Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sordum sarı çiçeğe annen baban var mıdır ahahahahahaha

Onlar da ne
aramızda 1 2 yaş var. O pazar filimlerinin hiç sonunu göremedim dgfakdfhktstfl

ilaçlarımın dozunu arttırmak için odada yüksek sesle ilahi söylemeye fikri çok aklımdan gibi bir şeydi
Cok acıklı ama guzel Bı dızı. Uzun zamandır ilk defa bızım dizilerden bırını izliyorum o da bu dizi. Bu aksam da masumlar apartmanı basladı. Uyumadan ona da bakacam

Cok acıklı ama guzel Bı dızı. Uzun zamandır ilk defa bızım dizilerden bırını izliyorum o da bu dizi. Bu aksam da masumlar apartmanı basladı. Uyumadan ona da bakacam
Onu da yarım yamalak izledim. Direk aklıma şey geldi bu kızları kırmızı odaya göndersek tedavi olurlar.
Ağır piskolojik bir dizi. İçerisinde çok ufak ayrıntılarla çok büyük mesajlar var.
Kader zinciri kaldı aklımda. Diyor ya ne gördüysen onu çekersin. Şiddet gördüğün bir evde yaşadıysan ya şiddet uygulayan biriyle evlenirsin ya da çocuklarına şiddet gösterirsin. Bu zinciri kırmak senin elinde yoksa nesillere aktarırsın

Heh bak dogru mesajı sen verdin suan, Bu zinciri kırmak elimizde diyerek. Dayak yiyen insanlar dayak atanı savunmak ıcın *o da Aılesınden boyle gormus ama*diyor ya. Bos bahane bu. İstese o kisi zinciri kırardı aslında. Dayakcı bırı olmayabilirdi.

Aynen kaderim bu, bunu gördüm diyerek işin içinden sıyrılamazsın. Geçmişte yaşadıklarını kimseye yaşatmaya hakkın yok

Bende beğendim. Normalde hiç kanal bakmam dizi izlemem bunu sevdim farklı ve gerçekçi

Aynen kaderim bu, bunu gördüm diyerek işin içinden sıyrılamazsın. Geçmişte yaşadıklarını kimseye yaşatmaya hakkın yok
Hayatta Her şey için geçerli bu canım. Her şey bizim içimizde aslında ne düşünürsek nasıl bakarsak o şekil bir hayatı yaşıyoruz. Bu aralar bende meditasyon enerji vs olaylarıyla ilgili kitaplar okuyorum en son sen değişirsen her şey değişir diye bir kitabı bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…