Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Benim bölge bütün gövde ile popo

Ama cocukların cok guzel ❤❤❤ gonder benım evı dagıtsınlar
Itinayla dagitirlar, hic merak etme. Ozellikle simdi ufak olan tam o yasta. Geciyor çekmecenin basina, eline geceni tek tek fırlatıyor. Isi bitince cekip gidiyor. Cok caliskan kuzum benim

Zaten toplamaktan temizlige gecemiyorum ki. Banyodan kuru sogan topladim bugun. Bulasik makinasinda oyuncak arabalar. Corap cekmecemde patatesler. Butun cekmeceleri bantlayacagim yakinda.
Benimki de birgün fondotenimi masaya sıkmış rujumu almış duvarlara sürmüş koltuk desen hiç temiz kalmıyor Bugün bisküvileri kırmış parçalamış tv ünitesinin üstündeydi hepsi

Benimki de birgün fondotenimi masaya sıkmış rujumu almış duvarlara sürmüş koltuk desen hiç temiz kalmıyor Bugün bisküvileri kırmış parçalamış tv ünitesinin üstündeydi hepsi
Ya o fondöten ruj surme koltuklara cok fena degıl mı

Ben bu sahneleri bir yerden hatirliyorum hepsinin kafa ayni calisiyor galiba

Ay nasıl gitcez? Güzellik salonuna gidiyorum lazer için ama 15 dk sürüyor. Gelince de yıkanıyorum. Spor salonu sıkıntı.
İşte. Ben bu sene gitmedim, sana da mutlaka git diyemiyorum oyuzden. Ama ıyı gelecek bir sey arıyorsan bu iyi gelir. Hem psikolojime de iyi geliyordu. Cıkısta kahve ıcıyorduk ordaki kızlarla kafede. Kafam dagılıyordu. Hem spor yapıyordum.

Bir de biliyorlar kızılacak bir şey olduğunu o bakışları kaçışları dimi
Benim buyuk oğlan ben gormeden kendini ele veriyor. Gecen kremimi almis, surmus her yere. Yanima gelmis gulerek "anne ben senin kremini naptim?" Diyor. Guler misin aglar misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…