakta iyi aslında.
Yok be bence sabrın sınırı o gulmek agahahahahaBazen sinirden guluyorum. Bu huyum da annelikten sonra basladi. Delirmenin isaretleri sanirim
Ahahah benimki de bazen kızılacak bir şey yaptıysa mesela ben mutfaktaysam geliyor anneeee anneee diyip sırıtıyor anlıyorum bir şey karıştırdığınıBenim buyuk oğlan ben gormeden kendini ele veriyor. Gecen kremimi almis, surmus her yere. Yanima gelmis gulerek "anne ben senin kremini naptim?" Diyor. Guler misin aglar misin
Dıs macunu olmus 30 TL. Sıkılıp oynancak ziyan edilecek bısı degıl artık. Yuksege koysanaAhahah benimki de bazen kızılacak bir şey yaptıysa mesela ben mutfaktaysam geliyor anneeee anneee diyip sırıtıyor anlıyorum bir şey karıştırdığını
Diş fırçasına macununa çok takık gidip gidip alıyor sıkıyor güya kendi kendine fırçalayacak ama fırçayı kemiriyor kaçıncı fırça alışımartık kaldırdım ulaşacağı yerden
Zaten surekli birşeyleri bir yerlere kaldirip duruyoruz. Buzdolabinin ustunde bir ben yokumAhahah benimki de bazen kızılacak bir şey yaptıysa mesela ben mutfaktaysam geliyor anneeee anneee diyip sırıtıyor anlıyorum bir şey karıştırdığını
Diş fırçasına macununa çok takık gidip gidip alıyor sıkıyor güya kendi kendine fırçalayacak ama fırçayı kemiriyor kaçıncı fırça alışımartık kaldırdım ulaşacağı yerden
The Walking Dead’in son bölümü dışında tamamını izledim. Buna da karantinadan önce başlamıştım tam, insanlar deli gibi stok yapıyordu, her yer kaos olmuştu, bu virüsün yaşattıklarının bir zombi salgınıyla olan benzerliği psikolojimi bozduEn sevdiğim hareketler
Ayy aynen kremlerr macunlarrDıs macunu olmus 30 TL. Sıkılıp oynancak ziyan edilecek bısı degıl artık. Yuksege koysana
Gecen gun dıs macunu aldım fiyatını gorunce aglayacaktım, bırı alsa bosuna sıksa onu kendimi odaya kitler aglarım asdfahajajahaAyy aynen kremlerr macunlarr
Ben de ağlarım kesin
Hadi ya o kadar mı Türkiye’deDıs macunu olmus 30 TL. Sıkılıp oynancak ziyan edilecek bısı degıl artık. Yuksege koysana
Benim genel olarak psikolojimiThe Walking Dead’in son bölümü dışında tamamını izledim. Buna da karantinadan önce başlamıştım tam, insanlar deli gibi stok yapıyordu, her yer kaos olmuştu, bu virüsün yaşattıklarının bir zombi salgınıyla olan benzerliği psikolojimi bozduAra vermiştim şimdi tekrar başladım, daha 2. sezondayım. Telltale’in yaptığı oyunun videolarını izledim bir de. Baya TWD evrenine kapıldım bu ara.
Oldu Valla.Hadi ya o kadar mı Türkiye’debende de takıntı var her şey yerinde olacak ama baktım baş edemiyorum
Hele bide kremi düşünseneeGecen gun dıs macunu aldım fiyatını gorunce aglayacaktım, bırı alsa bosuna sıksa onu kendimi odaya kitler aglarım asdfahajajaha
Orada ne kadar? 3-5 euro ya da dolar deme lütfenHadi ya o kadar mı Türkiye’debende de takıntı var her şey yerinde olacak ama baktım baş edemiyorum
Bana bu kıs arkadaslarım geldı cocuklarıyle. O gunden beri misafir kabul etmiyorum agahahahahahaha (saka)Hele bide kremi düşünsenee
Ayy içime bi sıkıntı geldi
Marketlerde 20₺ üzeri alışverişe yarı fiyatına falan iniyordu bir ara. Hep öyle almıştım stok yapmışım. Taşınırken evden 4 tüp hiç kullanılmamış diş macunu çıktıGecen gun dıs macunu aldım fiyatını gorunce aglayacaktım, bırı alsa bosuna sıksa onu kendimi odaya kitler aglarım asdfahajajaha
Sensodyne zaten pahalıydı eskiden de dıgerlerıne nazaran ama, sımdı artık abartmışlar.Hadi ya o kadar mı Türkiye’debende de takıntı var her şey yerinde olacak ama baktım baş edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?