- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.961
Hep o adım atıyormuş bende dedim ki adım atıyorsun da ne oluyor gerisi mi geliyor işte neymiş ben soğuk duruyormuşum da düzeliriz inancını göstermiyor musum ondan o da geri çekiliyormuş.Bırak şu gelgit akıllıyı.Sen neden savaşacakmışın. B.klu g.tünde bal mı yapıyormuş
Geri vites yapmadı takıntı yaptı boşanmayı.Sonrasında geri vites yapmadı ve bitti öyle mi ?
valla ben de benzer şeyleri yaşadım kaç kere ayrıl barış yaptık oğlumun babasıyla en son ki ayrılmamız da mücadele veriyorum ama zorlanıyorum dedi o lafının üstüne bitirdim ev tuttum vs vazgeçmedim dün mesajlaştık biraz diyor ki ben öyle dedim sen bıraktın gittin savaşmadım bir süre düzenlene kadar zaman vermedin gel de delirme
Aynen öyle. Ben böyle dedikçe çocukta özgüveni geldi ve söyleyenlere ablama istediğim gibi hitap ederim sizi ilgilendirmez demeye başladı. Ya şu elalem çetesini çökertsek keşkeBende ablama ismi ile hitap ediyorum, aramızda onucay var. İkiz gibi, ıkı arkadas olarak buyuduk. Ablama neyle hitap edeceğimi insanlara sormayacagım mesela. Saygısızlık ne biliyor musun, ablana abla desene diyenlerin yaptıgı.
Sana ne?
Rabbim bahtını yolunu açık etsin. Çok mutlu olursun inşallah.:) İyiyim canım hatta maşallah çok iyiyim
Şu an evlenmek üzere olduğum kişide 11 yıl önce bana aşık olan adam ayy yeşilçam filmi
gibiyiz:))
Onlar bitmez ya, hayat biter onlar bitmezAynen öyle. Ben böyle dedikçe çocukta özgüveni geldi ve söyleyenlere ablama istediğim gibi hitap ederim sizi ilgilendirmez demeye başladı. Ya şu elalem çetesini çökertsek keşke
Amaaannn salla. Çocuklar anne ve babayı rol model alır. Gelgit akıllı baba ile aynı evde büyüyeceğini ne istediğini bilen ayakları üzerinde duran annesiyle büyüsün.Hep o adım atıyormuş bende dedim ki adım atıyorsun da ne oluyor gerisi mi geliyor işte neymiş ben soğuk duruyormuşum da düzeliriz inancını göstermiyor musum ondan o da geri çekiliyormuş.
Valla döktüm içimi dün bayaSen kim kopeksin ki, gelgit aklına bakıp senin icin savasacagım diyemedin mi? Benim seninle evlenmem evlat dogurmam lutufken kalkıp benim icin savasmadın curetını neye guvenıp gosterıyorsun anlamiyorum deseydin ya. Kelaynak.
Çabuk görsün diye ahahhahahetiket ?
Kocandan bahsederken bundan sonra kelaynak diycem anlarsın.Valla döktüm içimi dün baya
Jandarmaların anladığına eminimYa nasıl anlatsam
Biz birgün geziyoruz arabada biraz sıcak dedik ki bir gölgeye çekelim.
Neyse tam gaz klima çalışıyor araba. Bizimki daha araba durur durmaz elleri durmaz adam aşk tanrısı mübarek hulkum ez beni yiğidim silindirim ol çiğne beni şezlongun olayım üstüme yat havlun olayım sar beni falanlar dayım bende hep
Neyse dediki soğuk birşeyler aldım içelim araba dışında dedik. İçiyoruz ben dedim ki..... ( hinlik bende şeytanın sol ayağı benim.)
Ya burdan araba geçmiyor geçse de öyle bir arabayı koyduki ağaçlar flan kimse göremez bizi. Altımız ds havluben bütüüüüünn ateşimle ormanı yakmak yerine adamın fitilini yaktım...
Enn heyecanlı yerinde bir anda üstünü toparlıyor benim etek belimde ne oldu yaaa diyorum kızım ha jandarma geliyor dediallahtan etek vardı birşey yokmuş gibi. Kimlik aldı burda bir yaralama oldu çok kalmayın burda yasak dedi. Temam komserim dedik gitti biz deki ne azimse onlar gitti biz devam.
Anası bulsun bir tane gelin kendineGeri vites yapmadı takıntı yaptı boşanmayı.
Bende Yangın gibi gururunun köpeği olanlardanım:))
Sevmiyorum dedi benim için konu kapandı.
Çok haklsın birde kötü ılan kendini normal görmesi sanki bu duruma ben getirmişim gibi söylediklerini unutması. İşte gel de bunlar gibilerine psikoloji anlatAmaaannn salla. Çocuklar anne ve babayı rol model alır. Gelgit akıllı baba ile aynı evde büyüyeceğini ne istediğini bilen ayakları üzerinde duran annesiyle büyüsün.
Ahaahhahahhahah demek ki o tenha yerlerdeki arabalarda bunlar oluyormuşYa nasıl anlatsam
Biz birgün geziyoruz arabada biraz sıcak dedik ki bir gölgeye çekelim.
Neyse tam gaz klima çalışıyor araba. Bizimki daha araba durur durmaz elleri durmaz adam aşk tanrısı mübarek hulkum ez beni yiğidim silindirim ol çiğne beni şezlongun olayım üstüme yat havlun olayım sar beni falanlar dayım bende hep
Neyse dediki soğuk birşeyler aldım içelim araba dışında dedik. İçiyoruz ben dedim ki..... ( hinlik bende şeytanın sol ayağı benim.)
Ya burdan araba geçmiyor geçse de öyle bir arabayı koyduki ağaçlar flan kimse göremez bizi. Altımız ds havluben bütüüüüünn ateşimle ormanı yakmak yerine adamın fitilini yaktım...
Enn heyecanlı yerinde bir anda üstünü toparlıyor benim etek belimde ne oldu yaaa diyorum kızım ha jandarma geliyor dediallahtan etek vardı birşey yokmuş gibi. Kimlik aldı burda bir yaralama oldu çok kalmayın burda yasak dedi. Temam komserim dedik gitti biz deki ne azimse onlar gitti biz devam.
Bir rahatlama gelmiş sana belliValla döktüm içimi dün baya
Ya ben ne bileyim bacımsu adamların suratına bakamadım hatırlıyorum ki ben utanmam öyle herşeyden....Jandarmaların anladığına eminim
Ahahahahah hahahaha yangın allah iyiliğini versinKocandan bahsederken bundan sonra kelaynak diycem anlarsın.
Saçlarının fotosunu atsana Katip karısı gelmedenÇabuk görsün diye ahahhahah
Sana neleeer Neleeer Neleeer Neleeer anlatırım gözlerin acır kulakların ağlarAhaahhahahhahah demek ki o tenha yerlerdeki arabalarda bunlar oluyormuşateşli kediciksin bundan sonra sen
Soyu tükenen nadide bir kuşa mı bu adamın adını veriyorsunKocandan bahsederken bundan sonra kelaynak diycem anlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?