- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.861
Sordum sarı çiçeğe annen baban var mıdır ahahahahahahaAynen de işte kendi kendime diyorum bunu görmüş doğru olarak onu yapmış. Eleştiremem iyi bilse iyi yapardı. En azından başımızdaydı. Bir akşam yemeksiz bırakmadı bizi. Ay derinlere inmeyelim ilahi söylemeye başlarım yoksa
Ben tel bütün gün şarjda yakınınıza alıverin uzatma kablosu kullanıyorum onuda mı diyeyimSarjım az kızlar teli sarj edip gelicem insallah
Onlar da ne
O sahneyi gördün mü kırmızı odadaSordum sarı çiçeğe annen baban var mıdır ahahahahahaha
Ya gulme ama gozlerım doldu benım o sahnede. Keske birileri olsa da merhabalassak dedım o anO sahneyi gördün mü kırmızı odada
Ben korktum o sahnede yaO sahneyi gördün mü kırmızı odada
Helal yavrumDuramadım 2 makine çamaşır yıkadım wc banyo temizledim
Zift gibi kahvemi içiyorum şu anda
benneyanginlargordum Sana yetişemedim canım ama sen bida içersin bence
Onunla ilgili bir twit gördüğümden beri gülüyorum o sahneye ne yapayımYa gulme ama gozlerım doldu benım o sahnede. Keske birileri olsa da merhabalassak dedım o an
Nasıldı twitOnunla ilgili bir twit gördüğümden beri gülüyorum o sahneye ne yapayım
ilaçlarımın dozunu arttırmak için odada yüksek sesle ilahi söylemeye fikri çok aklımdan gibi bir şeydiNasıldı twit
Cok acıklı ama guzel Bı dızı. Uzun zamandır ilk defa bızım dizilerden bırını izliyorum o da bu dizi. Bu aksam da masumlar apartmanı basladı. Uyumadan ona da bakacamilaçlarımın dozunu arttırmak için odada yüksek sesle ilahi söylemeye fikri çok aklımdan gibi bir şeydi
Onu da yarım yamalak izledim. Direk aklıma şey geldi bu kızları kırmızı odaya göndersek tedavi olurlar.Cok acıklı ama guzel Bı dızı. Uzun zamandır ilk defa bızım dizilerden bırını izliyorum o da bu dizi. Bu aksam da masumlar apartmanı basladı. Uyumadan ona da bakacam
Heh bak dogru mesajı sen verdin suan, Bu zinciri kırmak elimizde diyerek. Dayak yiyen insanlar dayak atanı savunmak ıcın *o da Aılesınden boyle gormus ama*diyor ya. Bos bahane bu. İstese o kisi zinciri kırardı aslında. Dayakcı bırı olmayabilirdi.Onu da yarım yamalak izledim. Direk aklıma şey geldi bu kızları kırmızı odaya göndersek tedavi olurlar.
Ağır piskolojik bir dizi. İçerisinde çok ufak ayrıntılarla çok büyük mesajlar var.
Kader zinciri kaldı aklımda. Diyor ya ne gördüysen onu çekersin. Şiddet gördüğün bir evde yaşadıysan ya şiddet uygulayan biriyle evlenirsin ya da çocuklarına şiddet gösterirsin. Bu zinciri kırmak senin elinde yoksa nesillere aktarırsın
Aynen kaderim bu, bunu gördüm diyerek işin içinden sıyrılamazsın. Geçmişte yaşadıklarını kimseye yaşatmaya hakkın yokHeh bak dogru mesajı sen verdin suan, Bu zinciri kırmak elimizde diyerek. Dayak yiyen insanlar dayak atanı savunmak ıcın *o da Aılesınden boyle gormus ama*diyor ya. Bos bahane bu. İstese o kisi zinciri kırardı aslında. Dayakcı bırı olmayabilirdi.
Ben şaşırdım bir an noluyor dedimO sahneyi gördün mü kırmızı odada
Bende beğendim. Normalde hiç kanal bakmam dizi izlemem bunu sevdim farklı ve gerçekçiCok acıklı ama guzel Bı dızı. Uzun zamandır ilk defa bızım dizilerden bırını izliyorum o da bu dizi. Bu aksam da masumlar apartmanı basladı. Uyumadan ona da bakacam
Gercek hikayeler zaten. Masumlar apartmanı da gercek hikaye. Ona da yatmadan bakıcam.Bende beğendim. Normalde hiç kanal bakmam dizi izlemem bunu sevdim farklı ve gerçekçi
Hayatta Her şey için geçerli bu canım. Her şey bizim içimizde aslında ne düşünürsek nasıl bakarsak o şekil bir hayatı yaşıyoruz. Bu aralar bende meditasyon enerji vs olaylarıyla ilgili kitaplar okuyorum en son sen değişirsen her şey değişir diye bir kitabı bitirdimAynen kaderim bu, bunu gördüm diyerek işin içinden sıyrılamazsın. Geçmişte yaşadıklarını kimseye yaşatmaya hakkın yok
Evet öyleymiş. Onu bilmiyorum yeni dizi miGercek hikayeler zaten. Masumlar apartmanı da gercek hikaye. Ona da yatmadan bakıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?