- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.801
Colgate gibi markaların beyazlatıcı tarzı olanları 3 civarı daha ucuzları da var tabiOrada ne kadar? 3-5 euro ya da dolar deme lütfen
HahahahahahahaMarketlerde 20₺ üzeri alışverişe yarı fiyatına falan iniyordu bir ara. Hep öyle almıştım stok yapmışım. Taşınırken evden 4 tüp hiç kullanılmamış diş macunu çıktı
Her şey çok çok pahalıSensodyne zaten pahalıydı eskiden de dıgerlerıne nazaran ama, sımdı artık abartmışlar.
Hadi bende.Gideyim de duşa gireyim sonra maske yapayım falan bir de kahve alıp geleyim
Biz bir de doğal bir ürün kullanıyoruz. Ozonlu, propolisli falan bir şey. 60 küsür ₺Colgate gibi markaların beyazlatıcı tarzı olanları 3 civarı daha ucuzları da var tabi
Bende aynısını düşünüyorum.Yani ben fıtness e kardıoya inanıyorum, pandemı yuzunden salona gidilecek gıbı degıl ama. Senelerce bı fiil salona gıttım. Hepsını yaptım. Memnunda kaldım. Ama oyle Bolgesel e inanmiyorum, yok bence oyle bisey.
Şarjım çok az çocuk gündüz uyumamış kök söktürüyor bana şimdi. 1 saate ancak gelirim
Ben de her markanın beyazlatıcılı olanlarını deniyorumBiz bir de doğal bir ürün kullanıyoruz. Ozonlu, propolisli falan bir şey. 60 küsür ₺Diğer ürünlerle indirimli geliyor falan. Yine pahalı ama, çocuğum olsa gelip onu her yere sıksa oturur ağlarım galiba
Ben dujumu aldım, mis oldum geldım.Şarjım çok az çocuk gündüz uyumamış kök söktürüyor bana şimdi. 1 saate ancak gelirim
Gülmüş müyüm hiç farkında değilim otomatik olmuş
Benimki de bu gün öğlen uyumadı akşam 5 dk da gittiŞarjım çok az çocuk gündüz uyumamış kök söktürüyor bana şimdi. 1 saate ancak gelirim
Benimkini vereyim sana . Kaç gün dayanırsın acabaÇocuk işi zor ama mecbur sabrediyor insan. Ben çocuk gördüğümde nasıl çocuk bu ya ben yapamam diyordum anne olmayı da düşünmüyordum uzun süreAma olayın içinde olunca hep gülüp hem stres olup büyütüyorsun işte
Havlumla geliyorumBen dujumu aldım, mis oldum geldım.
Hadi hepiniz gelin kahve ıcek
Bölgesel zayıflama anca liposuctionla olur bence. O da vücut normal temposuna dönüp yağları yine yayana kadar anca etkili olur diye düşünüyorumBende aynısını düşünüyorum.♥
Benimki de fena canımBenimkini vereyim sana . Kaç gün dayanırsın acaba
Kahve? Bu saatte?Ben dujumu aldım, mis oldum geldım.
Hadi hepiniz gelin kahve ıcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?