Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bırak şu gelgit akıllıyı. Sen neden savaşacakmışın. B.klu g.tünde bal mı yapıyormuş
Hep o adım atıyormuş bende dedim ki adım atıyorsun da ne oluyor gerisi mi geliyor işte neymiş ben soğuk duruyormuşum da düzeliriz inancını göstermiyor musum ondan o da geri çekiliyormuş.

Geri vites yapmadı takıntı yaptı boşanmayı.
Bende Yangın gibi gururunun köpeği olanlardanım:))
Sevmiyorum dedi benim için konu kapandı.

Aynen öyle. Ben böyle dedikçe çocukta özgüveni geldi ve söyleyenlere ablama istediğim gibi hitap ederim sizi ilgilendirmez demeye başladı. Ya şu elalem çetesini çökertsek keşke

Hep o adım atıyormuş bende dedim ki adım atıyorsun da ne oluyor gerisi mi geliyor işte neymiş ben soğuk duruyormuşum da düzeliriz inancını göstermiyor musum ondan o da geri çekiliyormuş.
Amaaannn salla. Çocuklar anne ve babayı rol model alır. Gelgit akıllı baba ile aynı evde büyüyeceğini ne istediğini bilen ayakları üzerinde duran annesiyle büyüsün.

Valla döktüm içimi dün baya

Jandarmaların anladığına eminim

Amaaannn salla. Çocuklar anne ve babayı rol model alır. Gelgit akıllı baba ile aynı evde büyüyeceğini ne istediğini bilen ayakları üzerinde duran annesiyle büyüsün.
Çok haklsın birde kötü ılan kendini normal görmesi sanki bu duruma ben getirmişim gibi söylediklerini unutması. İşte gel de bunlar gibilerine psikoloji anlat

Ahaahhahahhahah demek ki o tenha yerlerdeki arabalarda bunlar oluyormuş ateşli kediciksin bundan sonra sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…