- 19 Mayıs 2020
- 47.422
- 213.085
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.761
Benim bölge bütün gövde ile popoYani ben fıtness e kardıoya inanıyorum, pandemı yuzunden salona gidilecek gıbı degıl ama. Senelerce bı fiil salona gıttım. Hepsını yaptım. Memnunda kaldım. Ama oyle Bolgesel e inanmiyorum, yok bence oyle bisey.
Itinayla dagitirlar, hic merak etme. Ozellikle simdi ufak olan tam o yasta. Geciyor çekmecenin basina, eline geceni tek tek fırlatıyor. Isi bitince cekip gidiyor. Cok caliskan kuzum benimAma cocukların cok guzel ❤❤❤gonder benım evı dagıtsınlar
Kardıyo sana ıyı gelir bence ama salona gider misin bilmiyorum.Benim bölge bütün gövde ile popo
Asi... Tam bir spartacus aslanım benimItinayla dagitirlar, hic merak etme. Ozellikle simdi ufak olan tam o yasta. Geciyor çekmecenin basina, eline geceni tek tek fırlatıyor. Isi bitince cekip gidiyor. Cok caliskan kuzum benim
Annelik=delilikBöyle duyunca anne olma fikrinden ışık hızıyla uzaklaşıyorum
Benimki de birgün fondotenimi masaya sıkmış rujumu almış duvarlara sürmüş koltuk desen hiç temiz kalmıyor Bugün bisküvileri kırmış parçalamış tv ünitesinin üstündeydi hepsiZaten toplamaktan temizlige gecemiyorum ki. Banyodan kuru sogan topladim bugun. Bulasik makinasinda oyuncak arabalar. Corap cekmecemde patatesler. Butun cekmeceleri bantlayacagim yakinda.
Ay nasıl gitcez? Güzellik salonuna gidiyorum lazer için ama 15 dk sürüyor. Gelince de yıkanıyorum. Spor salonu sıkıntı.Kardıyo sana ıyı gelir bence ama salona gider misin bilmiyorum.
Ya o fondöten ruj surme koltuklara cok fena degıl mıBenimki de birgün fondotenimi masaya sıkmış rujumu almış duvarlara sürmüş koltuk desen hiç temiz kalmıyor Bugün bisküvileri kırmış parçalamış tv ünitesinin üstündeydi hepsi
Ben bu sahneleri bir yerden hatirliyorumBenimki de birgün fondotenimi masaya sıkmış rujumu almış duvarlara sürmüş koltuk desen hiç temiz kalmıyor Bugün bisküvileri kırmış parçalamış tv ünitesinin üstündeydi hepsi
İşte. Ben bu sene gitmedim, sana da mutlaka git diyemiyorum oyuzden. Ama ıyı gelecek bir sey arıyorsan bu iyi gelir. Hem psikolojime de iyi geliyordu. Cıkısta kahve ıcıyorduk ordaki kızlarla kafede. Kafam dagılıyordu. Hem spor yapıyordum.Ay nasıl gitcez? Güzellik salonuna gidiyorum lazer için ama 15 dk sürüyor. Gelince de yıkanıyorum. Spor salonu sıkıntı.
Olmaz mıYa o fondöten ruj surme koltuklara cok fena degıl mı
Bir de biliyorlar kızılacak bir şey olduğunu o bakışları kaçışları dimiBen bu sahneleri bir yerden hatirliyorumhepsinin kafa ayni calisiyor galiba
Evin dolusuyla işi var, ben Fear The Walking Dead izliyorum
Benim buyuk oğlan ben gormeden kendini ele veriyor. Gecen kremimi almis, surmus her yere. Yanima gelmis gulerek "anne ben senin kremini naptim?" Diyor. Guler misin aglar misinBir de biliyorlar kızılacak bir şey olduğunu o bakışları kaçışları dimi
En sevdiğim hareketlerEvin dolusuyla işi var, ben Fear The Walking Dead izliyorum
Ben aglarımBenim buyuk oğlan ben gormeden kendini ele veriyor. Gecen kremimi almis, surmus her yere. Yanima gelmis gulerek "anne ben senin kremini naptim?" Diyor. Guler misin aglar misin
Ben de anca büro arşivine dadanıyorum, 5 kat merdiven çıkıyorumKatibin Ruhu trambolıne binip onbes dk zıplıyordum en sonunda. Okadar zevkliydi ki, bı suru videom var zıplarken gostermek isterdim agsjsjajajaaj adeta bes yasındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?