- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.223
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.941
Kınamam bana ters gelse de buna hakkım olduğunu asla düşünmem. Ama gülebilirim bakBenim ne anılar var... Kınar, sever, güler, şaşırır, arada yine kınar, ama altına işersin. Canın çekerse o senin sorunu Tabikihemen eniştemi arıyorsun havluları al ormana gidiyoz diye
Ucundan sevmiyorum ya tamamı olmaz mıAhhahahah merak ettimmm yaa anlatsana azcık ucundan
Konu ne ben Fransız kaldımKınamam bana ters gelse de buna hakkım olduğunu asla düşünmem. Ama gülebilirim bak
Merak ettiğin belli dondurma ile gelmişsinAhhahahah merak ettimmm yaa anlatsana azcık ucundan
Aslında konu yoktuKonu neydi desem ? Anlatmaktan sıkıldıysan anlatamayabilirsin anlıyorum seni
Ateşli hulkumla yaşadıklarımKonu ne ben Fransız kaldım
Baya meraklandım dondurmami kaptim geldim bekliyorum anlatmasıniMerak ettiğin belli dondurma ile gelmişsin
Derin bir iç çektim... Umarım şuan iyi ve mutlusundur.Aslında konu yoktuBaya iyi anlaşan bi çifttik annesi beni içten içten sevmiyormuş ama 5 yıl hiç bu konuda sorun yaşamadık. Cumartesi harika bi gün geçirip bebek planı yaparken pazar sabahı seni sevmiyorum artık dedi
Ne tepki vereceğimi bilemedim ve uzun süre nefes almak bile işkenceye döndü.
Sürekli aynı şeyi tekrarlayıp durdum "Bu adam saçım dökülüyor diye ağlayan bi adamdı" diye. Berbat günlerdi.
Saygının büyüklükle alakası olduğunu düşünmüyorum. Bende 21 yaş küçük erkek kardeşim var. Hep adımla hitap eder bana. duyanlar çocuğu çok ayıp abla de koskoca kıza niye ismiyle hitap ediyorsun gibi uyarılarda bulunurlardı. Saygısızlık yapıyorsun derlerdi. Ben kızardım saygı abla demeyle mi oluyor , bana istediği gibi hitap etme hakkı var öyle demek istiyorsa diyebilir derdim.Neden olmasın
Sonrasında geri vites yapmadı ve bitti öyle mi ?Aslında konu yoktuBaya iyi anlaşan bi çifttik annesi beni içten içten sevmiyormuş ama 5 yıl hiç bu konuda sorun yaşamadık. Cumartesi harika bi gün geçirip bebek planı yaparken pazar sabahı seni sevmiyorum artık dedi
Sürekli aynı şeyi tekrarlayıp durdum "Bu adam saçım dökülüyor diye ağlayan bi adamdı" diye. Berbat günlerdi.
Pişman oldu mu?Aslında konu yoktuBaya iyi anlaşan bi çifttik annesi beni içten içten sevmiyormuş ama 5 yıl hiç bu konuda sorun yaşamadık. Cumartesi harika bi gün geçirip bebek planı yaparken pazar sabahı seni sevmiyorum artık dedi
:) İyiyim canım hatta maşallah çok iyiyimDerin bir iç çektim... Umarım şuan iyi ve mutlusundur.❤
Oldu ama bunu direkt söylemedi kıskançlık krizlerine girdi şuursuzPişman oldu mu?
Bende ablama ismi ile hitap ediyorum, aramızda onucay var. İkiz gibi, ıkı arkadas olarak buyuduk. Ablama neyle hitap edeceğimi insanlara sormayacagım mesela. Saygısızlık ne biliyor musun, ablana abla desene diyenlerin yaptıgı.Saygının büyüklükle alakası olduğunu düşünmüyorum. Bende 21 yaş küçük erkek kardeşim var. Hep adımla hitap eder bana. duyanlar çocuğu çok ayıp abla de koskoca kıza niye ismiyle hitap ediyorsun gibi uyarılarda bulunurlardı. Saygısızlık yapıyorsun derlerdi. Ben kızardım saygı abla demeyle mi oluyor , bana istediği gibi hitap etme hakkı var öyle demek istiyorsa diyebilir derdim.
Bırak şu gelgit akıllıyı.Sonrasında geri vites yapmadı ve bitti öyle mi ?
valla ben de benzer şeyleri yaşadım kaç kere ayrıl barış yaptık oğlumun babasıyla en son ki ayrılmamız da mücadele veriyorum ama zorlanıyorum dedi o lafının üstüne bitirdim ev tuttum vs vazgeçmedim dün mesajlaştık biraz diyor ki ben öyle dedim sen bıraktın gittin savaşmadım bir süre düzenlene kadar zaman vermedin gel de delirme
2. Bile aldıDerin bir iç çektim... Umarım şuan iyi ve mutlusundur.❤
Sen kim kopeksin ki, gelgit aklına bakıp senin icin savasacagım diyemedin mi? Benim seninle evlenmem evlat dogurmam lutufken kalkıp benim icin savasmadın curetını neye guvenıp gosterıyorsun anlamiyorum deseydin ya. Kelaynak.Sonrasında geri vites yapmadı ve bitti öyle mi ?
valla ben de benzer şeyleri yaşadım kaç kere ayrıl barış yaptık oğlumun babasıyla en son ki ayrılmamız da mücadele veriyorum ama zorlanıyorum dedi o lafının üstüne bitirdim ev tuttum vs vazgeçmedim dün mesajlaştık biraz diyor ki ben öyle dedim sen bıraktın gittin savaşmadım bir süre düzenlene kadar zaman vermedin gel de delirme
Ya nasıl anlatsamBaya meraklandım dondurmami kaptim geldim bekliyorum anlatmasıni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?