- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.141
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.981
Birazcık narsistlik de var gibiÇok haklsın birde kötü ılan kendini normal görmesi sanki bu duruma ben getirmişim gibi söylediklerini unutması. İşte gel de bunlar gibilerine psikoloji anlat
Kel ve tipsiz gıbı bısı geliyor gozumun onune kelaynak dıyınce kustan bagımsızSoyu tükenen nadide bir kuşa mı bu adamın adını veriyorsun
Valla geldiBir rahatlama gelmiş sana belli
Hayır ebru fazla alttan almis pohpohlamıs, altı bos bır ozguvenı var.Birazcık narsistlik de var gibi
Dur ne fotosu surada cafcaflı hikayelerini dinliyoruz kedicigimin konuyu cokta degstrmeyelimSaçlarının fotosunu atsana Katip karısı gelmeden
Evet ben de var diye düşünüyorum. Bir de çok değişken fikirliBirazcık narsistlik de var gibi
Ay zaten erkekler hemen şişiyor iki lafaHayır ebru fazla alttan almis pohpohlamıs, altı bos bır ozguvenı var.
Saçların çok mu güzelDur ne fotosu surada cafcaflı hikayelerini dinliyoruz kedicigimin konuyu cokta degstrmeyelim
Ya ona fikrini soran kim sabaha kadar degıssın fikriEvet ben de var diye düşünüyorum. Bir de çok değişken fikirli
Allahın dombılılerıAy zaten erkekler hemen şişiyor iki lafa
Alttan alma olayını yaptım yalan değil ama pohpohlama olayı yok bende. Onunda şikayeti bu zaten her koşulda canım cicim yapmadığım içinHayır ebru fazla alttan almis pohpohlamıs, altı bos bır ozguvenı var.
Sen izmirliydin dimi hangi orman oBiz sonra o ormana çok gittikmaksat fantazi.
Gerçekten senin o herife çok şaşırıyorum. Neler tutmuş içinde öyle. Bir anda öyle pat diye şey yapılmaz. Neden o gün hade boşanalım dedi, sonra neden kıskançlıktan delirdi. Sen çözebildin mi?Oldu ama bunu direkt söylemedi kıskançlık krizlerine girdi şuursuz
Efsane 10/10Ya ona fikrini soran kim sabaha kadar degıssın fikri
Şimdi adana terlikle girişecekmişsin gibi hissettim agjlgfslşgkYa ona fikrini soran kim sabaha kadar degıssın fikri
Taze bitti, canımı komsuya verdik cıcımı rafa kaldırdık. Aliye guzelce bir bay bay.Alttan alma olayını yaptım yalan değil ama pohpohlama olayı yok bende. Onunda şikayeti bu zaten her koşulda canım cicim yapmadığım için
Kinim büyük CalciferrŞimdi adana terlikle girişecekmişsin gibi hissettim agjlgfslşgk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?