- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.841
Aynada selfı de cekıyor olabilirAynada saçlarına bakıyordur
Hahaha hayatımın tadı diyorsun. Yaşıyorsun bu hayatıYok yavrum sekerlı, hayat yeterince tatsız kahvem tatlı olsun kafasındayım asgshajaja
Yasayalım hepbırlıkte, kahve tokusturupHahaha hayatımın tadı diyorsun. Yaşıyorsun bu hayatı
Ben de uzatamıyorum annemden gelen bir huy ama benimkiHıc sorma. Hıc tırnak uzatamam ben.
Hahahahaha benimki de.Ben de uzatamıyorum annemden gelen bir huy ama benimki
Uzadığı an keserdi ya da kızardı kes diye mutfağa sokmazdıHahahahaha benimki de.
Arkadaslarını tenzih ediyorum tabi de, tırnagı uzun kimsenin yemegını de yemezdıUzadığı an keserdi ya da kızardı kes diye mutfağa sokmazdı
Benimkinin en huylu olduğu şey. Kuzenlerin tırnaklarına bile karıştırdıArkadaslarını tenzih ediyorum tabi de, tırnagı uzun kimsenin yemegını de yemezdıteyzem vardı oyle uzun tırnak severdi bakımlı kadın, onun yaptıgı yemekleri yemezdi
Ay fena hepimizin annesı titizis demek kı, benım arkadaslarımın anneleri de boyleydı. Nerdeyse hepimiz boyle buyumusuzBenimkinin en huylu olduğu şey. Kuzenlerin tırnaklarına bile karıştırdı
Yaşım ilerledikçe ben de anneme benzemeye başladım
AdamsınProtez
Dur bakayım var mı bundan buradaBen sana bir marka söyleceğim. Buna çok iyi diyorlar
Eki Görüntüle 2691073
Ben de şekerli içerim yangınYasayalım hepbırlıkte, kahve tokusturupen guzel kahveden ıkram edeyim sana hatta❤
Yansın ozaman ebrucumBen de şekerli içerim yangın
Zeki hatun adımı keşfetmişYansın ozaman ebrucum
Nıckın bana karısık geliyor ebru yazmak kolayıma geliyor hahahahahaZeki hatun adımı keşfetmiş
Sarjım az kızlar teli sarj edip gelicem insallahRegen_ nereye kayboldu
Aynen de işte kendi kendime diyorum bunu görmüş doğru olarak onu yapmış. Eleştiremem iyi bilse iyi yapardı. En azından başımızdaydı. Bir akşam yemeksiz bırakmadı bizi. Ay derinlere inmeyelim ilahi söylemeye başlarım yoksaAy fena hepimizin annesı titizis demek kı, benım arkadaslarımın anneleri de boyleydı. Nerdeyse hepimiz boyle buyumusuztravma olabilir bu calcı
Yaz yavrum sorun yokNıckın bana karısık geliyor ebru yazmak kolayıma geliyor hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?