Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Babamın eski iş ortağı yıllarca babamı çok üzdü. Babam, o hak etmediği halde parasını verdi ayrılırlarken. Salak herif o parayla koyun mu ne almış 70 tane falan, 60'ı mı ne ölmüş. Diğerlerine el konmuş. Yine batırmış bir işi yani. Biz ailecek dini inancı olmayan insanlarız, başkası ilahi adalet der, biz karma diyoruz bu duruma. Ben enerjisel olarak negatif davranışların, negatifliği çektiğine inanıyorum.

Basta uyarmissin tatlı tatlı duzeltmeyi denemek yerine sana kızmış, kolaya kacmaktan kastım bu. Sen vazgecmemıssın o da cabalamis ve olmus.
Yani ınsan isterse olur, yeter ki istesin.
Direk konuya deli miyim ben diye giriş yapılıyor klasik olarak. Belki bu diziler farkındalık yaratır

Bende sahit olmak isterim boyle bır seye Allah biliyor ıcımı kuldan saklayamam. Domates eken domates bıcsın yanı, domates ekip biber bıcmesın. Henuz daha gormedım kı oh olsun da demem korkarım gene allahtan. Ama Bı ıcım sogur yalan yok. Babanın ortagı tam olarak ektıgını bıcmıs, ne guzel olmus.

Basta uyarmissin tatlı tatlı duzeltmeyi denemek yerine sana kızmış, kolaya kacmaktan kastım bu. Sen vazgecmemıssın o da cabalamis ve olmus.
Yani ınsan isterse olur, yeter ki istesin.
Bile bile kaçanlarda vardır da canım. Çoğumuzun anne babası yakını bu konularda çok kaderci geleneksel ailede çevrede nasıl gördüyse onu doğru zannediyor aksi düşünceleri reddediyor, acı çekiyorsa veya bir zorluk allahtan geldiğini düşünüp bogun eğen çok fazla. Gel de kafa yapıları değiştir çok zor

Benim annemde hastalık hastası gibi Her şey psikolojik işte

Direk konuya deli miyim ben diye giriş yapılıyor klasik olarak. Belki bu diziler farkındalık yaratır
Iste bızım aldıgımizi alırlar mı, sen dizinin verdıgı mesajı yazdın buraya mesela. Bakalım onlar neye bakıyor. Sadece acıklı acıklı huzunlenıp Meliha nın ablası da amma cekmıs be dıyıp cay yudumluyor olsbılırler akabınde

Anlat biraz havamız degıssın

Yok cicegim anne babalarımız ıcın konuşmadım ben, napayım benımde kaderim bu diyenler ıcın konustum.

Katılıyorum vah vah diyorlardır

Ben bu hataya düşenlerdendim İlaç kullananlara kızıyordum falan ama öyle bir an geldi ki o ilaçlar için dualar ettim. İnsanoğlu işte keşke başıma gelmeden anlayabilseydim

Yapamıyor degıl, islerine gelmiyor.
Çoğunluk farkına da varamıyor be Yangınım. Annesi dayak yemiş, kendisi babasından dayak yemiş. Normali bu sanıyor, daha iyisini bilemiyor. Geçende vardı burada bdv'de şiddet gören birisi konu açtı. Eski mesajlarını bir gördük, "evliliğinde şiddet olmadığını söyleyenlerin yalan söylediğini düşünüyorum" "ben kavga seviyorum" şiddetin ş'sini yaşamadığını söyleyenlere zavallılar falan demiş .

Biraz şunun gibi, dünyanın en kötü aşçısısın, yemek yapmayı bilmiyorsun. Başka da hiçbir yerden, başka kimsenin yaptığı yemeği yememişsin. Damak zevkin kendi yaptığına göre gelişiyor ve kendini en yetenekli aşçı sanıyorsun. Dünyanın en iyi yemeklerini yaptığını sanıyorsun çünkü daha iyisini yemedin.

Çok şükür annem kaderci değildi. Boyun eğmezdi. En son babama boyun eğdirdi

Ben bu hataya düşenlerdendim İlaç kullananlara kızıyordum falan ama öyle bir an geldi ki o ilaçlar için dualar ettim. İnsanoğlu işte keşke başıma gelmeden anlayabilseydim
Yasayarak ogrenmek daha doyurucu bana kalırsa. Ben yasayarak ogrendım nerdeyse herseyı. Bazen keske benı de uyarsaydılar diyorum ama, o an yapmazdım da ileride gene yapardım gibime geliyor. Fıtrat degısmez cunku. Yasayarak ogrenınce bir daha zaten cesaret edemiyorsun hıc bulasmıyorsun. Senden yardım isteyene de ust perdeden akıl verir gıbı degıl de, canım bak ben ettim sen etme sonu karanlık diyorsun. Karsı tarafta sen nerden bileceksin ki diyemiyor. Yasamıssın cunku. Gerisi karsı tarafa kalıyor. Yapma dedıgım seyi yapan Kımsenın sonunda pısman olmadıgını gormedım ben mesela. Oldular.

Konu açsana

senin dediğin daha gerçekçi geldi yaa. Azıcık umudum vardı o da bitti

Evet haklısın ama, damak zevki ile gozunun morarmasını ayrı tutamayan da ne bileyim....
Sıddet sıddettır nettir. Annen sıddet gorduyse cektıgı acıya sahit olduysan, dogrunun bu olmadıgını bilirsin. Beynimiz bunun ıcın var. Annem de yedi dayak, napalım adamlar dovuyor demek yine kolaycılık degıl mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…