Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Uzadığı an keserdi ya da kızardı kes diye mutfağa sokmazdı
Arkadaslarını tenzih ediyorum tabi de, tırnagı uzun kimsenin yemegını de yemezdı teyzem vardı oyle uzun tırnak severdi bakımlı kadın, onun yaptıgı yemekleri yemezdi

Arkadaslarını tenzih ediyorum tabi de, tırnagı uzun kimsenin yemegını de yemezdı teyzem vardı oyle uzun tırnak severdi bakımlı kadın, onun yaptıgı yemekleri yemezdi
Benimkinin en huylu olduğu şey. Kuzenlerin tırnaklarına bile karıştırdı
Yaşım ilerledikçe ben de anneme benzemeye başladım

Benimkinin en huylu olduğu şey. Kuzenlerin tırnaklarına bile karıştırdı
Yaşım ilerledikçe ben de anneme benzemeye başladım
Ay fena hepimizin annesı titizis demek kı, benım arkadaslarımın anneleri de boyleydı. Nerdeyse hepimiz boyle buyumusuztravma olabilir bu calcı

C Calcifer bızımkıler dizisine yetıstın mı bilmiyorum ama, pazar aksamları bizimkileri izler legende yıkanır uyumaya giderdik. pazar aksamlarını hıc sevmezdım.
Parlıament cinema nın sundugu fılm oynardı tele on da sanırım, hıc izleyemezdım uyumak zorunda oldugum ıcın... Hahahahaahah

Ay fena hepimizin annesı titizis demek kı, benım arkadaslarımın anneleri de boyleydı. Nerdeyse hepimiz boyle buyumusuztravma olabilir bu calcı
Aynen de işte kendi kendime diyorum bunu görmüş doğru olarak onu yapmış. Eleştiremem iyi bilse iyi yapardı. En azından başımızdaydı. Bir akşam yemeksiz bırakmadı bizi. Ay derinlere inmeyelim ilahi söylemeye başlarım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…