- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.223
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.881
Masumlar Apartmanı na da bak. O da gerçek hayattanmış. Ben beğendimBende beğendim. Normalde hiç kanal bakmam dizi izlemem bunu sevdim farklı ve gerçekçi
Evet canım bu aksam basladı TRT 1 de.Evet öyleymiş. Onu bilmiyorum yeni dizi mi
TamamMasumlar Apartmanı na da bal. O da gerçek hayattanmış. Ben beğendim
Karma bana çok yakın hissettiriyor. İyilik yapan iyilik bulur gibi. Bir de hangimiz çok mutlu hayatlar yaşadık ki?Hayatta Her şey için geçerli bu canım. Her şey bizim içimizde aslında ne düşünürsek nasıl bakarsak o şekil bir hayatı yaşıyoruz. Bu aralar bende meditasyon enerji vs olaylarıyla ilgili kitaplar okuyorum en son sen değişirsen her şey değişir diye bir kitabı bitirdim
Evet karmaya inanıyorum bilinçaltı olaylarına inanıyorum. küçükken yaşadıklarımız anadan babadan gelen şeyler hamilelikte yaşanılanlar bile bir çocuğun hayatını etkiliyormuşKarma bana çok yakın hissettiriyor. İyilik yapan iyilik bulur gibi. Bir de hangimiz çok mutlu hayatlar yaşadık ki?
Canımınıcı ilahi adalete Allaha inancım tam. Karma dedıgın seyı ben henuz gormedım.Karma bana çok yakın hissettiriyor. İyilik yapan iyilik bulur gibi. Bir de hangimiz çok mutlu hayatlar yaşadık ki?
Hahahha beğenmedim mesajı bu nerde olsa tanırımBir şey farkettiniz mi lexa hanım kayıplardayıldırım nikahı kıymış olabilir
Farketmez mıyız...Bir şey farkettiniz mi lexa hanım kayıplardayıldırım nikahı kıymış olabilir
Bak onunla ilgili sana bir yazı paylaşıyorum.Canımınıcı ilahi adalete Allaha inancım tam. Karma dedıgın seyı ben henuz gormedım.
İnsanları teselli ederken karma var diyorum ama kendim hıc sahit olmadım. Gormeyı cok ıstedıgım kotuluk eden kotuluk bulur insanları var.
Manitaaaaaaaaa manitaaaaFarketmez mıyız...
Bu yazıyı instagramda gonderı olarak paylastım yıllar evvel. Hala durur.Bak onunla ilgili sana bir yazı paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 2691094
Travmalarla ilgili ilgimi çok çeken ama bir türlü okuyamadığım bir kitap vardı, aklıma o geldi. Seninle Başlamadı'ydı yanılmıyorsam adı. Her kız çocuğunun anne karnındayken oluşuyor yumurtaları. Ve annemiz daha anneannemizin karnındayken bizim bir parçamız da oradaydı, dolayısıyla anneannemizin yaşadıklarının izlerini taşıyormuşuz. Çok değişik bir konu. Şiddeti, aldatmayı ve diğer kötü davranışları bu kadar kabullenip kendine reva gören insanların durumunun bununla açıklandığı düşünülüyor bazı kesimler tarafından.Onu da yarım yamalak izledim. Direk aklıma şey geldi bu kızları kırmızı odaya göndersek tedavi olurlar.
Ağır piskolojik bir dizi. İçerisinde çok ufak ayrıntılarla çok büyük mesajlar var.
Kader zinciri kaldı aklımda. Diyor ya ne gördüysen onu çekersin. Şiddet gördüğün bir evde yaşadıysan ya şiddet uygulayan biriyle evlenirsin ya da çocuklarına şiddet gösterirsin. Bu zinciri kırmak senin elinde yoksa nesillere aktarırsın
Ben de paylaştım bunuBu yazıyı instagramda gonderı olarak paylastım yıllar evvel. Hala durur.
Ben de var o kitap daha başlamadımTravmalarla ilgili ilgimi çok çeken ama bir türlü okuyamadığım bir kitap vardı, aklıma o geldi. Seninle Başlamadı'ydı yanılmıyorsam adı. Her kız çocuğunun anne karnındayken oluşuyor yumurtaları. Ve annemiz daha anneannemizin karnındayken bizim bir parçamız da oradaydı, dolayısıyla anneannemizin yaşadıklarının izlerini taşıyormuşuz. Çok değişik bir konu. Şiddeti, aldatmayı ve diğer kötü davranışları bu kadar kabullenip kendine reva gören insanların durumunun bununla açıklandığı düşünülüyor bazı kesimler tarafından.
Benim dediğim olay işte. Ama bunu sürdürmemek bir yerde bitirmek kişinin elindeTravmalarla ilgili ilgimi çok çeken ama bir türlü okuyamadığım bir kitap vardı, aklıma o geldi. Seninle Başlamadı'ydı yanılmıyorsam adı. Her kız çocuğunun anne karnındayken oluşuyor yumurtaları. Ve annemiz daha anneannemizin karnındayken bizim bir parçamız da oradaydı, dolayısıyla anneannemizin yaşadıklarının izlerini taşıyormuşuz. Çok değişik bir konu. Şiddeti, aldatmayı ve diğer kötü davranışları bu kadar kabullenip kendine reva gören insanların durumunun bununla açıklandığı düşünülüyor bazı kesimler tarafından.
İşte farkındalık gerektiriyor herkes yapamıyor bu sorgulamaları.Benim dediğim olay işte. Ama bunu sürdürmemek bir yerde bitirmek kişinin elinde
Yapamıyor degıl, islerine gelmiyor.İşte farkındalık gerektiriyor herkes yapamıyor bu sorgulamaları.
Bunun farkına varmak zor. Mesela annemin durduğu yerde başı sallanırdı. Bir gün dedim ona kızdı bana. Gözlemledim dalıp gidiyor ve daldığında tik gibi başını sallıyor. Aldım karşıma konuştum " bak anne kızıyorsun ama ben üzülüyorum. Bir kendini dinle dikkat et gözlemle "dedim. Farketti ve doktora gitti. Antidepresanlarla tanıştı. Ama piskolojisi düzeldi.İşte farkındalık gerektiriyor herkes yapamıyor bu sorgulamaları.
Basta uyarmissin tatlı tatlı duzeltmeyi denemek yerine sana kızmış, kolaya kacmaktan kastım bu. Sen vazgecmemıssın o da cabalamis ve olmus.Bunun farkına varmak zor. Mesela annemin durduğu yerde başı sallanırdı. Bir gün dedim ona kızdı bana. Gözlemledim dalıp gidiyor ve daldığında tik gibi başını sallıyor. Aldım karşıma konuştum " bak anne kızıyorsun ama ben üzülüyorum. Bir kendini dinle dikkat et gözlemle "dedim. Farketti ve doktora gitti. Antidepresanlarla tanıştı. Ama piskolojisi düzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?