Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Karma bana çok yakın hissettiriyor. İyilik yapan iyilik bulur gibi. Bir de hangimiz çok mutlu hayatlar yaşadık ki?

Karma bana çok yakın hissettiriyor. İyilik yapan iyilik bulur gibi. Bir de hangimiz çok mutlu hayatlar yaşadık ki?
Evet karmaya inanıyorum bilinçaltı olaylarına inanıyorum. küçükken yaşadıklarımız anadan babadan gelen şeyler hamilelikte yaşanılanlar bile bir çocuğun hayatını etkiliyormuş

Canımınıcı ilahi adalete Allaha inancım tam. Karma dedıgın seyı ben henuz gormedım.
İnsanları teselli ederken karma var diyorum ama kendim hıc sahit olmadım. Gormeyı cok ıstedıgım kotuluk eden kotuluk bulur insanları var.

Bak onunla ilgili sana bir yazı paylaşıyorum.

Travmalarla ilgili ilgimi çok çeken ama bir türlü okuyamadığım bir kitap vardı, aklıma o geldi. Seninle Başlamadı'ydı yanılmıyorsam adı. Her kız çocuğunun anne karnındayken oluşuyor yumurtaları. Ve annemiz daha anneannemizin karnındayken bizim bir parçamız da oradaydı, dolayısıyla anneannemizin yaşadıklarının izlerini taşıyormuşuz. Çok değişik bir konu. Şiddeti, aldatmayı ve diğer kötü davranışları bu kadar kabullenip kendine reva gören insanların durumunun bununla açıklandığı düşünülüyor bazı kesimler tarafından.

Ben de var o kitap daha başlamadım

Benim dediğim olay işte. Ama bunu sürdürmemek bir yerde bitirmek kişinin elinde

İşte farkındalık gerektiriyor herkes yapamıyor bu sorgulamaları.
Bunun farkına varmak zor. Mesela annemin durduğu yerde başı sallanırdı. Bir gün dedim ona kızdı bana. Gözlemledim dalıp gidiyor ve daldığında tik gibi başını sallıyor. Aldım karşıma konuştum " bak anne kızıyorsun ama ben üzülüyorum. Bir kendini dinle dikkat et gözlemle "dedim. Farketti ve doktora gitti. Antidepresanlarla tanıştı. Ama piskolojisi düzeldi.

Basta uyarmissin tatlı tatlı duzeltmeyi denemek yerine sana kızmış, kolaya kacmaktan kastım bu. Sen vazgecmemıssın o da cabalamis ve olmus.
Yani ınsan isterse olur, yeter ki istesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…